Лакове за нокти - 164

• 54 742
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Вчерашното розово Бари М чипира катастрофално след като днес поизчистих у дома 😢 До сега не ми се е случвало лак да се задържи по- малко от 24часа. Трудно го свалих. Нямам обяснение 🙄 Смених го с
Barry M Blue Margarita

Последна редакция: нд, 25 юни 2023, 17:08 от •mimoza•

# 436
Честита да си, Долче! Много здраве, сбъднати мечти и щастливи моменти с любимите ти хора!

# 437
  • София
Честита да си, Долче. Все така да показваш красоти Heart
От мен това за начало на седмицата

Като стана дума за пясъци, тези си ги кътам, ма дали става нещо от тях, не съм проверявала скоро

# 438
Честита да си, Долче, жива и здрава, много щастлива, усмихната и много сбъднати желания ти пожелавам! 🍀🎉🎂
Juls, много ми харесаха тези пясъци ❤️

# 439
  • На изток от Ада
ей Долс тамън  да те зарадвам с онези лакове дето чакат от кога да си ги вземеш ... тъкмо и ремонт ще правим , че да ти ги дам най - накрая.

# 440
Долче, здрава и щастлива бъди! 🌸

Скрит текст:

# 441
Долче, честита да си! Бъди здрава и много щастлива! Purple Heart

Фифи, пробвай да сложиш бял лак след основата и няма да се налага толкова много да повтаряш, аз така правя с неоновите лакове.

# 442
Момичета , здравейте ... не съм писала от много време , но ви следя с интерес... искам да се завърна отново в редиците сред вас Simple Smile
Ето едно скромно маникюрче и от мен ... Golden rose -Rich color 124

# 443
На слънчева вълна съм 🌞
Douglas - Be yellow be yourself

# 444
  • София
Маме, много се радвам да те "видя". Липсваха ми прекрасните ти творения Heart

# 445
Flormar Pearly pl431 + BEL 76

# 446
Ноктите ми са в потресаващо състояние, защото не ги лакирам. Затова и не съм се включвала много отдавна, а само ви харесвам. Но вчера реших и сложих един S.he perfect nudes 320/010, който разбира се изобщо не мога да хвана на снимка. Топа го ползвам за първи път, наистина изсъхна много бързо.

Скрит текст:

# 447
MamaNaMiro, много се радвам, че отново си тук 😘

# 448
Аз се радвам още повече !!!! Много ми липсвахте... имаме да наваксваме Simple Smile

Ruby Rose ...65

# 449
Мама на Миро добре дошла отново

Общи условия

Активация на акаунт