Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (6)

• 55 837
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
  • На изток от Ада
При мен не е проблема забременяването, а няколко спонтанни аборти.
Ще се обадим , просто бях в надежда там нямаше връзка с док

# 451
  • София
Не е за статистиката, няма да те пише за успешен случай при него, щом си с естествена. Броят си инвитротата. Той следи до 12 седмица, сертифициран е и за фетални морфологии. Казал ти го е, за да е полезен и да даде съвети или ако искаш, при него да те следи. Както и да си спокойна, че има кой да те поеме, ако не намериш друг лекар.

# 452
  • На изток от Ада
Това за следене е добре. Аз съм от Ст Загора. Тук при  няколко доктори съм ходила. Ми не особено доволна . Не знам дали ще мога да пътувам до София. С няколко аборта

# 453
Това да ви каже да му се обадите, ако забременеете е най- логичното нещо във вашия случай… С цел да помогне ако имате въпрос или притеснение. Още повече, че освен задържането, като проблем, не сте имали и връзка с лекар…
Разбира се нищо не ви задължава да го направите.

При мен не е проблема забременяването, а няколко спонтанни аборти.
Ще се обадим , просто бях в надежда там нямаше връзка с док

# 454
Защо Станулов си даде тел и да му се обадим ако забременея? Аз няма да ходя пак там . Просто за естествена бременност.... Само за статистиката ли му е да знае?

Казал го е, защото имаш проблем със задържането, съответно е логично да потърсиш добър лекар за следенето на бременността. Просто предлага помощта си, ако не желаеш, не му се обаждай. Успех!

# 455
  • На изток от Ада
Просто в Надежда беше по друг начин и беше много тегаво. Не знаеш какво следва...Отиваш за едно бам две неща. Бях намерила тел на док от Надежда, тя се разсърди че й пиша. Аз просто исках  да я питам какво ще ми прави. Не ме разбрала и ми отложи офис хистероскопията...
Аз не чувам добре и ми стана много кофти като тази док са оплака на ММ ,че й пиша...
Пих противозачатъчни хапчета и Фемара разбута ми се МЦ идваше в кафяво , спре ден два няма никой , и в края на МЦ така това 4 м . Писах й не ми каза нищо ,н ер ми пусна и хормони. И сега ми сложиха Pbmc  и ме прати по живо по здраво. От ноември ходех в Надежда
...

# 456
Станулов не проследява бременностти!

# 457
  • На изток от Ада
То аз дали ще мога.

# 458
Nasito , пускала ли си тромбофилия ?
Може там да има проблем и затова да има аборти ….. трябва да се изследваш ако не си и ако имаш мутации да си направил консултация с хематолог

# 459
  • На изток от Ада
Nasito , пускала ли си тромбофилия ?
Може там да има проблем и затова да има аборти ….. трябва да се изследваш ако не си и ако имаш мутации да си направил консултация с хематолог
Благодаря имам. Имам само АСЕ. Говорих с хематолог тази година. Каза ,не си за Нмх,ще следим коагулацията и тогава евентуално Нмх. Мисля и с Тончев хематолог да се консумирам .Той изписва Нмх и при мн аборти (др жена със АСе е на Нмх също с няколко аборта)

Както казах , Станулов не се сети какво друго да изследваме . Има е мн изследвания. Само за тези генетични изследвания каза, че е добре да ги направим.

# 460
  • София
Проследява до 10-12 седмица негови пациентки, не приема нови, мен ме следеше, както и държеше да направи първата фетална. В темата са писали, че и за естествено са оставали в началото, пускал е хормони, изписвал е и тн. На насито проблемът е явно по-сериозен, вече тя трябва да прецени дали той е най-подходящ.

# 461
  • На изток от Ада
По - подхудящ е от тези тук.
Но може и да ида при Калчев или Ковачев.
И вече няма де.

# 462
Да, до първа фетална следи, после дава списък със специалисти за проследяване на рискова бременностт. На мен не ми е давал, категорично ми препоръча Вецев.

# 463
В последно време д-ра е доста зает и мен само 1 път ме извика след положителния тест да видим къде е ембриончето.

# 464
Станулов следи пациентиките си до 12 -13 г.с. и при естествено забременяване. Аз забременях спонтанно и си ме следи, дори на извънредни прегледи ходих, т.к. имах зацапвания и веднага назначи терапия. Ако има проблем с бременността веднага реагира. Преди 10-тина дни направи и феталната морфолигия и въпреки, че ни беше последна среща каза, че ако има нещо винаги мога да му звънна.

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 10:48 от yellow.fox

Общи условия

Активация на акаунт