Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (6)

• 55 852
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
  • София
При мен АМХ падаше доста след стимулация, и няколко месеца след това се оправяше. Така че споко. При дългия ми протокол при Станулов бях също с амх 1, така че въобще не е малко. Според него, той сам по себе си въобще не е критерий. Важно е да се извадят читави Я.

# 436
  • На изток от Ада
Забравих прегледа беше 40 м. А почакахме 10 м

# 437
Ходихме цял ден бяхме по пътищата, че ходихме и другаде. И затова сега пиша.
Ние бяхме в Надежда. Като там ни поискаха 2300 лв на човек за генетично изследване. Аз съм с няколко аборта... Сложиха ми лепило в Надежда , биопсиите. Там док откри адемиоза и хроничен ендометрит. Както адемиозата ми я откри един док тук. За д-р доктори беше миома. И някакво образувание в единият яйчник откриха в Надежда.
Станулов ми се видя, Земен човек. В Надежда е надута сякаш.
Казал за изследваниятя тези генетичните добре е да се направят. Лепилото,той е против,а и действало 3м . С две думи съм си изгубила времето в Надежда.
Видя Сг на ММ,ДНК фрагментацията била ок, повече не можело да се направи. Разгледа ми обстойно документите и стажант имаше и той ги разгледа. На ехограф  доста ме гледа откри миома явно миома си е било съвсем малка. И някакво образувание в единият яйчник. Пита ни за здравословен начин на живот.
Каза че мога да забременея и даде тел ако забременея да се обадим. Не се сети какво повече да ни пусне за изследвания.Даде амбулаторен лист и снимки от ехограф. В Надежда нямаше това.

Ако съм те разбрала правилно, според доктора има реални шансове да забременееш естествено, не си непременно за инвитро така ли? Ако е така, супер и ти стискам палци да се случи съвсем скоро и успешно до финал този път!

# 438
  • На изток от Ада
Да .
Инвитро само ако правим генетични и излезе нещо там..
Каза ,че мога да пусна за хламидия и другите аз го имам .
Е в Надежда искаха тези генетичните изследвания за 2300 лв на човек и евентуално донорство или предимплатационна диагностика. Станулов не настоя за инвитро.

# 439
Да .

Е в Надежда искаха тези генетичните изследвания за 2300 лв на човек и евентуално донорство или предимплатационна диагностика. Станулов не настоя за инвитро.

Щом така е преценил, значи имаш всички шансове за естествено забременяване! Дано скоро се похвалиш с успех!

# 440
При мен АМХ падаше доста след стимулация, и няколко месеца след това се оправяше. Така че споко. При дългия ми протокол при Станулов бях също с амх 1, така че въобще не е малко. Според него, той сам по себе си въобще не е критерий. Важно е да се извадят читави Я.

ТСХ ми е най-малкият проблем, само дадох пример с него.Имам хормонозависими заболявания.
Като цяло и на къс протокол се изкараха доволно количество ембриони, при мен проблемът е в имплантирането.
За това, ако късият е по-щадящ, бих избрала него.

# 441
  • София
Не знам за какви заболявания говориш, но масово жените са с кисти, ПКЯ и от този сорт.  Ако говорим за сериозни от рода на тумори, е от още по-голямо значение докторът да се изкаже. Той избира кой протокол и ще ти обясни кой е по-щадящ и с кой ще имаш по-голям  шанс за успех, знае ти анамнезата. Ако се колебаеш кое е правилно, предвид и ниското ти АМХ не пречи да се консултираш и с повече лекари. Важното е да намериш този, на когото имаш доверие, най-вече за вътрешно спокойствие.

Последна редакция: пт, 25 авг 2023, 19:27 от Niya-

# 442
  • София
О аз не предлагам дълъг, просто дадох пример с моят опит, че дори и при падане на АМХ, след време при мен се увеличи стойноста.

# 443
  • На изток от Ада
Да .

Щом така е преценил, значи имаш всички шансове за естествено забременяване! Дано скоро се похвалиш с успех!
Не мисля да се хвалям. Може би чак 4 м...
Не знам може да идем и до Калчев

# 444
Здравейте, момичета!

Предстои ни първичен преглед при д-р Станулов през септември, като преди това искаме да пуснем и спермограма на ММ също в Афродита. Това ще бъде първо изследване за него, няма към момента установен проблем. Според вас класическа или разширена спермограма е добре да се пусне? Сърдечно благодаря!

# 445
Разширена винаги е по-добре.

# 446
Момичета, пуснахме Днк фрагментации . Моля , за мнение някой със сходна спермограма .

# 447
Момичета, пуснахме Днк фрагментации . Моля , за мнение някой със сходна спермограма .

За днк фрагментацията мога да кажа, че е в норма и не е висока. Морфологията май не е много ок.

# 448
  • На изток от Ада
Защо Станулов си даде тел и да му се обадим ако забременея? Аз няма да ходя пак там . Просто за естествена бременност.... Само за статистиката ли му е да знае?

# 449
Ами не му се обаждайте, щом ви се струва странно. Може да го е казал, защото е уверен, че ще се случи.

Общи условия

Активация на акаунт