Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (6)

• 55 870
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
И мен юли месец ме гледа на ехограф и платих 70 лв. Ходих на консултация при него, тъй като нямах цикъл вече 50 дни. Но аз съм му вече пациент и не знам дали не е спестил някаква сума за плащане.

# 406
  • София
Има разлика между първичен преглед и останалите, мисля, че стандартен преглед с ехограф е 70  лв. Цитонамазка, микробиологии и тн. той си взима материал, за вирусология може и на друго място да отиде човек.

Някой може ли да каже кои ендокнилозои препоръчва д-р Станулов. Миналата година ми ги беше написал на лист, но не мога да го намеря, помня, че бяха жени, мисля, че едната в Майчин дом и една в Софиямед.

# 407
Момичета, не бъркайте първичен преглед със следващи такива. В единия случай са 130 лв плюс изследвания ако на място се прецени че са нужни такива ( затова и мнението по горе за 180 лв платени). Следващи прегледи- за проследяване на фоликули например са 70 лв. Цените са фиксирани и всеки може да ги види на сайта на клиниката и това че следващ преглед е 70 лв няма нищо свързано с отстъпка от страна на доктора 😉
В допълнение за ендокриноложките- тази в Майчин дом трябва да е Мария Бояджиева, поне на мен нея ми беше препоръчал доктор Станулов.

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 14:17 от Lights_on

# 408
  • София
Правих скоро консултация с доктор Мария Бояджиева през Healee. Препоръчвам я. Изписа ми терапия, в аптеката нямах проблем със закупуването.

# 409
Цитонамазка също се приема, ако е правена на друго място. Важното беше да е от последните 6 месеца. Във всеки случай кажете при прегледа какво имате и от кога, за да потвърди доктора дали е нужно да пускате наново.

# 410
Момичета, не бъркайте първичен преглед със следващи такива. В единия случай са 130 лв плюс изследвания ако на място се прецени че са нужни такива ( затова и мнението по горе за 180 лв платени). Следващи прегледи- за проследяване на фоликули например са 70 лв. Цените са фиксирани и всеки може да ги види на сайта на клиниката и това че следващ преглед е 70 лв няма нищо свързано с отстъпка от страна на доктора 😉
В допълнение за ендокриноложките- тази в Майчин дом трябва да е Мария Бояджиева, поне на мен нея ми беше препоръчал доктор Станулов.

При мен беше първоначален преглед и документи за фонда. Може би заради това

# 411
  • София
Всичко приема и от други места, но въпросът беше дали може при него, за да се спестят пари от преглед на друго място. За кръвните го вмъкнах, тъй като някои си правят вирусологията другаде на по-ниска цена. Всеки си преценява спрямо възможности, а за кръвните и вените си. Не се притеснявайте, не се опитва да ви източи докторът. Няма да ви иска отново и изследвания, които вече имате.

# 412
Възможно е изследванията, които се изискват при старт на инвитро процедура, включително цитонамазка и микробиология, да се направят и в Афрдита, и на друго място. Аз лично ги направих на друго място, защото живея далеч от София и за да не се разкварвам излишно до там. Но го направих и от финансова гледна точка, защото когато отидох при обикновен АГ да ми пусне той изследванията, после допълнителното здравно осигуряване ми ги покри, включително прегледа. А ако бях минала през Афродита, трябваше да си ги платя на частно и нищо нямаше да ми се покрие. Относно вирусологията, малко преди процедурата разгледах всички лаборатории дали не предлагат промоционален пакет, повечето имаха и си избрах тази с най-евтиния такъв, разликата беше много голяма в сравнение с репродуктивните клиники в които съм правила преди. Просто гледайте внимателно да са спазени сроковете описани в листчето от първоначалния преглед. А цената за първичен преглед на който се запознахме с доктора беше 70лв. и включваше разговор+ехограф.

ПП Мисля, че ако си вземете направление за АГ от личния лекар и отново отидете на обикновен АГ също май здравната каса покрива цитонамазка и микробиология. Но не съм ползвала отдавна и не съм сигурна.

Редактирам си поста, че питах ММ колко ни е бил прегледа, че аз съм забравила явно и е бил 130лв. 70-80 лв беше в Надежда, но държа да отбележа, че в Надежда после ми взеха още 90-100 лв. за подготовка на документи, а в Афродита беше безплатно.

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 22:21 от S.G.C.

# 413
  • На изток от Ада
130 лв  ще е прегледа сега каза Мм

# 414
Nasi, успех утре. Пиши после да кажеш как е минало.

# 415
Има разлика между първичен преглед и останалите, мисля, че стандартен преглед с ехограф е 70  лв. Цитонамазка, микробиологии и тн. той си взима материал, за вирусология може и на друго място да отиде човек.

Някой може ли да каже кои ендокнилозои препоръчва д-р Станулов. Миналата година ми ги беше написал на лист, но не мога да го намеря, помня, че бяха жени, мисля, че едната в Майчин дом и една в Софиямед.

Ния, при доктор Елена Вучкова съм била и бях доволна- ИР, Хашимото. И мъжът ми остана доволен. Адекватна беше и с витамините, нови проучвания. Преглежда по НЗОК и работи с фондове.

# 416
Момичета, приемам всякакви съвети .
1-ви опит - биохимична. Върнахме ембриони на 3 ден . След това направих следните изследвания : хистероскопия - ок , кариотип -ок, биопсии всякакви , кръвни имунологични излезе леко завишени нк , заради това поставихме 2 пъти лепило . Тромбофилия - имам назначена терапия.
2-ри опит : върнахме на 5 ден , поставено лепило , кортико и нямаше имплантация .
АМХ падна дръстично след 2-те стимулации . От  2,47 - вече е 1 .
Какво да правя не знам ? Всичко това е в Надежда , имам записан час за второ мнение при Станулов .

Последна редакция: пт, 25 авг 2023, 11:06 от Belive123

# 417
Belive, за кога ти е часът? АМХ още не е така зле, ако се наложи стимулация, Станулов ще избере различен подход.

# 418
Момичета, приемам всякакви съвети .
1-ви опит - биохимична. Върнахме ембриони на 3 ден . След това направих следните изследвания : хистероскопия - ок , кариотип -ок, биопсии всякакви , кръвни имунологични излезе леко завишени нк , заради това поставихме 2 пъти лепило . Тромбофилия - имам назначена терапия.
2-ри опит : върнахме на 5 ден , поставено лепило , кортико и нямаше имплантация .
АМХ падна дръстично след 2 стимилсции . От  2,47 - вече е 1 .
Какво да правя не знам ? Всичко това е в Надежда , имам записан час за второ мнение при Станулов .

АМХ 1 не е зле. Аз бях с 0.75 и имахме 6 яйцеклетки

# 419
AMH е супер. При Станулов на къс протокол извадихме 8Я при АМХ 0.90. Успех.

Общи условия

Активация на акаунт