Консервативното мислене - враг на отношенията

• 10 337
  • 299
  •   1
Отговори
# 75
А аз не мога да разбера какво не е наред със добавките. На много жени бюстът им става като виц с времето, например. Или са преминали мастектомия. И какво, не могат да си сложат нов бюст, понеже...?

# 76
А аз не мога да разбера какво не е наред със добавките. На много жени бюстът им става като виц с времето, например. Или са преминали мастектомия. И какво, не могат да си сложат нов бюст, понеже...?

Може, ама има разлика между тази необходимост и моята снимка по-горе, или не я схващаш наистина?

# 77
Стига да не са от този тип къси гащи
дето половита задник е отвън няма проблем ,на такова мнение е моя мъж аз също . Говорим за този тип 
Аз искам да знам какво против има форумния съвет за "жени, майки" да носят такива къси гащи навън? Как да изляза лятото на 35градуса на площадката и да търча след подрастващото? Или щот съм майка и на 35г. трябва да се забуля ли?

# 78
Аз лично не се кефя на изкуствените неща - мигли, екстеншъни, нокти, нито на силиконови гърди, нито на издути устни. При голяма част от жените всичко това изглежда грозно, защото е направено без вкус и мярка.

# 79
Нещо от сорта на снимките долу си е съвсем в реда на нещата за улегнали жени.

# 80
  • Далечният изток
Аз нямам нищо против къси гащи или клин, но само ако имаш тяло и дупе за подобно облекло. Трътлести и късокраки с къси панталонки... Карикатури.

# 81
Аз нямам нищо против къси гащи или клин, но само ако имаш тяло и дупе за подобно облекло. Трътлести и късокраки с къси панталонки... Карикатури.

Абсолютно. Подобна гледка е меко казано неприятна за окото.

# 82
Аз се чудя имащите против с какви бански са на плажа.
Иначе темата ми звучи тотално измислена, авторката се оженила, родила и чак тогава разбрала че си е Зела талибан...

# 83
Никой не е коментирал ника на авторката, но за мен русата амбиция е стремеж за нещо… като снимките на Черна станция. И другото нещо, което ми прави впечатление е фокуса във външният вид и това да си “модерен”. Не мога автоматично да нападна мъжа, защото не знам всичко.

# 84
На мен ми е направило впечатление, че има много жени, които се обличат по как да кажа...нелеп начин. Изобщо не вземат предвид нито килограми, нито структура на тялото, нито възраст. Те може и да се харесват така, но не правят добро впечатление.

# 85
Моя приятелка живее с такъв вече 20 години.
Пиша анонимно,защото и тя чете тук.
Тя без мъжа си не си купува дрехи.
Облича се само в кафяво,сиво и черно.
Носи само дънки,панталони,дълга пола.
А има хубава фигура и прекрасен тен на кожата,може да си позволи всякакви цветове и кройки...ама той не дава.
Обувки с токчета също не носи-само равни обувки или маратонки.
Грим-не.Само гланц за устни.Маникюр-не.
Не излиза никъде,ако той си е вкъщи,включително и през деня.
Това не е само ревност,това е пълен контрол от негова страна.

В случая на авторката-не е нормално и не е само ревност,иска да те контролира.
Сега за дрехи и снимки,утре за друго и така ,докато те смачка.

От друга страна -живеете в малък град и ако ти се обличаш като чалгаджийка и искаш рибешки устни много ясно,че той ще се ядоса.Защото после половината град ще го бъзика...

# 86
Авторката да влезе да каже какво е положението, вместо да гадаем тук.

# 87
Проблема е мъжа , то и той няма да я хареса , ако няма поддръжка и не изглежда добре . Но за него може да гледа , а тя и да не гледа други мъже в очите .

# 88
Никъде не е написала ,че има деца
Иначе темата ми звучи тотално измислена, авторката се оженила, родила и чак тогава разбрала че си е Зела талибан...

[
Имаме едно дете. Момче. И искам да го науча да уважава жените и никога да не възприема такива възгледи.

# 89
Това съм го пропуснала ,извинявам се
Никъде не е написала ,че има деца

[
Имаме едно дете. Момче. И искам да го науча да уважава жените и никога да не възприема такива възгледи.

Общи условия

Активация на акаунт