Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (6)

• 56 019
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
С д-р Иванов няма да сбъркаш повярвай ми , много е точен супер любезен , ще ти обясни всичко  . Мен даже ме викна на дежурството му в болницата обяснява ми 30 Мин и не искаше да вземе пари накрая . Екипа, при който бях също бяха супер ,след манипулацията 2-3 часа и си тръгнах . Беше ми взел даже материал от матката да си направя fertility test. ( беше се сетил)

# 106
От тези четиримата НЕ препоръчвам Даскалов, и мен Станулов ме прати при него, отидох на прегледа и се разочаровах и се отказах да правя каквото и да било при него. През повечето време си цъкаше в телефона и ми отговаряше на въпросите с досада и отегчение.
Вели, същия, Йован Даскалов, ужасен е, не знам как Станулов го препоръчва!

Може би трябва да му се каже тази информация на др. Станулов, за да спре да го препоръчва…

Благодаря много!!!! Много ми помогнахте, мили настоящи и бъдещи мами 🤗!!! Дано полипът да ми е бил проблема до сега и на следващия опит да се получат нещата 🤞🏼

Последна редакция: пт, 02 юни 2023, 15:34 от yanamm

# 107
Да имам запазен час при него. И там ще правя ин витро и каквото е нужно.
Vladokis, а защо да се махат тръбите, щом ще правите инвитро? На мен ми е отстранена едната тръба, заради извънматочна бременност. Другата също е запушена, но не попречи на инвитрото. Благодарение на д-р Станулов успях да забременея от първи опит и вече съм в 13 г.с., на почти 42 години съм. Д-р Станулов е изключителен, много внимателен и с индивидуален подход към всяка пациентка, независимо колко натоварен е. Препоръчвам да се обърнете към него.

# 108
Здравейте, току що ми дойде новият цикъл и ще започваме стимулация от тази седмица. С д-р Станулов последно си писахме миналта седмица, за да му изпратя изследванията преди процедура и той ми каза да му се обадя веднага като ми дойде новият цикъл. Преди малко му звънях, но не ми вдигна и честно казано ми е супер неудобно да му звъня за такъв тип организационни неща. Та въпросът ми е, вие на него ли звъните след като ви дойде цикъл и всъщност часовете за преглед не се ли записват през регистратура? Не знам какво да правя сега, дали да звънна на регистратура или да изчакам той да ми върне обаждане, или да му се обадя по-късно отново, или да му пиша във вайбър?

# 109
Когато не ми вдигаше, аз му пишех и във Вайбър за какво съм му звъняла. Сигурно е зает, но би трябвало да върне обаждане до края на деня.

# 110
  • Бургас
Здравейте, току що ми дойде новият цикъл и ще започваме стимулация от тази седмица. С д-р Станулов последно си писахме миналта седмица, за да му изпратя изследванията преди процедура и той ми каза да му се обадя веднага като ми дойде новият цикъл. Преди малко му звънях, но не ми вдигна и честно казано ми е супер неудобно да му звъня за такъв тип организационни неща. Та въпросът ми е, вие на него ли звъните след като ви дойде цикъл и всъщност часовете за преглед не се ли записват през регистратура? Не знам какво да правя сега, дали да звънна на регистратура или да изчакам той да ми върне обаждане, или да му се обадя по-късно отново, или да му пиша във вайбър?
Д-е Станулов връща обаждания вечер след работа. Обади се на регистратурата да си запазиш час за преглед. Пък той довечера ще ти се обади доктора за да се доразберете ако има нужда.

# 111
Аз процедирах така: като ми дойде, звънях на регистратура и молех да запишат час за 2 или 3 ден от цикъла. Понякога нямаше часове, но за момичета в процедури вмъкват между часовете. 1-2  пъти се наложи да ида без час през регистратура - да видят например 1 фоликул дали е спукан. Тогава докторът каза да ида сутринта рано и да чакам. Да, пиши му във Вайбър, ще върне обаждане.

# 112
Благодаря ви, момичета. Преди малко ми върна обаждане докторът. Честно казано бях чувала, че пациентите имат връзка с него, но чак той да организира часовете, начерта ми план графика, абе планува направо всичко, не очаквах. Наистина е впечатляващ този доктор, дано не burnout-не така. Изглежда ми да иска да контролира всичко, но все пак, това с часовете може спокойно да го делегира и на регистратура. Иначе и на регистратура звънях, но от там ми казаха да си изчакам той да ми върне обаждане.

# 113
Когато някой е отговорен към това, което върши, е нормално да организира всичко сам. Не се доверявайте на разни подмятания, че от многото пациентки едва ли не щял да има бърн аут или да изпуска нещо. Всичко е много подредено и стиковано. Мисля, че се дължи точно на това, че е пряко амгажирам във всичко. Пожелавам ви от сърце успех и скоро да се похвалите! 🍀🍀🍀

Последна редакция: пн, 05 юни 2023, 20:02 от Kaia Trifonova

# 114
Момичета, доктора извършва ли лапароскопия или ни изпраща към друг доктор за такава манипулация?

# 115
Д-р Станулов не извърша операции,само инвитро. Праща при други колеги.Нормално е доктора да каже кога да са часовете и дните особено при стимулация за инвитро.На мен ми каза кои дни да си запиша часове и аз си записах на регистратурата.

# 116
А да знаете при кои доктори изпраща? Имена ако може?
Д-р Станулов не извърша операции,само инвитро. Праща при други колеги.Нормално е доктора да каже кога да са часовете и дните особено при стимулация за инвитро.На мен ми каза кои дни да си запиша часове и аз си записах на регистратурата.

# 117
Мен ме е пращал за махане на полип при Марта Дончева,но това е само за  хистероскопия.

# 118
Здравейте, някоя от вас правила ли е хистероскопия при др. Калчев? Др. Станулов препоръчва ли го? Бях се насочила към друг доктор, но малко случайно отидох и при др. Калчев (върнаха ми обаждане от преди няколко месеца Wink, че му се е освободил час за преглед) и ми предложи той да я направи. Благодаря!

# 119
Не знам дали го препоръчва Д-р Станулов, аз все още не съм имала първичен преглед при него. Иначе аз правих ХС при Д-р Калчев. Какво ще Ви прави на Вас?

Общи условия

Активация на акаунт