Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (6)

• 55 889
  • 732
  •   1
Отговори
# 345
Здравей, Secret_20,

Прегледите са през ден. Аз ходих общо 6 пъти от пети ден на цикъла до пункцията. Тези прегледи са бързи, защото се следи основно как растат фоликулите. Имах свеж трансфер на 5-ти ден. Сега съм в 22-ра г.с., на 42 год съм.

Желая успех на всички, трябва да сте много спокойни и да не си внушавате, че трябва сега и веднага да забременеете. Това, което зависи от вас е с партньора да водите здравословен начин на живот, да спазвате препоръките на лекаря и да не губите надежда. Лекарите имат интерес да ви помогнат, така че със сигурност полагат нужните усилия. Аз съм ходила единствено при д-р Станулов, нямам поглед върху други клиники. С оглед успеха до сега, мога да кажа, че доктора е много педантичен - преди да започнем ме накара да направя хистероскопия, да махнем 2 полипа, да лекуваме уреаплазма. Успех!

# 346
Здравей, Secret_20,

Прегледите са през ден. Аз ходих общо 6 пъти от пети ден на цикъла до пункцията. Тези прегледи са бързи, защото се следи основно как растат фоликулите. Имах свеж трансфер на 5-ти ден. Сега съм в 22-ра г.с., на 42 год съм.

Желая успех на всички, трябва да сте много спокойни и да не си внушавате, че трябва сега и веднага да забременеете. Това, което зависи от вас е с партньора да водите здравословен начин на живот, да спазвате препоръките на лекаря и да не губите надежда. Лекарите имат интерес да ви помогнат, така че със сигурност полагат нужните усилия. Аз съм ходила единствено при д-р Станулов, нямам поглед върху други клиники. С оглед успеха до сега, мога да кажа, че доктора е много педантичен - преди да започнем ме накара да направя хистероскопия, да махнем 2 полипа, да лекуваме уреаплазма. Успех!

ОТ КОЙ ОПИТ ВИ СЕ ПОЛУЧИ ?

# 347
Здравей, Secret_20,

ОТ КОЙ ОПИТ ВИ СЕ ПОЛУЧИ ?

За щастие от първи. Преди това имам извънматочна бременност, при която махнаха едната тръба. АМХ беше под 1, извадиха 6 яйцеклетки, 3 ембриона, накрая остана само 1 с много добро качество.

# 348
Здравейте, момичета!
Има ли някоя, която се е преместила от Малинов в Афродита?
Пред огромно чудене сме, направо ми е пламнала главата.Като цяло сме доволни от Малинов, но е факт, че имаме неуспешен след неуспешен трансфер.И отчитаме някои пропуски.
Факторът при нас са моите запушени тръби(без хидросалпингс).Има и лек мъжки фактор, но за инвитрото не е ключов.

п.с.извинявам се за анонимния пост

# 349
  • На изток от Ада
Здравейте, момичета!
Има ли някоя, която се е преместила от Малинов в Афродита?
Пред огромно чудене сме, направо ми е пламнала главата.Като цяло сме доволни от Малинов, но е факт, че имаме неуспешен след неуспешен трансфер.И отчитаме някои пропуски.
Факторът при нас са моите запушени тръби(без хидросалпингс).Има и лек мъжки фактор, но за инвитрото не е ключов.

п.с.извинявам се за анонимния пост
Аз съм в д-р клиника. Но като нямате успех ,как сте доволни и  защо стойте ?

# 350
Не всичко зависи от лекарите.И неуспехът не винаги значи, че не са си свършили работата.Има много фактори.
За това подкрепям и едно от мненията по-горе, че е хубаво, когато някой каже:"след 5 години неуспехи, се преместих в Афродита и успях.Станулов е страхотен!", да обоснове и защо, кое е нещото, което са направили в тази клиника и е довело до успех, а в другите не са.
Може да е било просто късмет или стечение на обстоятелствата.
Питала съм не веднъж момичета, които супер много оплюват даден лекар, защото са имали неуспех, каква според тях е причината и все пак успели ли са другаде.Ами, в 90% от случаите не са имали успех и другаде и реално не е направено нещо по-различно.Но написано в публикация звучи много гръмко и плашещо:"бягайте далеч!"
Повечето хора са свикнали да пренасят болката и разочарованието си върху лекаря, а той не винаги е виновен.
Неуспех не значи лош лекар. Simple Smile

За това и питам за конкретно момиче, което е било в Малинов и може да направи разликата и да каже дали има повече плюсове и смисъл от местене. Simple Smile

# 351
  • София
Разбира се, че човек може да е доволен и без да има успех. Не са виновни лекарите за нашите здравословни проблеми, въпросът е да полагат усилие да достигнем до положителен резултат.

