Лакове за нокти - 164

• 54 707
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Този път с ваденка. 😊

Pastel 309

# 496
Този път с ваденка. 😊

Pastel 309
Ей , много ми хареса !!!!

# 497

Miss Sporty 010 и 150. Цветът на живо е между розов и червен.

# 498

Габрини неон 04, с декорация мазаляк 😄.
Неона нарочно не е върху бяло, а върху мат.

# 499
В настроение за червено съм 😁
Pastel - 39
Perfect - S41

# 500
  • София

Rose Among Thorns
Хубав неон, няма снимане Grinning

# 501
Чета ви момичета с прекрасни маникюри,Аз още не слагам лак-само се включвам да похваля това масло https://remedium.bg/rivana-maslo-za-nokti-h10-ml-146545/p

# 502
Orchid даде ми прекрасна идея за този глитър!!! Благодаря ❤️❤️❤️ Ползвала съм го само върху бял лак , защото мислех ,че върху друг цвят ще се изгуби ефекта !

# 503
MamaNaMiro, аз пък като го видях, светлите частици ми се видяха розово-червени, та веднага го свързах с червен лак. Интересно ще ми е да го видя върху бял лак 🤔 сигурно и там ще е също така ефектен.🙂

# 504
Давам добър отзив за тази база. Ползвам я от няколко седмици и цепенето на ноктите ми значително намаля. Мисля, че съм я купувала от Лили.

# 505
  • Измир
Хей страхотни сте!
Здравей Маме,  радвам се да те "видя ".
Пастел 350 и Тренд ит ъп 185

# 506

Sally Hansen 430 Grass Slipper
Cateice mini -бтокат ли е , пясък ли е ...  нещо средно между двете
  https://instagram.com/nailart4funs?igshid=NGExMmI2YTkyZg==

# 507
  • София
Чета ви и ви се радвам на красотите. Вече цяла седмица карам на заздравител - мажа и трия по схемата на опаковката, мажа си маслата и хлипам като си гледам късите нокти.

Странното е, че страдат предимно ноктите на дясната ръка. Разслояват се жестоко. Започвам да си мисля дали не е от препарата за съдове. Доскоро ползвах разни еко-био-веган и т.н., а сега заради една промоция минах на Фейри. Имаме миялна, но и всеки ден все по нещо мия на ръка. Съответно точно дясната ръка е стабилно накисната в пяната от препарата.

Отделно и двата палеца са се цепнали вертикално навътре , но с тях по принцип си имам периодично проблеми. Там плочката ми през определен период от време си образува една напречна вдлъбнатина и когато израсте до върха на нокътя се получава така. Но от дете тези два нокътя са си ми дефектни. 😀

Ще карам още една седмица само на заздравител и къси, не къси ще се лакирам вече. Вчера поне лакирах ноктите на краката и BEL 25 стои много добре там.

# 508
Този месец в Лили има намаление на лакове на Aura, Wibo, Golden rose и Pierre Cardin.

Ще ми препоръчате ли цвят подобен на Bikini so teeny на Essie? Не ми се дават 13 лева за него, а цветът ми хареса.

# 509
Почти съм сигурна, че от Кератин серята на ГР имаше подобен цвят.

Общи условия

Активация на акаунт