Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (6)

• 55 879
  • 732
  •   2
Отговори
# 360
  • На изток от Ада
И стресът мн вреди.
Кой чак толкова се пази? Без боя ,без лак и т н . Въпрос на късмет е . Някой и по време на бременност не се пазят за алкохол и цигари и даже наркотици и си раждат и пак продължават...
Ние се пазим и ...

Последна редакция: нд, 13 авг 2023, 18:23 от nasito8988

# 361
Вероятно всяко нещо от външната среда оказва влияние на организма ни, не само на репродуктивните функции. От друга страна ние не можем да живеем в био балон, да не говорим някои жени как забременяват от въздуха, пият, пушат, ядат какво ли не и раждат здрави деца… Та аз за себе си смятам че емоционалното състояние (главно пренавиването) и стреса оказват най- голямо влияние. Разбира се без крайности в начина на живот.

# 362
Аз даже имам точно обратните наблюдения.Тези, които още от 12 годишни си боядисват косата, лакират, гримират, пушат, пият и тн, действително забременяват от въздуха.В моето обкръжение, единствените, които останаха без деца са хората, които водят здравословен начин на живот и си обръщат внимание на здравето(още преди да почнат опити за деца).И всичките високо интелигентни хора.
Ако се направи един експеримент и се изследват да речем жените от мацинствата, които имат по 5-10 деца, главата си залагам, че няма да има нито една, която да няма отклонения в микробиология, ендометриален микробиом, имплантационен прозорец, имунология и тн.
Ирониятя е пълна Simple Smile

# 363
Здравейте, от вчера съм на Мериоферт 2х150 вечер и паралелно сутрин Декапептил (по дълъг протокол), но също от вчера имам кефеникаво зацапване. На някоя от вас случавало ли се е? Нормално ли е? На преглед съм чак в четвъртък и затова се допитвам до вас.

# 364
Здравейте, от вчера съм на Мериоферт 2х150 вечер и паралелно сутрин Декапептил (по дълъг протокол), но също от вчера имам кефеникаво зацапване. На някоя от вас случавало ли се е? Нормално ли е? На преглед съм чак в четвъртък и затова се допитвам до вас.

На кой ден от цикъла сте? Най-вероятно е от менструацията. Аз започнах Мериоферт от 5-ти ден и още бях в цикъл.

# 365

На кой ден от цикъла сте? Най-вероятно е от менструацията. Аз започнах Мериоферт от 5-ти ден и още бях в цикъл.

На 8ми ден съм, но 6ти и 7ми ден ми бяха чисти вече и затова съм объркана..

# 366
Здравейте, момичета. Пиша, за да ви дам надежда и да ви кажа, че сте в добри ръце. Доктор Станулов сбъдна нашата дългогодишна мечта: на девети август се роди нашият син благодарение на него. Аз съм на 42 години, с няколко загуби и редица придружаващи фактори като тромбофилия, хипофункция на ЩЖ и т.н. Миналата година решихме, че инвитро е единственият ни шанс и се обърнахме към доктор Станулов. Получи се от първата стимулация и от първия трансфер (на моята възраст!). Даже имаме още четири ембриончета. Това е истинско чудо и го дължим изцяло на доктор Станулов.

Успех на всички! Ще се получи, вярвайте!

# 367
Честито бебенце Елиза. Бъде живи и здрави и благословени.

# 368
Много благодаря!

# 369
За анонимната, която пита за момичета минало от Малинов в Афродита. Ние сме такива. Малинов е готин и много плямпа, сякаш е много начетен, но нашата стимулация я осра накрая от от 15-20 яйцеклетки направи коустинг защото свършиха парите по фонда и нямаше пари за инжекции и яйцеклетките се скапаха почти всички. От 15 да кажем, извадиха 4, едната куха, три оплодиха, едната не се разви до 3ти ден, едната на трети ден спря и последната 3АА ембрион. Доктора ни засили за свеж трансфер защото "имам хубаво усещане, правим свеж трансфер", докато се оказа в последствие, че прогестерона по време на пункция е бил висок и реално ембриона е нямал шанс да се закрепи на презряла лигавица. Иначе Малинов бил много активен в Тик Ток.
Почна да говори да се търси причина за лошите яйцеклетки и ала бала...скандален. да сме пробвали дълъг протокол, за да сме сменили да пробваме...

