Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (6)

• 55 803
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
И да е почивен ден, пак ще се обадят и ще разберете всичко, което ви интересува.

# 556
Къде успяхте ?
Здравейте, грешката е моя, бях със заповед от ЦАР на ЕЦ.
След неуспехите ми в Афродита кандидатствах със заповед от Столична община за финансиране на ин витро с донорски яйцеклетки. В момента съм бременна. Успех на всички!

# 557
Здравейте, след като е минала пункцията ми обясниха че се чакат ембрионите до 5ти ден, през този период не звънят повече. Казаха ми че се обаждат само ако има проблем. Въпросът ми е, ако се пада уикенда, както в момента, има ли кой да се обади, ако нещо не е наред? Някой получавал ли е по- ранно обаждане с информация какво се случва или реално като отидеш на 5ти ден, можеш да разбереш че няма да има трансфер? Може ли някой да сподели опит?

Май има възможност и всеки ден да ти се обаждат ако имаш желание. Аз например бих предпочела да знам всеки ден какво се случва, иначе ще се побърсам

# 558
  • София
Не е препоръчително всеки ден да се вадят, аз обаче ги помолих на третия ден, защото сме с мъжки фактор и исках да знам, ако случайно не оцелеят до 5 ден, дали са оцелели до 3.

# 559
Не е препоръчително всеки ден да се вадят, аз обаче ги помолих на третия ден, защото сме с мъжки фактор и исках да знам, ако случайно не оцелеят до 5 ден, дали са оцелели до 3.

Еми да, поне на трети ден. В предишната клиника ми звъняха на първи, трети и вече на следващия за трансфер.

# 560
Радина, успях при д-р Владимиров.

# 561
  • София
Те нямат против, както поискаш така ще е. Поне така беше с мен преди година.

Ох, а при мен тъкмо щяхме да започваме втори опит и сега пък киста. Раздвоена съм, хем много ме е страх от втора гадна бременност като предишната, хем искам бебе.  А годините летят...

# 562
С български донор значи Simple Smile
Радина, успях при д-р Владимиров.

# 563
Т.е. означава че на трети ден (днес) ако никой не ги извади и самите те не знаят какво се случва или?
Предполагам разбирате, че това неведение може да те побърка. Сега не знам да се радвам ли че нямам обаждане или това значи че ембрионите не са извадени и никой не знае какво става с тях?! За това питах дали има такива сред вас, на които са се обадили по- рано с информация за намалял брой например, без да е поискано.

# 564
  • София
Да, не са извадени и никой не знае как вървят. Освен ако не сте се разбрали да ги извадят. Целият инвитро път си е побъркващ. Все нещо чакаш. Стискам палци чакането да си заслужава ❤

# 565
  • София
Не знам, не мога да кажа, аз отговорих на Jakito, по твоя въпрос нямам идея, тъй като аз поисках да ги проверят. На мен ми, казаха, че не ги вадят излишно, но това беше миналата година. Това не означава обаче, че поне един път не ги проверяват, аз ги бях питали дали всеки е ги проверяват и ми казаха, че - не и че може да се унищожат така.

Чакането при инвитрото е гадно, но не може да се сравни с чакането за резултати при тежка бременност, дали ще спасят плода и последиците.

# 566
Разбирам, благодаря ви за отговорите, т.е. няма за какво да се радвам на този етап, нито има успех, нито неуспех.

# 567
Разбирам, благодаря ви за отговорите, т.е. няма за какво да се радвам на този етап, нито има успех, нито неуспех.

Може утре да се обадите все пак да питате какво става че е гадно да отидете за трансфер и накрая да ви кажат, че няма да има. Чувала съм и такива случай. Стискам палци за хубави ембриони да имате

# 568
Разбира се, аз още днес щях да се обадя, ако не беше Неделя. Просто това чакане е кошмар.. Надявам се да се развият добре нещата.

# 569
Редактирам си поста, за да отговоря на Ния!
Niya- мило момиче, не знам какво точно ти е е случило. Срещала съм в темата, че си имала неуспешна бременност. Аз съм имала няколко. Надявам се с тази сега да успея. Искам да ти кажа, че няма от какво да се страхуваш и всяка бременност е различна. Прегърни го този страх в мечтата си и не отлагай. Ако д-р Станулов иска първо да лекувате кистата- действайте с план и започвай. Времето си минава и не си струва да губиш време до сбъдването на мечтата.

Може утре да се обадите все пак да питате какво става че е гадно да отидете за трансфер и накрая да ви кажат, че няма да има. Чувала съм и такива случай. Стискам палци за хубави ембриони да имате

Аз съм чувала за такъв случай в друга клиника, но в Афродита се съмнявам.

Dolce- аз бях така, 4-ти ден се падаше в неделя. Понеделник сутринта ми беше часът за трансфер и доктор Станулов ми обясни колко са и какво се е случило, какво ще правим и какво предлага. Не знам от къде извадих това спокойствие, може би имах нужда да вярвам.

Последна редакция: нд, 10 сеп 2023, 16:06 от Lemon Blossom

Общи условия

Активация на акаунт