Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (6)

• 55 807
  • 732
  •   2
Отговори
# 570
Прекрасно е, че сте успели!! Браво!!

Може ли да споделите защо се отказахте от Афродита и се насочихте към др. Владимиров? Благодаря!

Радина, успях при д-р Владимиров.

# 571
Защото Афродита не работят с български донори .
Надежда и Владимиров работят

Може ли да споделите защо се отказахте от Афродита и се насочихте към др. Владимиров? Благодаря!

# 572

Според вас, какви са позитивите и негативите на чуждият мъжки материал спрямо българският?

# 573
Успеаемостта е в пъти по голяма  с пренес / български донор / от колкото със замразени.
Второ банките за яйцекелки винаги казват че имат вкички изследвания но като поровиш съвсем друго излиза и трето маса скандали има вече по темата със снимки и описания и реалността . Като човек с 11 опита много мога да разкажа

Според вас, какви са позитивите и негативите на чуждият мъжки материал спрямо българският?

# 574
Здравейте, насочих се при д-р Владимиров, защото работи с бг донорки. След пункцията на донорката получих 7 яйцеклетки, от които 6 се оплодиха и се замразиха съответно.
Моя приятелка плати 10000 лева за замразени яйцеклетки от Овобанк и от 6 само една се размрази и оплоди успешно. Другите не оцеляха при размразяване.

# 575
Успеаемостта е в пъти по голяма  с пренес / български донор / от колкото със замразени.
Второ банките за яйцекелки винаги казват че имат вкички изследвания но като поровиш съвсем друго излиза и трето маса скандали има вече по темата със снимки и описания и реалността . Като човек с 11 опита много мога да разкажа

Благодаря!

# 576
Момичета днес звънях за онлаин паролата за проверка на резултати от изследванията, но явно не съм разбрала паролата как завършва и не мога да вляза да проверя нещо от сорта на (.com) разбрах, но дали завършват и вашите пароли така?

# 577
Зависи какво са ти дали - юзър и парола за бодимед или юзър и парола за сайта на Афродита. Ако не стават в сайта на Афродита, пробвайте в Бодимед - проверка на резултати, ако и там не става им се обадете отново Simple Smile

# 578
Dolce_vita123 Много ти благодаря оказа се че е за бодимед.

# 579
  • На изток от Ада
Док ми е пуснал пролактин преди бременност явно. Има ли значение кога да се пусне ? След М съм

# 580
Nasito - В чист ден се пуска, на гладно и без кафе.
2-3 дни преди това без полови контакти, без пипане на гърдите. Казваш в лаборатория, че си за Пролактин и те знаят, че поне 20-30 минути преди вземане на пробата трябва да си в покой(легнала е най-добре, ама и седнала става).

# 581
О, това е прекрасен резултат с донорските яйцеклетки! Успех!!

Извинявам се за въпроса, но… можете ли да си изберете донорките по някакви показатели? Знам, че при мъжки донори ти дават информация за образование, професия, цвят на очи и т.н.

Мерси и много успех - бърз и щастлив край на дългия извървян път 🤗!!

Здравейте, насочих се при д-р Владимиров, защото работи с бг донорки. След пункцията на донорката получих 7 яйцеклетки, от които 6 се оплодиха и се замразиха съответно.
Моя приятелка плати 10000 лева за замразени яйцеклетки от Овобанк и от 6 само една се размрази и оплоди успешно. Другите не оцеляха при размразяване.

# 582
Аз съм с 8 и 6 бластоциста и едно англече в Надежда
Подбора е на лекаря и профил в деня на трансфера
О, това е прекрасен резултат с донорските яйцеклетки! Успех!!

Извинявам се за въпроса, но… можете ли да си изберете донорките по някакви показатели? Знам, че при мъжки донори ти дават информация за образование, професия, цвят на очи и т.н.

Мерси и много успех - бърз и щастлив край на дългия извървян път 🤗!!

# 583
Здравейте, каква е цената на първичен преглед при Станулов ?

# 584
Здравейте, каква е цената на първичен преглед при Станулов ?
70 лв

Общи условия

Активация на акаунт