Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (6)

• 55 811
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
Belive123, аз имам миомни възли, за които доктора знаеше, но не ми е казвал, че ще са пречка. Минахме си опита и имаме успех.

Утрогестана ми е изписан 3х2 вагинално като започнах приема от деня на пункцията (вечерта първите две) като само в деня на трансфера сутринта инструкцията беше да го приема през устата.

Твоите възли къде се намират и колко са голями ?

# 616
Opti ova до положителен тест и Elevit, Femibion до раждането. Успех!

Др Станулов какви добавки ви препоръчва да вземате ?

# 617
  • На изток от Ада
Аз бих се следила при него..
Трябва да ида на ендокринолог, че ми откриха завишен Ир homa index по време на бременност! Но не съм правила обременяване.

# 618
От последния преглед при друг лекар имам записан 1 възел 20мм зад матката, а на по стари прегледи са ми казвали, че са 3, но нямам повече детайли записани.
Belive123, аз имам миомни възли, за които доктора знаеше, но не ми е казвал, че ще са пречка. Минахме си опита и имаме успех.

Утрогестана ми е изписан 3х2 вагинално като започнах приема от деня на пункцията (вечерта първите две) като само в деня на трансфера сутринта инструкцията беше да го приема през устата.

Твоите възли къде се намират и колко са голями ?

# 619
Който е пускал за хламидия , моля за мнение .

# 620

Отрицателен е според мен

# 621

Написано Ви е “<9 Отрицателен”, Вашият резултат е 5, следователно е отрицателен.

# 622
Др Станулов какви добавки ви препоръчва да вземате ?
Аз имах миома 4см ,накара ме да я махна,защото растеше навътре в матката.
 Добавки на мен изписа само Елевит 🙂 успех 🍀

# 623
Момичета, може ли някоя от вас, която е имала миомни възли или има по време на ивитро да каже дали ги е махала , успяла ли е с тях ?
Аз имама миомен възел 3,5 см.,на задна външна стена на матката. Препоръча ми да я махна за да не предизвика преждевременно раждане, поради големия размер. Аз отказах на моя отговорност, опита беше успешен и родих в девети месец.
Успех!

# 624
Здравейте. При започване на дълъг протокол слагане на блокиращата инжекция, кога започва същинската стимулация? Вярно ли е, че е 15 дни след блокажа?

# 625
Здравейте. При започване на дълъг протокол слагане на блокиращата инжекция, кога започва същинската стимулация? Вярно ли е, че е 15 дни след блокажа?
Аз се намирам в началото на дълъг протокол, но доколкото разбирам стимулацията започва след като се появи цикъл след поставяне на блокираща инжекция. Между 1-3 ден от мц трябва да се изследва естрадиол. След това започва стимулацията.
В зависимост от това кога ще дойде цикълът, могат и да са 15 дни, но могат и да са повече или по-малко.

# 626

Жаки, след поставяне на блокажа чакаш цикъл , важното е да си прокървила . И след това започва стимулацията

# 627
Здравейте, момичета, днес ми беше първичния преглед при д-р Станулов след положителния резултат и съответно бях много притеснена преди това дали всичко ще е наред. Докато чакахме пред кабинета ми направи впечатление, че доктора сякаш не беше много в настроение, което се потвърди и в самия преглед. Беше доста обран, даже малко груб при отговорите на някои от въпросите ми и честно казано вместо да изляза успокоена, че виждаме гестационен сак и за момента всичко изглежда ок, по-скоро излязох напрегната от отношението. За първи път ми се случва такова нещо..зачудих се да не съм сбъркала аз нещо..на някоя от вас случвало ли се е?

# 628
Нали не смятате, че отношението му е лично?  Всеки има дни, в които не му добре. Не разбрах кое точно ви напрегна. На първия преглед след положителен тест е умерен, нормално. Всичко ще бъде наред. Кога ви вика пак за установяване на сърдечна дейност? Тогава ще е съвсем друго. Вие ще сте друга. Пожелавам от сърце много радостни новини занапред

# 629
  • На изток от Ада
Чувала съм такива мнения,че е груб. Но тя жената отиде след аборта при Станулов. За цигарите й казал спри ги, емпатия не й дал че имала 3 аборта...
Ми ние го харесахме , после му писах няколко пъти и ми отговори,за разлика от надежда.
При бременност ще се следя там, само да има бременност...

Общи условия

Активация на акаунт