Лакове за нокти - 164

• 54 380
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • Стара Загора
Миналата година бях с подобен маникюр в края на юли и тази повтарям, защото обожавам синьото 🌅💗💙
Лака е някаква лимитка на p2, а на безименните имам две Пиксита пясъчни на Зоя с водни стикери. Simple Smile

# 616
А аз от миналата година не успях да намеря летни морски водни ваденки или стикери във физически магазин...😒😅
TwentyОne 133 (така, както изглежда на живо) продължава да ми прилича на показаното отJanice Еси Bikini so teeny. Което пък Еси онлайн изглежда тотално различно на различните снимки...🤔🤔🤔 TwentyOne 133 прилича също и на показания Перфект от Натуся (142🤔), както и на ГР Продиджи гел 06...🙂

# 617
Лаковете за стемпинг, които се продават в  DM не си струват 10-те лв според мен. Преди доста време купих бял за проба и така си стои. Изобщо ни ми хареса. Всеки добре пигментиран лак върши същата , че даже и по-добра работа.

# 618
  • Ст Загора
Лаковете за стемпинг, които се продават в  DM не си струват 10-те лв според мен. Преди доста време купих бял за проба и така си стои. Изобщо ни ми хареса. Всеки добре пигментиран лак върши същата , че даже и по-добра работа.
9 са ммай . Може да не стават да.....

# 619
Бива и по-гъст да е лакът за печатите, освен и добре пигментиран. Аз действам с по-стари лакове дето са се сгъстили малко, повечето вършат работа. Не съм пробвала никога със специален за печати че да видя струва ли си разликата.
Ама това съм си аз де, супер рядко ми се занимава и не ми се дава съществена сума за нещо дето предимно така ще си стои...

# 620
  • Ст Загора
Преди имаше Гр бойчки металически ставаха себристо ,златисто.
. На бруклин ставаха черното .

# 621
Аз си купих печати, защото гледам много сполучливи комбинации, които иначе ще ми отнемат доста време, за да рисувам.
Но не се получават нещата както ми се иска. Ще потренирам още пък да видим.

# 622
  • Измир
Силиконов печат може да се почисти с тиксо. Аз след използване залепвам и отлепвам веднага меката част на печата с парче тиксо и така остатъка от лака се изчиства.

ОПИ Никол Chance the world

# 623
  • Ст Загора
Това добро ли е ?

# 624
На мен ми е много удобно за педикюр. За маникюр ми е малко трудно с лявата ръка.

# 625
Лаковете са GR ice chic 88, perfect S103.

Скрит текст:

# 626
  • София
Pink Voltage

# 627
Доста прилича на пилата от Лидл която имам, дизайнът е леко различен а приставките са същите.
Със смесени чувства съм, макар че си я ползвам. Основно ползвам най-грубата приставка с плоско "чело" - за скъсяване. За моите нокти това е най-лесният вариант. Но говоря за отнемане на дължина и много грубо оформяне. После дооправям ръбовете с обикновена картонена пила, с тази ми е тромава и груба работата. Не съм имала друга преди нея и не знам дали са ми били реалистични очакванията но да си кажа.
Смяната на посоките определено е удобство. Оцених я след като пробвах някаква евтина дето е компактна като писалка но други добри страни няма.

Последна редакция: чт, 13 юли 2023, 07:31 от natka

# 628
Наси, пилата е добра, ако знаеш как да я използваш. Само след проба ще знаеш дали е твоето нещо. За естествени нокти е с тези обороти. По принцип дооформям с хартиена пила после.

# 629
  • Ст Загора
Бе аз нямам и нокти . И недовиждам , затуй ми са такива ноктите !
Просто ми се искаше ат мн време,  и да ви питам вси пак .

Общи условия

Активация на акаунт