Лакове за нокти - 164

• 54 384
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Janice_, според мен натискаш твърде силно. Пробвай с печата едва да докосваш плочата. До тренировки е. Лака обирай с едно движение и пак без натиск.

# 601
Благодаря ви за съветите, момичета, за съжаление не стават нещата. Пробвах различен печат, различен лак за нокти, но не става.

# 602
Маме, много се радвам пак да те видя в темата!🤗
TwentyOne 133 и сух холо брокат:

Скрит текст:

Не мога да опиша колко се забелязва брокатът на светлина/слънце.😅 Исках нещо изчистено в синьо с лилав подтон, но натиснах тук-там върху лака и се наложи да прикривам дефекти...🙈 После се омазах и с бързосъхнещия топ на Trend it up- ужасна четка, твърде щедро пуска, не ми е удобна и като форма (с клечка остъргвах излишното от кожата)...🤪 Лакът е по-наситен цвят на живо. Може би подобен горе-долу на ГР Prodigy gel 06...🤔

Последна редакция: вт, 11 юли 2023, 22:44 от dolce miele

# 603
Благодаря ви за съветите, момичета, за съжаление не стават нещата. Пробвах различен печат, различен лак за нокти, но не става.
Ще станат! Изгледай няколко клипчета в ютуб, там са описани грешките. Плитките или много фини гравюри се вдигат и трансформират предимно с гумен и много рядко със силиконов печат.

# 604
Janice, и аз съм със същия казус. Нищо не остава по силиконовия печат при мен. Четох в сайта, от който купих печата, че трябвало специален гъст лак, който да става за печати, но пък тук в темата прочетох, че ако имаш някой по-стар лак, който вече се е посгъстил, ще станат нещата. Тъй като при мен се намира такъв, пробвах - пак нищо. Даже накрая натиснах с пръст картинката и ехааа- по пръста ми остана част от нея, но не и върху печата! С този печат пробвах да си направя френски, еми - лакът се стичаше, хлъзгаше и свличаше от печата, та и там не ми хареса резултата.

Mimoza, благодаря за съвета за печата. Ще се опитам да намеря гумен.

# 605
  • Ст Загора
Леко го минете с лакочистител печата .. И всеки лак който покрива на 1 срой става за печатане

Последна редакция: вт, 11 юли 2023, 19:11 от nasito8988

# 606
Лакочистител става за гумените печати, на мекия силиконов не смея. Някъде го бях прочела че не бива, може и тук във форума да е било - имаше по едно време много активна тема за печатите та сигурно там. Но ако имам опасения че може да е омазнен, бих го измила, от топла вода и сапун няма какво да му стане. Ползвам само лакочистители с ацетон де, тези без може и по-безопасни да са.

# 607
  • Ст Загора
З  гумени може и за се тъне с пила леко . Ми ако не става за нищо печата до са пробва

# 608
Имам ето тези печати, като силиконовият си купих сега. Розовият е гумен и го имам от 10 години поне, тогава беше в комплект с плочка печат и шпатулка за отнемане на излишния лак.
От снимката сами можете да видите, че по гумения все пак има нещо, но на силиконовия абсолютно нищо не остава. За лаковете - пробвах с 5 различни лака, защото и аз съм чела, че това има значение. Използвах един чисто нов на 21, неизползван нито веднъж. Използвах един стар Флормар на поне няколко години, сгъстен. Използвах чисто нов на Перфект, използван веднъж. Никакъв ефект нямаше. Добре, че в ютуб има много видеа на английски по темата. Изгледах доста, надявам се да се случат нещата.

# 609
Същия розов имам, някои фигури само с него мога да ги вдигна а със силиконовия не.

# 610
  • Ст Загора
Има спец лакове за печати в дм .
Силиконов нямам , но знам че има кофти силиконови и това е .

# 611
Коя е марката на лаковете за печати в ДМ?

# 612
  • Ст Загора
Ще снимам

Последна редакция: вт, 11 юли 2023, 21:37 от nasito8988

# 613
nasito, един добронамерен съвет - оформи хубаво ноктите и почиствай кожичките след лакиране. Ще изглежда много по-добре! 🤗

# 614
  • Ст Загора
Показвам лака . Нам че нито са ок ноктите нето са исчистени. Но аз мн тод не се и лакирвах

Общи условия

Активация на акаунт