Лакове за нокти - 164

• 55 479
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
NoProblems, аз виждам един добре оформен и поддържан маникюр с хубава и нежна нокътна плочка. Може би трябва да отделиш малко повече внимание на кожичките, но като цяло ноктите и маникюра ти са много хубави. И добре дошла сред нас. Hug

Тина, много ти благодаря за предложението. Hug Ако се реша, ще ти пиша. Grinning
Днес мисля да се пробвам да се наглася, ама да видим. Сякаш Парусан - а започна да действа(леко и едва видимо) и май ноктите ми са една идея по добре. Пу пу, дано. Grinning

# 76
Съгласни ли сте? 😀

NoProblems и Рошличка, добре дошли! 🤗

# 77
В моя случай нямам късмет и ми се счупиха два нокътя до дъно през две седмици. Тъкмо придобия по-нормален маникюр и някой нокът се счупи. След това режа ноктите късо, за да не са с голямо разминаване.
Миналата седмица си направих маникюр и педикюр с LLUMS 06. Не е мръднал, затова ще го понося още 2-3 дни, докато купя нови попълнения от намаленията на Аура в Лили.

# 78
  • Измир
Рошличка добре дошла!
NoProblems, чудесно оформени нокти според мен. Мажи често кожичките с масла или крем. Очакваме още снимки!
Катрис 95 You keep me brave

# 79
  • София
Ами не Grinning Аз съм Стрелец и нямам жълт лак /това мисля е единствения цвят който нямам/. Никога не ме е привличал. Скоро колежки ме навиха и ми набутаха в ръцете жълт на Бел да пробвам. Ми не - изобщо не се възприех, даже тук не го показах. Жълтото не е моя цвят. Та така Grinning

# 80
  • Варна
Благодаря ви, Джаста, Олгарита Heart
Наистина кожите са голям проблем при мен.Имам чувството, че колкото повече ги оформям, толкова повече се белят и стърчат. Отстрани на ноктите са загрубели и "мазолести', при нокътното ложе са тънки и много чувствителни. Дори при внимателно избутване само с възглавничката на палеца, например, се нараняват и разкървавяват, какво остава да ги изрежа. Откакто смених маслото за кожички с балсам за кожички, сякаш стана по-добре и поне вече не са толкова късливи. И ми се стори, че и течността за размекване доста ги раздърпва и сега като сменям лак, ще пробвам да избутам само с масло. Какво ще кажете?
За зодиака - аз съм Риба и наистина харесвам тюркоазени лакове, ама така да не ми стоят, че няма накъде. Розово, фуксия, зелено и пастелно жълто са "моите" цветове. Тук там внимателно избран корал и червено. Например двете червени,които показах, не харесвам съвсем как ми стоят, ама така да ми се носят....

# 81
Китайче + Essence 23 party time

# 82
  • Стара Загора
Аз от цяла седмица съм с тюркоазения Essence, но утре ще го сменям. Върнах се от Гърция с нови придобивки и минавам да ги споделя. Ако ходите идните месеци на почивка в Кавала или друг град с добре заредени аптеки, потърсете марките. Имаха страхотни кремове и глитъри или шимъри. Едва се сдържах да не взема по още 2, но исках да пробвам дали са покривни, трайни и да се нанасят добре.

Скрит текст:

Нямаха за съжаление Erre Due, но ми предложиха друга гръцка марка от класа на Севънтийн - името е Tommy G. Техните лакове са по 5,50 евро. Нямаше интересни цветове, затова не взех.

# 83
Благодаря ви, Джаста, Олгарита Heart
Наистина кожите са голям проблем при мен.Имам чувството, че колкото повече ги оформям, толкова повече се белят и стърчат. Отстрани на ноктите са загрубели и "мазолести', при нокътното ложе са тънки и много чувствителни. Дори при внимателно избутване само с възглавничката на палеца, например, се нараняват и разкървавяват, какво остава да ги изрежа. Откакто смених маслото за кожички с балсам за кожички, сякаш стана по-добре и поне вече не са толкова късливи. И ми се стори, че и течността за размекване доста ги раздърпва и сега като сменям лак, ще пробвам да избутам само с масло. Какво ще кажете?
Моят съвет е да избутваш само, но без да режеш, защото така загрубяват още повече. Има различни течности и масла за кожички, но моите не са толкова проблемни и не знам, дали това, което аз използвам би ти свършило работа. Но най-важното е да не ги режеш, за да не стават все по-твърди.
https://remedium.bg/perfect-nail-care-emulsia-za-otstranyavane-n … at-h13-ml-14100/p

# 84
  • Варна
Благодаря, Janice. Още в понеделник ще го взема.
Благодарение на тази тема открих витаминния заздравител на Перфект и съм много доволна. Сега ще пробвам и емулсията за кожички Simple Smile Нямам търпение да я пробвам.

# 85
  • Варна
Леле, Ивче, какъв лаков рай Heart как си се сдържала да не вземеш повече...
Такъв oh boy (най-вдясно) взех от Кипър, но още не съм го пробвала. За съжаление там не видях чак толкова огромни стелажи с лакове. Но ако имаше щях да изляза сигурно с една торба Grinning

# 86
Съгласни ли сте? 😀

NoProblems и Рошличка, добре дошли! 🤗

При мен не важи, защото обожавам лилав и червен лак. Зодия водей съм, но този ментов цвят си слагам не повече от веднъж годишно лятото и до там.

# 87
  • София
И при мен не важи. Зодия Овен съм, но червен лак съм слагала не повече от два-три пъти досега, а се лакирам от 15-годишна. Харесвам всички други цветове, дори черен.

# 88
  • При децата ми
Ауу, Грийни, защо така за скорпитата? Smiley Никога през живота си не съм се лакирала в черно и нямам такъв лак.

# 89
  • Измир
А, за мен всичко важи 😁. Няма цвят, който да не харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт