Консервативното мислене - враг на отношенията

• 10 135
  • 299
  •   1
Отговори
# 150
А е напълно възможно авторката да иска да харчи много пари, но семейството да не може да си позволи големи разходи в конкретния момент.

# 151
Днес в една група във фб се коментираше дали е удачно да се тегли 10 000 кредит за силикон в гърдите. Имаше поощрителни коментари.

# 152
  • По света и у нас
Нормално ли е в 21-ви век, съпруг да осъжда желанието на съпругата си да изглежда красива и съвременна, да се облича модерно и да коригира недостатъците си? И да я нарича с една определена обидна дума, използвана от обществото за определени жени? Да смята, че след като се омъжи, жената трябва да престане да мисли за външния си вид и за себе си като цяло и да се облича неатрактивно, тъй като вече няма за кого да се "показва"? Най-общо казано, да престане да "живее". Дори и да е против качването на индивидуални снимки на семейната жена в социалните мрежи? Да бъде проблем ако дори без да иска погледне мъж в очите? Трябва ли хора с различни възгледи да останат заедно или е по-добре да поемат по различни пътища и да намерят най-подходящия за тях човек, с когото възгледите им ще си паснат?

Какво ти консервативно мислене, тоя иска да ти сложи фередже! Гледай да ти е спокойно на душата ако не ти е- махай се.

# 153
Днес в една група във фб се коментираше дали е удачно да се тегли 10 000 кредит за силикон в гърдите. Имаше поощрителни коментари.
Една наша миска беше направила точно това.
Вече 10 бона ли е? Що ми се върти по-малко...

# 154
Аз нещо явно съм проп,къде е казала,че иска 3 акета
Аз да дам един непоискан съвет. Тези, които обличат дрешки по 1-2 пъти не е нужно да задръстват гардероба. Има разни групи във фб за селективен секънд хенд. Може да се продават нови или малко ползвани дрехи. Така се пестят и природни ресурси, и пари. Вместо 3 якенца от магазина, може 1-2 от подобно място.

И авторката да погледне някое приложение за обработка на снимки, при инстаграмките дори не е само кит, а яко оформление със софтуер на всяка снимка.

# 155
  • София
За Инстаграм според мен, а и според истински инста мацки, най-скъпото е фото техниката. И софтуер, и комп, и човек да те снима....

# 156
  • София

Това е ок, само ако после ще работи с тея гърди да избие инвестицията Joy

# 157
Една наша миска беше направила точно това.
Вече 10 бона ли е? Що ми се върти по-малко...

Инфлация! Вече наистина е толкова!
Ради, от телефон съм и ме мързи да връщам назад да търся къде пишеше за трите якета.

Лъвице, така е, това казваха и коментиращите поста в групата! 😅

# 158
Ето за якетата
https://bg-mam.ma/p/1548915/46363750
Изобщо няколкото поредни поста. Едни префърцуненички думички, а под тях - дребнава злобна завист (според авторката е благородна завист Grinning ).

# 159
Тези снимки яко се обработват с всякакви филтри, снимат се с професионална техника, от професионалист, на подходяща светлина и са спонсорирани от марките иииии и ... всеки може да изглежда така на снимка Wink
Да ти е мечта да изглеждаш като инста-wannabe е, меко казано, смешно.

# 160
  • София
10 000?
Малей, не аз да давам, да ми дават няма да си сложа подобно нещо.
За милион може би ще се прежаля.
И да не решите, че са ми супер, като на 13-14 годишно дете са ми. Имам предвид големината, сутиени не съм носила никога, понеже няма на какво, само ластичните бодита Simple Smile
Преди години имах едно момиченце от етноса в класа, във 2ри клас беше и  му бяха по-големи. Съвсем сериозно.
Обаче пък що кърма имах... Simple Smile
А такива панталонки не бих си сложила и в ранните 20, когато имах манекенска стегната фигура. Камо-ли пък сега, особено майка да ходи така, според мен е неадекватно.

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 08:27 от Светулчица

# 161
Проблемът не е само в първоначалните 10 к. Ако стане проблем (а той напълно реалистично може да стане след 1-2 г), махането на имплантите е по-скъпо от 10 к. За съжаление виждам доста дами, които не са запознати с рисковете. Дори чета, че много жени махат.

# 162
Без да съм се интересувала от рисковете, рязане и пъхане на разни силикони в тялото не звучи безопасно. Още повече в толкова фина и чувствителна зона. А и за цял живот ли се слагат, или периодично се сменят? Има ли вече някоя баба, живяла 60-70 г. със силикона си (след поставянето му) или тепърва ще се види какво се случва във времето?

# 163

Това е ок, само ако после ще работи с тея гърди да избие инвестицията Joy

Те някои после буквално си скъсват г**за от работа заради тоя силикон

# 164
Имплантите трябва да се подменят редовно, май максимално на десет години, а  и доста се говори за протичащи такива, които почват да те тровят, стартирали автоимунни заболявания и някакви такива страхотии. Не е еднократна "инвестиция". Носовете също понякога се налага втори, трети, пети път, докато не остане с какво да се работи като материал. Филърите пък не се резорбирали, а тялото ги местело по лицето, рядък страничен ефект било загуба на зрение. Де да знам...

Общи условия

Активация на акаунт