По въпроса, след няколко неуспеха дори и да съм доволна, бих сменила, защото друг лекар ще има различен подход и може да нацели правилната комбинация. Различен стил имат.

# 352
  • На изток от Ада
Ния добре го каза. Аз нямам трансфери. Но имам час за Станулов.
Не знам може би до 3 неуспешни опита е добре да се помисли за смяна . Поне си запишете час , може да не харесате док Станулов има и такива.

# 353
Запушени тръби и лек мъжки фактор не могат да са причина за 3 неуспеха. Нашия мф не беше много лек и Станулов каза спокойно, ще си имате бебе след свеж или замразен трансфер. И да, имаме бебе след 1ви опит свеж трансфер. Просто сменете подхода на специалистите, не може да тъпчете на 1 място.

# 354
  • София
Могат могат, аз съм със запушени тръби без други фактори и имам 3 неуспешни опита в друга клиника.

Ния е права, ако нямате доверие на доктора (който и да е той) трудно ще имате добра комуникация и успех.

# 355
Могат могат, аз съм със запушени тръби без други фактори и имам 3 неуспешни опита в друга клиника.

Ния е права, ако нямате доверие на доктора (който и да е той) трудно ще имате добра комуникация и успех.

И как могат точно, като те не участват в процеса инвитро?

# 356
  • София
Ето как: "Хидросалпинксите действат токсично на ембрионите и ендометриума и намаляват с 50% успеваемостта на ин витро.". Затова се отстраняват масово!

# 357
Жената е написала, че няма течност в тръбите.

# 358
  • София
Докторът препоръчвал ли ви е някого за преглед на гърдите?

# 359
До колкото знам препоръката да не се носи лак за нокти в деня на пункцията е заради упойката. И друг път, в болница СофияМед, ми направиха забележка за лака преди да ме сложат под пълна упойка. Предполагам е имало случаи на алергична реакция.

Иначе, ако прочетете книгата “Всичко започва с яйцето”, ще видите, че и там се препоръчва да не се използват лакове, бои и т.н., защото влошават качеството на яйцеклетките. Въобще - много си тровим организма, а после се чудим защо имаме проблеми с репродукцията. Не зависи всичко от лекарите, в крайна сметка.

Благодаря на последните коментирали. Всъщност в Истанбул цените изобщо не са ×2 и ×3. Цената на инвитро е в порядъка на 2500 евро, а лекарствата са в пъти по-евтини от тези у нас. Лесно може да се провери тази информация. Признават страшно много изследвания от България. Отидете, вижте и после пишете.
Относно коментара ми за гримираната ембриоложка, нека поясня, че не е злобен или излишен. Това е още един детайл, който съм забелязала и разбира се, няма нищо лошо жена да се поддържа. Пункцията е много деликатен процес и неслучайно в цял свят целият екип е с маска и боне по време на такава процедура, забранява се на жената да е с парфюм..всичко видимо малко като детайл би могло да повлияе зле на ембрионите.
Затова коментирам, че при мен освен разпуснати коси, грим, нямаше кой знае каква строгост и стерилност. Което всъщност е в противовес със стриктните инструкции, написани от Станулов, че по време на стимулация не трябва да сме с лак за нокти, боядисана коса и любимото ми- да избягваме wifi.
Надявам се съм обосновала коментираното така, че да ме разберете правилно.

lady25, моля ви представете статистика, в която да има успеваемост на Афродита за последните 2 години например? Не се заяждам, просто ми е много любопитно да го видя черно на бяло.

Общи условия

Активация на акаунт