Лакове за нокти - 164

• 54 707
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
И на Перфект има ... ако не е и същия цвят

# 511
Перфект за съжаление намирам вече само онлайн. Не знам, защо спряха да ги продават е Лили и ДМ. Ще потърся сходен на ГР явно.

# 512
# 513
И аз с Флормар за тая седмица, нещо обаче хич не успявам да за го хвана на снимка - има един лек лилавеещ оттенък а не е само сиво.

Двата на Флормар си ме "повикаха" от един стелаж в кварталното ЦБА, а пък като видите и другите 2 придобивки и ви става ясно какви лакове ми се носят напоследък. Уж нямаше да купувам, че аз дори не намирам кога да се лакирам. Да бе... Joy

# 514
Момичета, пробвали ли сте да си сложите изкуствени нокти в домашни условия? Grinning Видях, че в ДМ продават такива и много се изкушавам, но преди това сигурно трябва пак да изгледам милион видеа как се прави.

# 515
  • На изток от Ада
взех 2 лака на ЛИДЛ
имат още цветове , тези в брошурата и свело червено , зелено тревисто , авокадо такъв цвят , сив мн светъл и цвят тайпе. И топ имат
Сложих единият много е хубав покрива на 1 слой , има мн хубав блясък и без топ четката е голяма и плоска .

# 516
Наси, имаш ли снимка на цвета авокадо?🙂
Този месец в Лили има намаление на лакове на Aura, Wibo, Golden rose и Pierre Cardin.

Ще ми препоръчате ли цвят подобен на Bikini so teeny на Essie? Не ми се дават 13 лева за него, а цветът ми хареса.

TwentyOne 133?🤔🤔 По-наситен е на живо, отколкото на тези снимки (телефонът го изкарва много блед цвят), възможно е да е с по-лилав нюанс от Есито (него не съм виждала на живо):

Може би тук изглежда малко по-близо до реалния цвят.🤔

Също и Flormar Cookie Monster мисля, че е подобен цвят (по спомен).
Имам страшно много страници за наваксване!😅 Страхотни сте!

Последна редакция: ср, 05 юли 2023, 00:30 от dolce miele

# 517
  • На изток от Ада
Нямам , чака да видя име MOSSY GREEN

# 518
flormar full color fc34 wrap your beloved

Скрит текст:

# 519
Добро утро:) от мен Perfect 01 ,на два пласта е и леко прозира. Има много нежен шимър,който е неуловим на снимка

# 520
  • на последния етаж
Golden rose Ruch color 17 и Essence 44 on air!:

# 521
  • Варна
Janice, погледни ГР prodigy gel 06

# 522
Благодаря ви много момичета, ще разгледам предложенията ви следващия път, когато отида до Лили. Златни сте! Purple Heart
Не качвам снимки, защото ноктите на дясната ми ръка са до дъно и съм само със заздравител и мажа с масла. Тази седмица ще е така.

# 523
  • София
Janice, погледни ГР prodigy gel 06

Много, много хубав маникюр!😍 Как направи декорацията на средния и безименния?

# 524
  • София
Момичета, пробвали ли сте да си сложите изкуствени нокти в домашни условия? Grinning Видях, че в ДМ продават такива и много се изкушавам, но преди това сигурно трябва пак да изгледам милион видеа как се прави.
Преди години съм пробвала. Не е трудно, избутваш хубаво кожичките, слагаш от лепилото на нокътя, изкуствения отгоре и притискаш известно време. НО си ходех с лепилото в чантата, защото се случваше да закача някъде или просто да се отлепи. А и ако се ползват дълго време без прекъсване лепилото малко или много уврежда нокътната плочка

Общи условия

Активация на акаунт