Лакове за нокти - 164

• 54 738
  • 737
  •   1
Отговори
# 555

Constance Carroll 80
При бързо съхнещите топ лакове си трябва разреждане иначе много се отдръпват и при мен е така Sad
Момичетата са ви дали съвети , които и аз бих дала🥰🥰🥰
https://instagram.com/nailart4funs?igshid=NGExMmI2YTkyZg==

# 556
  • Варна
Pastel 08, easy paris cosmetics 143 и Flormar pretty 007 Marshmallow

Против отдръпване аз оставям половин мм отвсякъде без лак (всъщност отстрани и повече, така оптически се издължават ноктите), а после минавам обилно с топ, включително покривайки и нелакираното.

# 557
  • на дъното
Аз  като луд фен на лаковете  Mon Reve 😁🤪мога да кажа,че това отдръпване на топ лака им го нямам

# 558
  • на последния етаж
Catrice 02 Sweet as Sugar:

# 559
Мама на Миро ми беше препоръчала лак на Перфект за двойник на Essie bikini so teeny. Днес, когато търсех с какво да се лакирам намерих един чисто нов Перфект, който бях купила миналата година. Мисля, че е препоръчания от съфорумката.
Номерът е 549

# 560

Габрини неон 01
Жълтият, с който бях се държа много добре с матова основа. Можеше да изкара още време. Сега пак сложих матов топ за подложка вместо бяло.

# 561

Flormar 058 Bright Rose 🌺

# 562
Lin 152, 21 cosmetics 07 + BEL 79

# 563

Габрини неон 01
Жълтият, с който бях се държа много добре с матова основа. Можеше да изкара още време. Сега пак сложих матов топ за подложка вместо бяло.
Това с матовия топ не го знаех !!! Благодаря Фифито!!!! Идеята е уникална, комбинацията ваденка и лак !!!! Запазвам си го .... 😘😘😘

# 564
  • На изток от Ада

# 565
  • София
Neon&on&on

# 566
От къде купувате Чайните? За Пловдив например .

# 567
Pastel 349

Скрит текст:

# 568

Габрини неон 01
Това с матовия топ не го знаех !!! Благодаря Фифито!!!! Идеята е уникална, комбинацията ваденка и лак !!!! Запазвам си го .... 😘😘😘

MamaNaMiro, просто търсех вариант за покривност,но без да е със сигналния ефект, когато е върху бяло. Така ми допада повече, стои някак като стъклен. Много по-добре изглежда на живо отколкото на снимката.

# 569
Я, това звучи интересно. Матовият топ вместо база ли е или си има нормална основа под него?

Общи условия

Активация на акаунт