Лакове за нокти - 164

• 55 476
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Вчера минах през едно Лили, но нямаше Аура 101... Купих си обаче този Катрис и много ми харесва и като покривност, и като цвят, и като четка 🙂

https://

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 23:15 от katerina_girl

# 61
  • Варна
Случайно някоя от вас да има i heart revolution pineapple? Зелен или жълт е, понеже намирам само снимки на шишенцата и изглежда по коренно различен начин.

# 62
Напук на мрачното време, на мен ми е цветно и розово.Имам забележки, но много бързах. Лак - 42

# 63
  • Измир
Katerina и аз го взех оранжевият 🧡.
Ето я 135 Аура

# 64
Еейй че красива тая Аура...
Аз тази седмица съм така:

Aura 151 for old times и Gabriella Salvete 52 mystic nude.

# 65
  • София
Sugar crush it

# 66
TwentyOne 03
TwentyOne 77

# 67
  • Варна
Станах голям фен на тези китайчета Grinning

И новите придобивки

Момичета, много от вас се поизгубиха, не качвате снимки. Надявам се всичко покрай вас да е наред и скоро пак да пълните темата с красоти.

# 68
Тина, къде е този магазин с китайчетата?!
Аз не снимам и не качвам, защото след операцията ноктите ми са в ужасно състояние(бях споделила, мажа заздравители, масла, ама трябва време) , както и кожата на ръцете ми(същата работа - кремове, масла). Не се лакирам, режа до живец. Чувствам се като котката ми. На нея така и режа ноктите и лак не и се полага. Joy Някакъв ад е. Пия Парусан таблетки за кожа, коса и нокти, засега косата печели, ура, но, кожата и ноктите явно ще почакат. На първия курс съм, а трябва поне още един. Инак си ви следя и ми пълните очите, много ви се радвам. Продължавайте и не спирайте да се гласите и да бъдете красиви. Heart
Пп И за да не е съвсем спам ви поствам един първомайски маникюр от миналата година:

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 22:40 от Джаста Праста

# 69
  • На изток от Ада
Щанда на Пиер Карден в Лили

# 70
  • Варна
Джаста, навсякъде другаде са лаковете, но не и във Варна Grinning. Поне още не съм ги засичала при нас. Има ги в Провадия, Шумен, Балчик, Каварна. По 2,8 до 3 лв. са. Ако нещо ти хване окото мога да ти взема някой път като ходя. Hug

# 71
  • София
Следя темата, но покрай грижите за една малка принцеса рядко ми остава време за маникюр. Отскоро възобнових грижата за ноктите. Има какво още да се желае, но това спретнах снощи в 23ч.

S-he - 322 и Golden rose - 209

# 72
лак на 15 дена 🙂❤

# 73
  • Варна
Easy paris cosmetics 17

# 74
  • Варна
Здравейте, отдавна ви следя и ми се иска да се включа в темата, но се притеснявам от оформлението на маникюра си. Сега обаче реших, че ще споделя последните 3, а вие надявам се, ще помогнете с конструктивна критика. Ще съм много благодарна, защото аз самата виждам, че не съвсем ОК, но не знам какво да направя, за да стане по-добре.

OPI Hollywood&Vibe

OPI Heart and Con-Soul

OPI Strawberry Waves Forever

Общи условия

Активация на акаунт