Консервативното мислене - враг на отношенията

• 10 052
  • 299
  •   1
Отговори
# 165
Абе и доста сериозни и нормално работещи жени си сложиха силикон, но да, на 12- 13 години трябва да се подмени. Риска от емболия, а и болките, които са големи, не биха ме навили за такава интервенция.

# 166
  • София
Със всичко е така. Нещо се завъртях из такива среди, в момента всеки който можа да си позволи, сменя зъби керамика. Ако е много напред с парите - с циркониеви коронки.

# 167
Наивнице, много си правя, това са доста често срещани странични ефекти. За съжаление понякога жените не знаят дори, че имат спукан имплант. Cry а той си трови тялото с години.

# 168
Като се каже операция на нос, пък все се сещам за Майкъл Джексън. Anguished

# 169
Със всичко е така. Нещо се завъртях из такива среди, в момента всеки който можа да си позволи, сменя зъби керамика. Ако е много напред с парите - с циркониеви коронки.

Да бе, в някои среди може и да е така, ама не съм забелязала всеки с пари да е тръгнал да си прави холивудска усмивка. Много хора не му виждат смисъла, а и това е болка, неудобства, време...

# 170
  • София
Аз помня една потребителка, която имаше проблеми с дреновете след операцията. Така се бях уплашила тогава, че не искам и да чуя за рязане и шиене на кожа.

За зъбите е така. Аз имам вариант да сложа импланти и ми трябват. Обаче работя с хора и не мога да си позволя да ходя без зъби известно време. Така че си карам с варианта, с който съм в момента.

# 171
Щом авторката на 26 г. намира кусури във визията си и иска разни интервенции,  представям си колко по-ниско ще стане самочувствието й като остарее.
Самочувствието на жените се увеличава с възрастта с придобития опит, преминатите изпитания и кризи. За младите е характерно да не се харесват и да се комплексират, тъй като са все още незрели личности. Е, при жените винаги има кризи и негативни мисли, свързани с остаряването, но това обикновено са просто периоди и се преодоляват.

По темата - ми кофти е. Не оправдавам държанието на мъжа. Тя едва ли отсега така си се облича. Вкрайна сметка мъжът й такава си я е избрал. Неуместно е след брака да се опитва да я променя.

Един съвет към авторката - НЕ си променяй носа. Ще си разрушиш много от енергията. В предишни коментари на авторката прочетох пост за врачки. Аз врачките не ги одобрявам, ама хич, но вярвам в неща от енергийния невидим свят. Носът е част от характера на лицето, носи голям заряд на личността, която го носи и протича мъжката енергия през него, качвайки се в главата. Представи си твоят мъж да реши да си промени носа - няма да го възприемеш, нали?

# 172
  • Great Britain
След пояснението на авторката, нещата около нея рязко придобиха чалгаджийски уклон.

# 173
Мисля, че човек да си оправи развалените зъби няма нищо общо с това да си на 20 и да решиш да си сложиш плочки за баня в устата.

Циците пък съвсем не са сравними с лечение на зъби или зъбни импланти.

# 174
  • София
Аз на млади години също не си харесвах носа.
После родих две деца и не си харесвах гърдите.
Сега се харесвам цялата, такава каквато съм, а пък и другите ме харесват.

# 175
Душевното здраве също трябва да се поддържа. Сега, отделен проблем е, че обикновено не се поддържа душевното здраве, ами най-често се търси чичко-паричко. Та в тази връзка интересно наистина какви са мотивите на омъжена с дете да иска пластики и дрехи, и то от мъжа си, който май няма парите за тях.

# 176
Значи, това че си омъжена, не означава, че не трябва да се поддържаш и да изглеждаш добре, или в устата да ти окапят зъбите и да не обръщаш внимание.

# 177
Какво общо имат зъбите с имплантите за цици?
Авторката много ми напомня на една позната. И тя започна с операция на носа на около 30. Да, малко големичък, но нищо чак толкова страшно, но да кажем, че имало комплекс момичето. После последваха всякакви процедури по лицето, на които не им знам точното название. Устни, филъри, вежди, мигли и т.н. След раждането на второто дете дойдоха и огромни гръдни импланти. Снимки в социалните мрежи в определени пози, които са меко казано пошли, а под тях коментарите са от сорта "Ще те скъсам". Продължава вече над 10 години. Мъжът й се сърди, сигурно и той е някакъв ненормалник, но я търпи, че децата са още малки.

# 178
Като не е достатъчно находчив да я пусне в оня сайт и хем кинти ще изкарва .. Joy

# 179
Според мен, авторката освен носа, не си харесва особено и мъжа. И би го сменила, стига да има по добра оферта, съдейки по старите й коментари.
Еми освен да почне да работи и да спести пари за цялостен тунинг...иначе за малко хиалурон в устните и 5-600 лева стигат.

Общи условия

Активация на акаунт