Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (6)

• 55 977
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
  • На изток от Ада
За ТЕЛК иинвитро , тя док май не ми знае точно за какво ми е ТЕЛК и тъй ги говори , може би просто не й се занимава с мен ...
Жаки , да  , май всички го слагат .
Аз  все правя реклама на Станулов ,време е да го видя в действие ....
Успех на всички !

Последна редакция: пн, 03 юли 2023, 16:30 от nasito8988

# 181
Моят час при доктор Станулов е за 29 август.
Браво Насито, според мен беше време за смяна. Simple Smile Някак си безброй ненужни изследвания и понеже следя коментари, не видях да е дала някакво особено решение. Чак нищо.
ами не уж от хроничен ендометрит , но нищо за него , а ПБМС ЗА НК клетки , който изследвах март и щях да слагам уж сега . Ама не , трябвалоо да пуснем това скъпо изследване , че ако не е ок с донорски материал , 3 път при генетиците ...после и коментар ...

Това лепило май всички го правим хаха

И аз съм на това мнение…Практика им е. И всеки път с различна цел го слагат..сигурно е нещо вълшебно.

# 182
Моят час при доктор Станулов е за 29 август.
Браво Насито, според мен беше време за смяна. Simple Smile Някак си безброй ненужни изследвания и понеже следя коментари, не видях да е дала някакво особено решение. Чак нищо.
ами не уж от хроничен ендометрит , но нищо за него , а ПБМС ЗА НК клетки , който изследвах март и щях да слагам уж сега . Ама не , трябвалоо да пуснем това скъпо изследване , че ако не е ок с донорски материал , 3 път при генетиците ...после и коментар ...

Това лепило май всички го правим хаха

И аз съм на това мнение…Практика им е. И всеки път с различна цел го слагат..сигурно е нещо вълшебно.

Реално тези НК клетки може да варират всеки месец. Та реално ако в един месец са били завишени не означава, че и другия ще е така!

# 183
  • София
Значи ли тогава, че имунологичната биопсия не е надежден показател за неуспех?

# 184

Според мен не. Те и в Афродита правят така нареченото лепило, но май доктор Станулов не му е много фен, но нека другите момичета да кажат ако са по запознати. Аз не бих си правила пак имунологична биопсия.

Natural killer cells are simply a part of your immune system, and they are found in all people.

Точно затова могат да варират всеки месец според мен

# 185

Според мен не. Те и в Афродита правят така нареченото лепило, но май доктор Станулов не му е много фен, но нека другите момичета да кажат ако са по запознати. Аз не бих си правила пак имунологична биопсия.

Natural killer cells are simply a part of your immune system, and they are found in all people.

Точно затова могат да варират всеки месец според мен
Аз имах назначена вливка след такава биопсия в Надежда.Станулов каза,че не би я сложил дори на сестра си ..Беше привиген ако не бъркам името.

# 186
  • София
Ехее, защо? Прочетох, че е човешки нормален имуноглобулин..

# 187
  • На изток от Ада
Аз съм правила вливки .... Ми не ми помогнаха

# 188
Момичета, втори месец имам киста и доктора ми изписа Регулон. Питах как се пие, но забравих да го питам колко дни се пие, а ми е неудобно да му звъня пак. Имали ли сте такъв проблем? Както пише в листовката ли да го пия. Док ме вика на преглед на 24.07.

# 189
На мен преди време ни бяха изписали Регулон от 1 ден на цикъла. Но аз не го пих. Иначе то е противозачатъчен препарат. Дават го за задържани фоликули.

# 190
Тези дни едни хубави новини в тази тема имаше за бебенца и въобще не ми се искаше да развалям статистиката, обаче имам нужда да попитам някои неща. Тъй като официално моят първи опит в тази клника е неуспешен, ми се иска да помоля хората, които са успели в Афродита и са били с тежък мъжки фактор и висока днк фрагментация, да се включат и да споделят какви методи приложиха емрбиолозите при тях, какъв беше подхода като цяло и какво според тях помогна. Д-р Станулов по-скоро не ме интересува в момента, защото той си свърши работата чудесно имахме достатъчно зрели яйцеклетки, след това обаче се объркаха доста нещата. Интересното беше, че преди бях чела добри отзиви за д-р Дойчев, обаче при моята процедура беше едно младо момиче, което ми звънеше да ме информира за ембрионите и после беше на трансфера. Та сега се чудя дали изобщо д-р Дойчев е работил с нас. Бях чела и че някои са си записали консултация с д-р Дойчев конкретно, дали има смисъл и полза и ние да го направим и дали след това той ще се заеме с нас. Не знам как да се подготвя за следващия опит и консултацията с д-р Станулов, тъй като виждам, че имат само два метода за преработка на мъжкия материал - Picsi и zymot, и започвам да се съмнявам дали при нас ще са достатъчни.

# 191
  • На изток от Ада
Аз пих  Регулон и Фемара 2 м и ми се разбута МЦ вее 4 м се разбутан , прицапва ми кафяво в нач и края на МЦ , А последният ми МЦ беяе 1дени половина . Вдр клиника ми откриха адемиоза и хроничен еднометрит и затова ги пих ...

# 192
Незнам какво прилага ембриологът Дойчев, май нищо. Той си пееше едно и също по телефона: средно качество яйцеклетки, средно качество ембриони, 50 % шанс и накрая едно нищо. А младата ембриоложка, на последния ми трансфер миналата година,  ме гледаше с широко отворени очи и ме лъжеше най-нагло за качеството на ембрионите. "Всичките ти ембриони са "В" категория!" То да беше така, щях да я черпя тая нагла маймуна!

# 193
Младата ембриоложка е там на смени, д-р Дойчев също си в там, нормално е да си помагат. Жената виждах на някои от инсеминациите, а след инвитрото говорих с д-р Дойчев. И от двамата впечатленията ми са добри. Ембриологът е Афродита е сред най-добрите, затова е и високата успеваемост до голяма степен.

# 194
Здравейте!
В клиниката извършват ли се фетални морфологии? В ценоразписа го има, но в раздел "Екип" виждам само директори и подобни, но не и специалисти по фетална морфология.

Успех на всички желая! Дано сбъднете мечтата си! 🤰🍀

Общи условия

Активация на акаунт