Лакове за нокти - 164

• 54 728
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Рошличка, мацнах на гланцирана хартийка от двата цвята. Като поизсъхнаха ги отрязах на лентички и ги залепих върху нокътя.

# 526
  • София
Тина, супер идея! Крада си я за някой бъдещ маникюр! 🤗💐♥️

# 527
  • Стара Загора
От мен един стар любимец

# 528
  • София
Нещо ме е хванала неоновата вълна Joy
Purple panic

# 529
Набързо, по никое време вечерта и с неоправени кожички. Така трябва да изкарам 2-3 дни, че едва ли ще имам време за смяна...
За пореден път се ядосвам на SNB лаковете, ужасно бавно съхнат, аз винаги чакам по е 5 мин между пластовете,но тези лакове просто не съхнат в сравнение с други. Всичките, които имам на марката са така!

SNB Десислава
Catrice 123 tropic like it's hot
И любимия Nails Inc Santa Monica beach.  (първо исках да сложа SNB Зорница за финиш, но е толкова гъстб брокат, че не стои добре с никаква подложка и изтрих... Всъщност никога не съм го носила този Зорница, всеки път трия. Или не се съчетава или се напластява, не изсъхва, размазва се и махам...)

Снимката е на лампа.

Последна редакция: чт, 06 юли 2023, 00:40 от Amandine

# 530
Със същото отношение съм към SNB. Освен това на третия ден вече имат забележки. Сравнени с Catrice, wibo, които поне 4 дни са добре на ноктите. Очаквах с етикет професионални малко повече от SNB.

# 531
Хайде набързо една импровизирана анкета. ☺️
На супер официално събитие с рокля в цвят teal (нарочно пиша името така 😉 ) какъв лак бихте сложили - нюд или някакъв цвят?
Слагам и цвета, че има много негови разновидности.

Скрит текст:

# 532
По-бледа версия на цвета на роклята, евентуално? Или нещо ментово си представям, знам ли. Както повечето хора вече са с поне малко тен, пастелен цвят си мисля че би стоял добре.
Нюд много постно ми звучи, а пък за супер официално не е и за много декорации а за по-изчистено, ако трябва да е много елегантно...
Или съчетано с аксесоари или акценти на роклята ако има такива.
Аз бих сложила и сребристо или от сорта, в случай че бижутата не са златни де.

# 533
  • При децата ми
Аз също виждам лака в сребристо или златисто. Зависи и от бижутата и аксесоарите, които ще се сложат.

# 534
На супер официално събитие, аз бих изпраскала класически червен маникюр и педикюр. Червения лак е непреходна класика и върви с всичко.
Ако не искам да съм класически "крещяща" бих сложила нюд и заложила на аксесоари. Червения лак отклонява вниманието и трябва да се внимава с аксесоарите, за да не стане кичозно, виж нюда е супер подходящ за по предизвикателни такива. Евентуално бих сложила цвят в цвета на роклята, но задължително с акцент на някой от тях.

# 535
Аз този цвят без да се замислям го съчетавам с цвят фуксия, но предвид събитието бих избрала нещо по- ненатрапчиво от розово- кораловите нюанси.

# 536
Разглеждайки идеи за маникюр в интернет, попаднах на тази снимка, та си я свалих за бъдеща реализация. Пишеше, че ефектът е постигнат с два пласта от лилавото и един от бялото. Относно анкетата - бих направила нещо такова, но с акцент някое друго камъче на някои от ноктите или бих съчетала цвета на лака с грима. Ако грима ще е очна линия с червено червило, бих сложила червен лак или пък ако ще е семпъл грим - нюд лак. Дано съм помогнала 🙂

# 537
Аз този цвят без да се замислям го съчетавам с цвят фуксия, но предвид събитието бих избрала нещо по- ненатрапчиво от розово- кораловите нюанси.
Точно!
Само като го видях  веднага асоциирах с магента /без декорации или най- много миниатюрно кристалче/ и семпло бижу.

# 538
  • Варна
И моята първа асоциация беше фуксия или червено, но после се върнах на "супер официално събитие" и по-скоро бих избрала бледо розово или светъл mauve. Роклята ще е достатъчно забележима, така че според мен лакът трябва да е ненатрапчив.

# 539
  • София
Аз бих заложила на нещо такова:

Общи условия

Активация на акаунт