Консервативното мислене - враг на отношенията

• 10 126
  • 299
  •   1
Отговори
# 120
Едно кожено яке е поне 400-500 лв. Може да е нямал пари за три якета в себе си Stuck Out Tongue Winking Eye

# 121
Смятам, че преди да се дава акъл, трябва да се научат имената на нещата.

# 122
Е, ако е естествена кожа, да, обаче тия изкуствените не са толкова скъпи. Не знам кое има предвид авторката. Но да, три наведнъж звучи странно.

# 123
Нормално ли е в 21-ви век, съпруг да осъжда желанието на съпругата си да изглежда красива и съвременна, да се облича модерно и да коригира недостатъците си? И да я нарича с една определена обидна дума, използвана от обществото за определени жени? Да смята, че след като се омъжи, жената трябва да престане да мисли за външния си вид и за себе си като цяло и да се облича неатрактивно, тъй като вече няма за кого да се "показва"? Най-общо казано, да престане да "живее". Дори и да е против качването на индивидуални снимки на семейната жена в социалните мрежи? Да бъде проблем ако дори без да иска погледне мъж в очите? Трябва ли хора с различни възгледи да останат заедно или е по-добре да поемат по различни пътища и да намерят най-подходящия за тях човек, с когото възгледите им ще си паснат?
След като така поставяш въпроса, разотивайте се и търси подходящия.
Започне ли човек така да глобализира, значи вярва, че наистина ще си пасне с някой друг повече. Какъв е проблемът, я колко мъже ходят по улиците. Намери си правилния типаж и толкова.

# 124
За мен всички страни са в грешка тук. 😅

От една страна съпругът има сбъркано мислене и изказ - проблемът не е, че въпросните корекции и стил не стават за “омъжена жена”, те не стават за никоя жена. Въпросните къси гащи са пошли, тийнейджърите имат извинение, че са малки поне. Устните и ринопластиката…ако не си личи нищо и си ги плати сама може би, но се съмнявам. Може би мъжът има предвид, че такива неща са ок за “други”, но не за жената до него. Ами има право да го е страх от патешките устни.

От друга страна авторката изопачава нещата през нейната призма - тук всички си помислиха, че става въпрос да носи анцуг и да не си реше косата.

Ако темата е истинска, възможен е компромис. Авторката си плаща ринопластиката сама ако е такъв огромен комплекс. Може да посети консултант по стил и да си обсъди гардероба - панталонките ще изхвърчат, но може да получи добри съвети как да изглежда секси и елегантна, спрямо вкуса и фигурата си, без значение омъжена/неомъжена, с деца/без.

Последна редакция: пн, 01 май 2023, 12:14 от LemonFantastic

# 125
Абе аз ви казах, че авторката е трол, ама не вярвате. Форума се възмути от едни къси панталонки, а тя смело след това тръгна да обяснява, че иска нос, джуки и три якета наведнъж от миУто иначе е лош Wink

# 126
И е готова да се разведа само ,защото няма да ги получи😮‍💨  на това му се вика златотърсачка. Според мен съпругът има парички и тя за това се омъжила ,но сега вижда ,че няма да мине номера да харчи пари на ляво и дясно .. няколко страници по назад я защитавах ,защото предположих ,че живее с някъв откачен ревнивец,но след като тя разясни за какво става на въпрос 👎
Абе аз ви казах, че авторката е трол, ама не вярвате. Форума се възмути от едни къси панталонки, а тя смело след това тръгна да обяснява, че иска нос, джуки и три якета наведнъж от миУто иначе е лош Wink

# 127
  • София
Впрочем аз на дъщеря ми не бих одобрила такива гащи. По едно време купуваше подобни, скъсани и къси, но все достатъчно дълги да не излизат бузите на дупето.

На мен принцип ми е - всичко козметично си го купувам аз. Ако ми изпадне някой хонорар за филъри - ще си сложа.

# 128
Трите якета са за снимки, вие не разбирате. Не може да се снимаш с еднакви дрехи, защото хората ще разберат, че дрехите ги носиш повече от веднъж, а такъв срам е прекалено голям за понасяне.

# 129
  • София
Ауу, тъй ли било? Имам Инстаграм страница за мода, с 1000+ последователи. Като гледам, повтарям връхни дрехи и хич не ми пука.

# 130
Една вече залязла млада американска певица преди години се беше изцепила, че единственият начин да си винаги различен е да обличаш дрехите си само по веднъж. После купуваш нови.

# 131
Авторката нещо не е много активна. Ако съдя по другите й теми, най-вероятно жената в момента е в майчинство. Въпросът за доходите според мен стои на дневен ред.

# 132
Връщам си думите назад - авторката наистина мечтала за ринопластика и хиалурон. Прочетох предишните й публикации, където се жалва как трудно можеш да се съревноваваш с жените в социалните мрежи, как били барнати, поддържани и свестните мъже си падали по използвачки... Определено комплексите й са в повече и инстаграмът й е промил мозъка. Мисля, че мъжът й я надушва, че залита по повърхностните неща и роптае.
За панталонките изобщо не мога да се съглася. Ако е слаба жена с хубави крака може изобщо да не й се вижда задникът, нито да изглежда пошло. Коментарът на мъжа й за кожените якета "давай, вършей!" направо ме разсмя.

# 133
Щом авторката на 26 г. намира кусури във визията си и иска разни интервенции,  представям си колко по-ниско ще стане самочувствието й като остарее.

# 134
  • София
Ако авторката не знае как стават работите у Инста, да я светна малко- баш инстаграмарките с над 100 хиляди последователи сключват договори с фирми, на които рекламират дрехите. Прави се сесия веднъж седмично с дрехите, с фотогаф и после снимките се пускат малко по малко.
Това съвсем не значи, че дрехите остават за жената. Даже има една, която не им маха етикетите.
Ей сега гледам една наша звезда - на поне 5 различни поста е с едно и също дънково яке, стилизирано различно, което е напълно ок.

Общи условия

Активация на акаунт