Преместихме се в Афродита и успяхме от първи опит по къс протокол, но настоявахме за ЗЕТ. Имаме ембриони за още 3 опита.

Аз искам да питам за турските клиники, те винаги казват, че българските лекари и клиники са много зле... Каква е успеваемостта на турските? Има ли статистика? Защото от хилядите видеа от клиники по цял свят, успеваемостта на инвитро е около 30% дори в най добрите клиники.

П.п. в Англия ви следят по смс или вайбър, там май изобщо не виждаш лекар. Ако ще си говорим за конвейри...

# 370
Леле… скандално 🙈.

Добре, че сте попаднали след това на д-р Станулов и екипа на Афродита 🙏🏻❤!

За анонимната, която пита за момичета минало от Малинов в Афродита. Ние сме такива. Малинов е готин и много плямпа, сякаш е много начетен, но нашата стимулация я осра накрая от от 15-20 яйцеклетки направи коустинг защото свършиха парите по фонда и нямаше пари за инжекции и яйцеклетките се скапаха почти всички. От 15 да кажем, извадиха 4, едната куха, три оплодиха, едната не се разви до 3ти ден, едната на трети ден спря и последната 3АА ембрион. Доктора ни засили за свеж трансфер защото "имам хубаво усещане, правим свеж трансфер", докато се оказа в последствие, че прогестерона по време на пункция е бил висок и реално ембриона е нямал шанс да се закрепи на презряла лигавица. Иначе Малинов бил много активен в Тик Ток.
Почна да говори да се търси причина за лошите яйцеклетки и ала бала...скандален. да сме пробвали дълъг протокол, за да сме сменили да пробваме...

Преместихме се в Афродита и успяхме от първи опит по къс протокол, но настоявахме за ЗЕТ. Имаме ембриони за още 3 опита.

Аз искам да питам за турските клиники, те винаги казват, че българските лекари и клиники са много зле... Каква е успеваемостта на турските? Има ли статистика? Защото от хилядите видеа от клиники по цял свят, успеваемостта на инвитро е около 30% дори в най добрите клиники.

П.п. в Англия ви следят по смс или вайбър, там май изобщо не виждаш лекар. Ако ще си говорим за конвейри...

# 371
Относно малкият брой извадени ембриони, виждам по разказа, че и в Афродита са останали само 4.Явно така ви реагират яйчниците, не знам подробности и няма как да дам анализ.Факт е, че правите, както казахте , по 15-20 фоликула, но вадят малко.
За прогестерона, точно това ми е на мен болната тема и смятам, че е причина за нашия неуспех.Не виждам да се следи ПРЕДИ трансфера.
До колкото чувам и чета от тук от там, по време на пункция не трябва да е над 1.На мен също ми направиха свеж трансфер и след това си погледнах изследванията, ами прогестеронът в деня на пункцията ми е бил 2.5...
Не знам до колко това е причина за неуспех, може би лекарите гледат и самата лигавица?
Но тогава имах биохимична, с много нисък резултат и все пак....явно се е опитало да се хване, но не е могло в презрялата лигавица, както казвате.
Единствено това отчитам като грешка, но може би не малка.

# 372
Има лекари, които са за разстрел. От три опита в Афродита, само на първия ми изследваха Прогестерона в деня на пункцията. И трите ми трансфера  са неуспешни. Толкова ли не могат да замразят ембрионите и да не трансферират нищо? Но, как ще ни вземат парите?

# 373
  • София
Как така само веднъж е изследван прогестерон?
А в деня на трансферите?
Чак ми е странно.

# 374
Има лекари, които са за разстрел. От три опита в Афродита, само на първия ми изследваха Прогестерона в деня на пункцията. И трите ми трансфера  са неуспешни. Толкова ли не могат да замразят ембрионите и да не трансферират нищо? Но, как ще ни вземат парите?

А да го изследват, но да не погледнат изследванията как ти се струва?
И тогава не бях толкова запозната, че да кажа НЕ на свежия трансфер.Направо си ставаме половин лекари и ние.
Може би се филмираме и това не е толкова важно, чудя се и аз вече.

Общи условия

Активация на акаунт