Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (6)

• 55 961
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
Пуснаха ми. Прогестеронът беше 0.2. Причина за неуспеха има със сигурност, дали е тази мога само да гадая.
Етапната епикриза от Надежда е 1 страница и според нея нямам проблем никакъв. 😅

Този прогестерон в деня на трансфера ли е резултата

# 211
  • София
Не, при последен преглед преди трансфера. В деня на трансфера вече беше 19.

# 212
Наде, честно казано не разбирам много от тези неща, дали е било правилно или не, не мога да кажа, но в едно съм сигурна, Станулов определено ще изпипа нещата октъм стимулация и трансфер. Та не го мисли вече неуспешния опит, затворена страница е. Но исках друго да кажа, според мен колкото по-полезна информация за предходния опит дадем на Станулов, толкова по-добре той работи, защото на мен на няколко пъти ми беше казвал, че е ценна информацията, която съм му дала за нивата на хормоните кога какви са били, кога е била пункцията, какъв е бил резултата и други неща. Защото на база на цялата тази информация, той самият направи преценка моето тяло как всъщност реагира на стимулации и в съчетание със стриктното следене при сегашния опит (викаше ме почти всеки ден на преглед) се получиха нещата точно както трябва. Та според мен разкажи си му за всичко това, за да знае той, тъкмо може и да ти каже защо не се е получило според него. На мен например ми каза защо не се е получило предния път и сегашния път, като разбира се винаги има определен процент възможност да не е точно така.

ПП Днес ми се обади и отново много добро впечатление ми остави. Въпреки неуспеха и факта че комуникацията беше по телефон, пак беше много обстоятелствен, какво се е случило, защо се е случило, какво е било качеството на материла, даде ни насоки, какво да правим, за здравословно хранене говорихме, добавки, на какви прегледи да отидем и т.н. Каза че няма да се предавме и така. Ще видим и на консултацията след 2 седмици какво ще каже, но определено знае как лично мен да накара да се чувствам по-добре. Истината е, че често е и късмет и ми беше важно да видя, че от човешка гледна е дадено всичко на макс в лицето на Станулов, вече от божествена гледна точка, чакаме вълшебната искрица.

# 213
  • На изток от Ада
В такива моменти е много добре да ти вдъхне доверие док !
В Надежда го няма това , нови и нови изследвания и неяснота какво следва , за комуникацията да не говорим . И как док ми каза ( по повод зацапване преди и след МЦ 4м)' ' Ами трябва да те видя , като прицапваш ''

Последна редакция: ср, 05 юли 2023, 16:56 от nasito8988

# 214
  • София
S.G.C. Heart

Значи ще подготвя и хормоните ден по ден. Хронология кратка. Grinning Дано не се отегчи човека. Даваш ми много полезна информация, благодаря!

А това, че се е свързал с теб означава ли, че има контакт с лекаря, различен от друга болница и съответно за колко време протичат прегледите?

# 215
S.G.C. Heart

Значи ще подготвя и хормоните ден по ден. Хронология кратка. Grinning Дано не се отегчи човека. Даваш ми много полезна информация, благодаря!

А това, че се е свързал с теб означава ли, че има контакт с лекаря, различен от друга болница и съответно за колко време протичат прегледите?

Имаш контакт лично с него. Отговаря в рамките на деня на вайбър. Ако е много важно може и обаждане

# 216
По принцип имаш личен контакт с него, да. Но това лично на мен въобще не ми е от любимите неща, поради ред причини. Винаги ми е супер неудобно да му звъня или пиша, защото знам колко е натоварен. Винаги първо звъня на регистратура, за да може ако е нещо което те да свършат да не занимавам него и вече, ако те ми кажат да се обадя на него, тогава му звъня или пиша. Но аз предпочитам да му пиша, защото той често е в прегледи и рядко може директно да вдигне, обикновено връща обаждания вечер.

Първичен преглед при нас лично протече за около час, като бяхме и двама с ММ и за него беше полезно да присъства. Следващите прегледи по време на стимулацията варираха, но да речем 15-20 мин. средно.

# 217
  • София
Това е огромен плюс, че човек може лично да говори с него, в толкова ситуации помага и отговаря за неща, за които от регистратурите не са компетентни, а в други клиники нямаш достъп до лекаря дори при нужда. На мен също ми е неудобно да звъня, звъняла съм единствено за обилно кървене, за всичко останало съм писала. Сега разбирам от вас, че вече има и негов колега лекар, през която също могат да минат някои въпроси. Още не съм наясно как стоят нещата.

Не бих злоупотребила да звъня за глупости, ако е нещо много продължително, съм си записвала час или си чакам следващия час и си задавам въпросите накуп. Трябва да цени време му, ако искаме да е адекватен с нас. Ако сме в процедура, пиша задължително.

# 218
Около час първичен преглед чак се изненадвам моя първичен преглед в Надежда беше 10 минути а редовните прегледи 5 минути със обличане и събличане. Явно и затова нямам успех защото след като на поточна линия Sad

# 219
  • София
Аз когато се преместих при него, бях изумена точно от комуникацията, лично с него. Всеки път ми казваше, обади ми се, пиши ми... а на мен ми беше супер неудобно. Винаги му пишех само когато сме се разбрали да му кажа нещо или да му изпратя изследвания. 
След като забременях и се преместих при вече следящ АГ много държах да имам същия контакт като със Станулов. Да ви кажа, не съм му звъняла, нито съм го притеснявала, но усещането, че можеш да се свържеш веднага с доктора си ти дава спокойствие.

# 220
Искам и аз под секрет да ви кажа, че след аборта ми бях толкова притеснена и ефектирана, че сме разговаряли по телефона в рамките на час и то късно вечер. Толкова много ме успокои. Даже преди успешния ми трансфер със сина ми, сме си говорили в кабинета един час, само за да е сигурен, че аз ще отида на трансфер спокойна.
Невероятен е.

# 221
  • София
След моя аборт, ме викна да си говорим 1 час.
Много му благодаря за това, защото ми вдъхна такъв кураж, че ще се случат нещата, и ето, живот и здраве, съвсем скоро ще.

# 222
Аз съм била във две клиники Щерев и Надежда такова нещо не ми се е случвало. Особено във Надежда никой нищо не ми обяснява защо се правят разни изследвания дори не се прави предположение защо има неуспех.

# 223
  • На изток от Ада
Това е в Надежда.  Касички сме. Ето док иска изследвания за 1300лв на човек или общо 2600 за генетични заболявания... като сме дали около 4000 в Надежда.  И имам лекарство в матката да слагам  (дано Станулов ни хареса).... Да не говорим за мц който 4 м е объркан ...

Последна редакция: сб, 08 юли 2023, 19:04 от nasito8988

# 224
Здравейте, предстои ни стартиране по дълъг протокол при д-р Станулов. На 28ми юли (19ти ден от МЦ) ми предстои преглед, за да видим дали бихме могли да стартираме, тъй като трябваше да започнем по-рано този месец, но имах задържан фолкул и отложихме. Някой може ли ми даде малко повече информация как протича дългия протокол при д-р Станулов? Предвид че той излиза в отпуска началото на Август се чудя как биха се напаснали нещата.

Общи условия

Активация на акаунт