Консервативното мислене - враг на отношенията

• 10 356
  • 299
  •   1
Отговори
# 105
Благородна завист, к’во да правиш

# 106
Кой се очаква да плаща ринопластиката и устните?
Моя мъж също не би бил съгласен да си слагам хилаурон в устните. Ще отнеса доста бъзици от него ако го направя. Не, че искам, де, ама ако беше такъв случая. За носа, зависи колко ти е комплекс и дали наистина имаш нужда. Имай предвид, че може да се получи вместо нещо по-хубаво, гротеска, ако не се направи добре.
За облеклото не мисля, че би трябвало да ти се бърка, но пък звучиш точно като чалга-фурия и ако искаш и да се обличаш като такава в ежедневието, и аз не бих искала да ме виждат с теб. Ако тръгна на гости в баба му на моя с такива гащи, ще ми каже сигурно нещо. Ама ако тръгна на площадката с малкото, не е проблем. Та, зависи къде и как искаш да се облечеш. Има си ситуации за всичко и е признак на добър вкус да умеем да се облечем според ситуацията.

# 107
Според мен си жертва на рекламите в Инстаграм, авторке. Там всички си направиха зурли в Турция и всяка седмица се освежават... Двадесет годишни жени! Нали разбираш, че на тях им плащат за тези видеа и снимки и че процедурите са им безплатни? Сумите са огромни и редовни, ти работиш ли, кой ще плаща? Мани...

# 108
Няма какво да го коментираме ,явно правилно някои от нас стигнаха до извода,че женичката иска просто да си ку@@@@е ,но решила пък да се омъжи 🤷‍♀️ ако се раздели с мъжа си ,защото иска да е ,,модерна жена" то тогава тя губи не съпругът й ,той може да направи един банкет 😂 би трябвало да се радваш,че съпругът ти те иска и харесва такава каквато си ,но на теб явно много ти влиаят соц.мрежи. Не го казвам за да те засегня по някакъв начин ,но от това което ни разказа ,явно вината си е в теб, а ти я търсиш в мъжа си
Според мен си жертва на рекламите в Инстаграм, авторке. Там всички си направиха зурли в Турция и всяка седмица се освежават... Двадесет годишни жени! Нали разбираш, че на тях им плащат за тези видеа и снимки и че процедурите са им безплатни? Сумите са огромни и редовни, ти работиш ли, кой ще плаща? Мани...

# 109
Да изразиш мечтите си за по-красива визия? Просто искаш две-три кожени якета от онази витрина?

Може пък той да възприема "мечтите" ти като директна подкана да ти финансира всякакви скъпи начинания, под претекст, че го правиш за него, за да е и той с поддържана и хубава жена.

Иначе, да ти казва как да се обличаш и дали да се гримираш, не е о.к., това е очевидно. Но ми се струва, че тук казусът е друг.

# 110
Аз бих казала да прави каквито иска пластики АКО сама си ги плаща
Иначе и аз да бях мъж , щях да кажа не

а за този тип daisy dukes гащи, имам едни и ги нося като провокативен тоалет вкъщи, ако ми се играе с мъжа… Wink
Не си представям дори навън да изляза така
А на въпроса какво да се носи през лятото, ако си омъжена жена

е това са нормални къси панталони, дето задника ти е прибран

# 111
Няма какво да го коментираме ,явно правилно някои от нас стигнаха до извода,че женичката иска просто да си ку@@@@е ,но решила пък да се омъжи 🤷‍♀️ Не го казвам за да те засегня по някакъв начин ,но от това което ни разказа ,явно вината си е в теб, а ти я търсиш в мъжа си
Добре, че й каза, че не искаш да я засегнеш - имаше опасност да се заблудя покрай нежни комплименти като "женичката иска просто да си ку@@@@е". Rolling Eyes
Авторке, вади бележника, изводите са ясни: ако искаш да направиш нещо по себе си - т.е. тялото си, т.е. твоето си лично собствено тяло, не знам дали го изразих достатъчно ясно вече, - от къс панталон до пластична хирургия, следва първо да се допиташ до:
- Собствен... пардон, съпругът ти. Ами ако той стане комарджия и алкохолик утре, без да мисли за теб - не е ли това ама съвсем същото като да си сложиш хиалурон?!
- Форума. Всеки поотделно. Ами ако панталонките са твърде къси, та обидят деликатното чувство за естетика на някоя душица, дето може да се събере в лешникова черупка?
- Себе си... Шегичка. Тая част отпада Innocent

