СЕДМИ КЛАС - вижда му се края :)

• 57 700
  • 731
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Леле, сега осъзнавам, че има предмет ТиП. Мисля че в нашето училище са спестили на 7 класниците всички подобни предмети и добре че 😂😂

# 451
  • София
При моя седмокласник също бяха обещали да ги оформят докъм средата на май, но не би. По физика няма нито една оценка засега - вчера правиха контролно, другата седмица щели да им събират тетрадките. По част от разказвателните са му малко шарени оценките, та и там ще има изпитване. БЕЛ и МАТ изглеждат стабилни за момента и само се надявам да не изскочи някоя неприятна изненада от класните.
Да ви попитам- от кога почвате да отпускате напъна? Останаха малко дни до изпитите и след предстоящите последни ПИ на детето си мисля да отпуска 😌 Обратното броене почва 😄, заредила съм си бара...
Аз не го напъвам грам, сам си следи подготовката. Запънал се е къде иска да учи, знае какъв безумен бал трябва да докара за там, ние сме му предоставили всички възможни ресурси, ако има нужда от помощ сме насреща - от там нататък си зависи от него.

За него не знам, но мен започва да ме втриса с приближаването на изпитите. Не му го казвам, за да не го стресирам де, ще си треперя сама Smile

# 452
Здравейте, знам, че въпросът ми не е за тази тема, но ще се радвам ако някой ми отговори. На някой от Вас, детето готви ли се в учебен център "Устрем" (София).Благодаря!

# 453
Нашата учителка по БЕЛ иска да сгъсти часовете преди изпита, но аз съм против, каквото е научила, това е.
Да си преговори нещата и да отиде спокойно на изпит. И моето си сяда само и си гони нещата, но аз ще се намеся за намаляване на темпото.
За 2-ри модул, Aila, мисля, че няма да им дадат задача с движение, защото миналата година се падна такава.
Ето по години- 2022, 2019, 2015.
По-скоро от работа или някаква с диаграми или др.
Също и алгебричната може да е много обемна и тя да е препъни камък, от гледна точка на време.

# 454
  • Sofia
При нас минаха контролните и класната по БЕЛ и чакаме резултати. Последно ще правим класна по математика. Сега решаваме пробните на Архимед, защото са по-особени. Утре и на 25.05. е на ПИ в Междучасие и последно на 28.05 на Регалия по математика. След това мисля да я кара по-лежерно, т.е
 само домашни работи от училище и школите по двата предмета.
И аз съм на мнение, че във втората  част няма да е задача от движение а по-скоро диаграми или нещо "банкерско".

Последна редакция: вт, 23 май 2023, 19:18 от Sashy

# 455
Разбрах, че днес с матурата по математика ДЗИ са ги посекли с много трудни задачи и деца от МГ и други елитни с профил математика също са недоволни от изпита. Дали няма и на нас да ни сготвят такава изненада!

# 456
Аз още преди месеци бях чула, че тази година матурите ще са много гадни, за да може да се докаже, че онлайн обучението е било пълна скръб. Другото, което чух е, че този набор бил малък и щяло да има места за всички ученици навсякъде. Няма да е трудно влизането в гимназиите. Но това е стил ЕЖК. Реалността ще я видим на живо другия месец.

# 457
В какъв смисъл наборът е малък, като този набор е един от тези с най-много деца спрямо 'околните' години?

# 458
  • Някъде там...
Набор 2009 е най-големият от 1991 та до 2022... Бейби бум си беше направо.

# 459
В какъв смисъл наборът е малък, като този набор е един от тези с най-много деца спрямо 'околните' години?
Най-големия всъщност Simple Smile

# 460
  • София
Няма нищо лошо в по-трудната матура и децата не трябва да се плашат от това. Просто ще се влиза с по-нисък бал.
Преди време, когато голямата щерка кандидатства, резултати от около 93т стигаха за НЕГ и СМГ ( по това време това бяха гимназиите с най-висок резултат, испанската и НПМГ още не бяха толкова модерни).

# 461
При една от малкото катедри, която държи на пресяването на кандидатите, е нормално да има по-сериозно ДЗИ.

# 462
Набор 2009 е най-големият от 1991 та до 2022... Бейби бум си беше направо.
А де, виж какво нещо са приказките.

# 463
И защо МОН да иска да доказва, че онлайн обучението е било зле? Губи ми се логиката. Може ли да обясните? Защото, според мен, имат интерес да докажат точно обратното.

# 464
То МОН няма какво да доказва във връзка с ДО. Най-много да са решили, че като го няма вече тази година може да се поотпуснат със сложността. Grinning
Ето със зрелостноците по математика го направиха.
За НВО 7 клас определено може някой да се е сетил, че е нужно по-добро разслояеане за София.
Но предстои да видим дали ще е по-сложно.

Общи условия

Активация на акаунт