Лакове за нокти - 164

• 54 729
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, браво на вас! Разкошни с ви творенията.
Аз от няколко месеца спрях да ходя на гел-лак. Много ми е огрчничаващо , а и да давам по 80лв на месец само за маникюр, ми идва в повече.
Обаче  ми е тругно да задържа обикновен лак на ноктите си.
Сега съм с топ лак на  SHE и най- дълго време съм била два дни с лак.  Може би наистина има значение здравината на ноктите, както писа Рошличка.
Ако имате някакви по- устойчиви топ лакове и заздравители, моля да споделите.
И също : как се държат лаковете на Дъглас?

А някой попадал ли е на тези лакове:
https://dipme.eu/bg/how-to-apply
Изглежда много лесно да се използват, даже толкова лесно , че си миля , че са някакъв фейк Simple Smile
И аз по същата причина се отказах от гел. Обаче ми бяха необходими около 2пмесеца, за да се възстанови нокътната плочка. През това време издържаха до 3 дни с лак. Сега вече вървя уверено към 5.

# 466
...
Съветът ми е ако не държи много лака, слагайте топ през ден.
"Топ лак през ден" при мен води до наслояване, повдигане и обелване на лака на люспа. Не, че не освежавам маникюра с пласт топ лак, но си знам, че прекаля ли, това ще е резултата.

# 467
Много става наистина, а познавам дами дето биха слагали и всеки ден нов слой топ... Случвало ми се е да сложа още един слой топ примерно след 3 дни, колкото да знам че няма да се изтрие още 2-3 защото няма да имам време а пък върша доста неща с ръцете си. Но и при мен е изключение такова нещо.

# 468
  • София
Flying dragon

Супер странен лак. Изсъхва абсолютно матов, но страшно бързо. Докато мажеш поредния нокът, предишния вече изсъхнал. Има нЕкви блескулки, които се виждат само в шише и на снимка, а и цвета не мога да го хвана реално, малко по-тъмен е

# 469
Джулс, блескулките сигурно се виждат само в полет. Stuck Out Tongue Winking Eye Joy
То налЕ, докато дракона лети и люспите на крилата му проблясват....Wink

# 470
  • София
Така, така, Джасте. Тия дни ще ходя и ще махам с лапи за да ми светкат блескулките Joy Драконски хватки демек JoyJoyJoy

# 471
През следващата седмица пускат лакове  в Лидл.

# 472
  • Варна
А, виждат се блескулките и на снимка Grinning готин е.
То има ли някоя Чайна дето да съхне с гланц? Аз не че имам супер много техни лакове, но всичките ми изсъхват матови или полуматови, включително и ненеоновите.

# 473
# 474
При мен зимата положението с лаковете беше "от днес за утре и вече го няма" !!!! Какво ли не сменях , база ... лакове , топ лак ... нищо !!! Събуждам се и връхчетата обелени !!!! Сякаш сам си отмина този период и сега поне 4-5 дни мога да издържа,  но си личи , че има вече дефекти ... Днес съм неонова 😀😀😀

П.С не знам защо , но на хиво лака е много по-изкрящ!!! Не мога да хвана целия му блясък !!!

# 475
  • БГ
МamaNaMiro, как обработваш кожичките

# 476
Лаковете са flormar full color fc37 patience, miss selene 174

Скрит текст:

# 477
Може ли мнение за лаковете от Лидл.

# 478
Тези, които съм купувала преди години, бяха с много калпави четки.
Последните, които купих, са с нови, по-хубави четки - приличат на тези на Perfect.
От трайността им съм доволна, но при мен всички лакове издържат минимум пет дни.

# 479
МamaNaMiro, как обработваш кожичките
Режа... и то в седмицата поне веднъж ! Друго спасение няма ... при мен са много !

Общи условия

Активация на акаунт