Лакове за нокти - 164

• 54 401
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Аз преди години си правех матов маникюр над тенджера с вряща вода. Преди 15 години някъде беше това, не знам даже дали имаше матови топове в дрогериите.

Аз този трик го открих случайно миналата седмица. Сложих заздравител и веднага отидох да разбъркам манджата на котлона. Поглеждам си после дясната ръка - тя с матов заздравител. 😆

# 586
  • София
Pierre cardin 165

И след това ми се се счупи един нокът.

# 587
# 588
# 589
  • София
Здравейте. Намерих China glaze в Beauty cosmetics, но са представени с номера. Бихте ли ми помогнали кой номер на кое име съответства или поне кой номер е Pool party, Flip flop и Neon and on?
Бърза ли е доставката от сайта?
Благодаря

Pool party - 872
Flip flop - 873
Neon and on - 1213
Но за съжаление като гледам само Neon and on го има, но пак не е гаранция. Правила съм поръчка и след това са ми се обаждали да ми кажат, че това няма, онова няма...

# 590
Juls 18,  благодаря!
А дали имат двойници? И изобщо май няма много неони на пазара.

# 591
# 592
  • Ст Загора
Juls 18,  благодаря!
А дали имат двойници? И изобщо май няма много неони на пазара.
  На Перфект  S 48е копие на Flip flop на Чайна глейз

# 593
Момичета, някоя от вас дали може да помогне?
Купих си този печат и плочка от Алиекспрес. Нанасям лак, махам излишното с шпатулата, но по печата абсолютно нищо не се отпечатва?!

# 594
Сигурно ли е че няма тънко фолио върху плочката? Понякога е толкова плътно прилепнало че не се забелязва докато не пробваш с нещо остро.
Иначе не изглеждат плитко гравирани фигурките, че и това ми се е случвало - толкова са плитки че лакът засъхва преди да успея да го вдигна с тампона...

# 595
Имаше синьо фолио, което махнах, но нищо не става. Действам за под 10 секунди да не кажа и по-малко, но нищо не става.
Релефът се вижда и се усеща на пипане, няма фолио отгоре му.

# 596

Avon - Glitz & Glazed
Значиииии измъчих се с тези ваденки !!!! Направо нямам думи Sad

# 597
  • Стара Загора
Скрит текст:

Avon - Glitz & Glazed
Значиииии измъчих се с тези ваденки !!!! Направо нямам думи Sad

Но е станал страхотен летен манкюр !

# 598
Маме, важен е крайният резултат. ✌️

# 599
Имаше синьо фолио, което махнах, но нищо не става. Действам за под 10 секунди да не кажа и по-малко, но нищо не става.
Релефът се вижда и се усеща на пипане, няма фолио отгоре му.
Хм, а друг тампон за печати имаш ли, да пробваш с него? При мен някои фигурки се вдигат добре с този мекия прозрачен тампон, а други с по-твърда гума, имам някакви от комплекти от левчетата от сума години. Малко са дето стават и с двата тампона и да няма значение. Различен лак пробвай също, за всеки случай.

Общи условия

Активация на акаунт