Трудно ми е да го докажа, но въпреки това си залагам сутрешното кафе, че същите тия хора, които те обвиняват колко си повърхностна, тунингована, куха и прочее, ще те одумват после колко си се "запуснала", ако посмееш да се появиш някъде с "устни, бледи и тънки като на удавник", както сама се изрази (прекалено самокритична и жестока си към себе си, бтв. Защо? Откъде идва?).

Не знам дали бих те посъветвала да си правиш процедурите на воля - въпросната жестока самокритика от твоя страна, допълвана от гласа на мъжа ти, ме навежда на мисълта, че виждаш недостатъци там, където ги няма.
Но със сигурност не ти трябва да си сипваш поредната порция "Ама че си зле!!", която коментариатът се опитва да ти поднесе. Трябва ти повече любов и разбиране към теб самата, не по-малко. Simple Smile

# 112
  • Далечният изток
Две-три кожени якета?!
Що не си ги купи, кво го питаш?
Сетих се, трябва той да ти ги купи, ти нямаш парички...
Имаш ли идея колко струват 3 кожени якета?
И защо не едно, а три?!

# 113
Знаете ли, аз лично съм човек, който се чувства много некомфортно с прекалено къси поли/гащи и никога не съм ходила с бюстие например, тоест се обличам консервативно цял живот. Обаче ако нещо ми прищрака и реша да си променя стила на обличане, бих се смаяла, ако партньорът се възмути или почне да прави гадни забележки. Много съм далеч от мисъл за "корекции", но ако ми се появи и такова желание, и това ще си направя. Няма такова нещо някой да ме командари как да се облека, какво да си купя или на каква процедура да ида. Господар нямам. Rolling Eyes

Е, ще си платя всичките прищевки сама, много ясно.

# 114
  • София
За носа и устните - разбираемо е да се дразни. Може да те харесва, каквато си, може да харесва естествени жени, може да го отблъскват дялани носове и подути устни. Корекциите ти ли ще си ги платиш? Ако не, не смятам, че имаш много право да се сърдиш. Ако парите са твои, можеш да си правиш каквото решиш, но той пак може да не се кефи, защото това е голяма физическа промяна.

Относно дрехите съм на мнение, че си е твоя работа. Ако не му харесва да не беше те избирал такава. Аз просто не бих му се впечатлявала. Но на повечето мъже няма да им е гот, ако си супер разголена, а ако пък от него зависи да ти купува дрехите - значи малко или много зависиш и от него. За да си правиш каквото решиш, трябва да можеш да си го финансираш сама. Иначе увисваш.

# 115
Ти в момента си в майчинство и не можеш сама да платиш за тези неща, които си споменала ли? Ако мъжът издържа семейството, а не получава много пари, може да смята желанията ти за излишен разход.

# 116
Как бе, бива ли да сте толкова тесногръди? Нейно право си е да се обезобрази както си поиска, както и да се облича като нискотарифна труженичка, а неговото право е единствено да плати за което

# 117
Ето така става, когато не случиш на правилния мъж. Този е хем консервативен, хем стиснат, не иска да плаща тунинга на жена си.
Крайно време е да го зареже и да си намери някой по-подходящ (финансово) за целта.

# 118
Тя, ако има желание и пари ще си се обезобрази, ако има тяло за такива панталонки ще си носи, но мъжът не е този, който трябва да й налага, какво да носи, как да се гримира и кой да гледа.
Това е.

# 119
Авторке, ринопластика не е дребна корекция.

Като толкова ти се носят тия панталонки и кожени якета (не разбрах защо 3), защо не си ги купиш сама? Дрехи са това, не е края на света? За всичко ли се допитваш?

Аз лично не се чувствам ок половината ми задник да е отвън, но това съм аз. Кожено яке звучи нормална дреха.

Общи условия

Активация на акаунт