Лакове за нокти - 164

• 55 563
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
natka, след базата, че нали си имам грижи с разслояване.

# 571
И аз така предположих ама да питам все пак. Матов топ е едно от малкото неща дето не съм пробвала никога и знам ли го как се държи Grinning
Бях зарязала лакирането почти изцяло с години че нямах време достатъчно. Преди това явно мат не е било толкова актуално, а след това открих Сеш и вече трудно пробвам друг топ, та са ми останали извън полезрението матовите.
Има ли някой много бюджетен матов топ дето си върши работата? Като се знам, сигурно ще го сложа 2 пъти и после само ще прави навалица, така че не ми се дава съществена сума.

# 572
Здравейте. Намерих China glaze в Beauty cosmetics, но са представени с номера. Бихте ли ми помогнали кой номер на кое име съответства или поне кой номер е Pool party, Flip flop и Neon and on?
Бърза ли е доставката от сайта?
Благодаря

# 573
Момичета, много благодаря за съветите! Belinda-та трябваше да изкара само за събота и неделя, че бяхме извън града и нямаше време за прелакиране, така че само минах отгоре с още един пласт цветен лак, за да скрия отдръпването на топ лака. Общо взето свърши работа, не си личеше отрязаното освен ако не се вгледаш. Днес от рано сутринта така:

Avon - Popping pink
Пробвах топа на Avon, да видим как ще се държи. Ще пробвам и този на Mon Reve (то какъв ли не съм тествала вече в опит да открия топа, който не става на чаршафи вечер и не се отдръпва 2 часа след нанасянето му!). И разреждането ще пробвам. Надявам се да помогне, че да успея да изхабя вече наличните. Не ми се хвърлят полупълни топ лакове.
Много красиви маникюри показвате 🙂

# 574
Аз да ви кажа , даже си смесвам топ лак в топ лак ... като са по половинки ... изобщо правя мазало !!!

# 575
  • В полите на Пирин планина
Mavala mini Toulouse:

# 576

Като не си намирам цвета лак , който искам ... си го правя сама Simple Smile
https://instagram.com/nailart4funs?igshid=NGExMmI2YTkyZg==

# 577
natka, аз имам този. Аз също съм го ползвала няколко пъти.
Маме, как точно си правиш франкенполиш лак? В ново шишенце? Или смесваш и бъркаш, докато уцелиш цвета? 😆
Шефът Антонио, аз не мога да помогна с неоните. Дано някой друг се включи по въпроса. 🤗

# 578
Natka,
И аз съм с +1 за матовия топ на ГР.
Приличен е, макар че при мен след ден-два сякаш леко се изтрива и ноктите малко по малко почват пак да си лъскат Grinning

# 579
  • На изток от Ада
Аз съм правила франкенполиш . В др шишенце , чисто . Стана си . Запазих и оригиналният лак,  т е 2 в 1. Хем нов хем др го имаш. Беше лимитка от здрач на Есънс.
Не съм майсторила  повече

# 580
Аз преди години си правех матов маникюр над тенджера с вряща вода. Преди 15 години някъде беше това, не знам даже дали имаше матови топове в дрогериите.

# 581
Като стигне лака към края на шишенцето и вече не мога да го ползвам и имам друг , който също е към края си ... доливам едвиния лак в този , който е  с по-хубава четка 😀😀😀   Не ползвам ново шишенце . Горе долу знам при смесването на цветовете какъв цвят ще се получи , много често си добавям и някакъв брокат , за да е още по-ефектно!

# 582
Лак с брокат ли слагаш или сух накакъв? Имам купени сухи и така и не ги пробвах кок ще се държат в лак.

# 583
Лак с брокат ли слагаш или сух накакъв? Имам купени сухи и така и не ги пробвах кок ще се държат в лак.
Брокатен лак ... пробвала съм и със сухите , но при мен не се получава ! Идват някак тежки и падат на дъното , а на цветните брокати , цвета пада и остава сребрист !

# 584
  • На изток от Ада
със сух се отаява трябва топче
. Аз от Дм слагам топчета стомана

Общи условия

Активация на акаунт