Лакове за нокти - 164

• 54 727
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Да се похваля рано-рано: намерих снощи най-сетне № 127 на 21 COSMETICS. В магазина имаше една мъничка кутийка лакове на касата, към 18 бяха, и...о, щастие - там ме чакаше един брой от него!!!
Маме, приветствам те пак в нашата любима тема! Завърши ли обучението?

# 451
  • на последния етаж
Flormar 431:

# 452
Да се похваля рано-рано: намерих снощи най-сетне № 127 на 21 COSMETICS. В магазина имаше една мъничка кутийка лакове на касата, към 18 бяха, и...о, щастие - там ме чакаше един брой от него!!!
Маме, приветствам те пак в нашата любима тема! Завърши ли обучението?
О, не ... имам още цели 2 години !!! Но както се казва , преполових го !!!

# 453
  • София
MamaNaMiro, чела съм доста от старите теми преди да се включа тук и съм попадала на много красиви твои творения. Радвам се, че пак си сред нас. 🤗

Аз съм до дъно и без лак за нокти. Няколко нокътя започнаха да се зацепват и реших да действам преди да е станало по-зле. Мажа с масло вечер и съм ги оставила да подишат. Мисля да мина и през аптеката за Парусан таблетки. Някой тук( за съжаление не помня кой) сподели положителен резултат от приема и ще опитам и аз.

# 454
# 455
Рошличка, аз, аз похвалих Парусан таблетки с биотин за кожа, нокти и коса. При мен даде резултат още на първия курс, изпих една опаковка. Ноктите спряха да бъдат меки, да се чупят и разслояват и на косата се отрази благотворно, спрях да се скубя.
Ето какви ноктенца си отгледах:

Скрит текст:

Пп Маме, Hug радвам се да те видя. Чакам с нетърпение красотите ти. Heart Eyes
Пп Долче Hug, с известно закъснение, Честита да си, жива и здрава бъди! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: вт, 27 юни 2023, 22:09 от Джаста Праста

# 456
Може ли да препоръчате издържлив лак/заздравител, с телесен лек цвят?

# 457
Тцъ. Grinning
За едни издържлив, за други не. При обикновените лакове всичко зависи от нокътната плочка и нейното състояние.
Както много пъти сме коментирали - издържлив, издържлив, колко да е издържлив, все пак е просто лак.
Издържливите лакове са в друга тема. Wink

# 458
Джаста е права, но ако съдя по мен си (което, не е фактор съвсем, защото и най-лошия лак ми държи поне 5 дни), телесните на BEL най-дълго са без забележки.

# 459
Да издържа да издържа колко да издържа в комбинация с мивката и чиниите май нищо не държи аз харесвам Пастелите при мен държат три-четири дни при непрекъснато стоене на мивката, можеш да ги  опиташ.

# 460
  • София
При мен и скъп и евтин лак издържат еднакво 3-4 дни. Стоенето на мивката не ми е толкова проблем, колкото когато съм на работа преметането на хартии и класьори.
Ма как дразните с този 127 на 21...Joy

# 461
  • София
Candy's , според мен издръжливостта също до голяма степен зависи от това какво е състоянието на плочката и какво правиш с ръцете си. Сега, когато започнаха да ми се зацепват ноктите, лаковете ми издържаха по 3 дни и особено на дясната ръка там, където има зацепено, падаше на люспи на третия ден. Докато бяха здрави лак е издържал и 6 дни. Отделно преди няколко седмици бяхме на гости при роднини, където буквално нищо не съм правила с ръцете си и издържа 7 дни.

За мен целта е 5 дни. После започва да ми омръзва и искам да сложа друго. 😀 Това е и една от причините преди време да се откажа от гел лака.

Джаста, благодаря ти за информацията. Започнах Парусана снощи. 🤗

# 462
Момичета, браво на вас! Разкошни с ви творенията.
Аз от няколко месеца спрях да ходя на гел-лак. Много ми е огрчничаващо , а и да давам по 80лв на месец само за маникюр, ми идва в повече.
Обаче  ми е тругно да задържа обикновен лак на ноктите си.
Сега съм с топ лак на  SHE и най- дълго време съм била два дни с лак.  Може би наистина има значение здравината на ноктите, както писа Рошличка.
Ако имате някакви по- устойчиви топ лакове и заздравители, моля да споделите.
И също : как се държат лаковете на Дъглас?

А някой попадал ли е на тези лакове:
https://dipme.eu/bg/how-to-apply
Изглежда много лесно да се използват, даже толкова лесно , че си миля , че са някакъв фейк Simple Smile

Последна редакция: ср, 28 юни 2023, 08:55 от Serendipity*

# 463
  • Варна
Аз много харесвам лаковете на Дъглас. Крем финишите, които имам са покривни и на 1 слой, нанасят се лесно и равномерно, достатъчно трайни.

# 464
Аз не виждам голяма разлика при мен от телесните на Golden rose и тези на Essie. Еднакво държат, а единият е за 2 лева, другият за 12. Споделяла съм и преди, че използвам само топ лака на Ейвън.
Съветът ми е ако не държи много лака, слагайте топ през ден. При мен върши работа, като ходя някъде и не искам да се лакирам през тези дни.
Освен това задължително и лак на предната част на ноктите,

Общи условия

Активация на акаунт