Ергенът ❤️ Симфония от чувства - Тема 11

• 114 420
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 720
  • софия
Леле, Етито днес е лудааа! Харесвам я и не мога да я трая на моменти колко се е влюбила Joy
И аз съм така, тази жена ме вкара във въртележката.  Едновременно ме ужасява и ме кефи на макс. По начин, по който не би ми хрумнало действа, че и и се получава.  Седя и мигам. 😀😀😀

# 721
  • Разпиляна във въображението
Леле, този да не даде всички рози на Валерия?

# 722
Генча така дишаше,  че започнах инстинктивно да се оглеждам за дефибрилатор.

Човекът си е жива проба пиян. Ама много взе да пие, подозрителен ми става вече.
Пък Елена направо ако може, ще започне да целува земята под краката му.
Циркът е пълен. Съжалявам за Ети, обаче много ме разочарова, много. То бива, бива, ама чак такава излагация не бива, жено!

# 723
Наредили момите като аптекарски шишета точно.

# 724
  • софия
Генча така дишаше,  че започнах инстинктивно да се оглеждам за дефибрилатор.
😂 И намери ли?
За него не съм сигурна, че ще си счупя краката да тичам с дефибрилатора. 😀

# 725
Между другото, има такива мъже комплексари, които си умират от кеф, когато жените се бият за тях и ги преследват, както Лена - Женчо. Една колежка от университета така хвана преподавател - то не бяха лазения по корем, то не беше подмазване, каране с някаква негово гадже ... страшен сеир.
Та нищо чудно и Лена и Женчо да се вземат по същия начин. Joy

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 00:10 от esmeralda23

# 726
Да дадеш на мъж роза било много хубав жест.. какво?!

# 727
Като се замислиш в живота колко такива жени като Елена се навират в чужди връзки и семейства, и когато имат проблемите хората най-лесно е такъв човек чешещ егото да се вмъкне. Ужасна е!

# 728
Да дадеш на мъж роза било много хубав жест.. какво?!
Потрес!

# 729
Значи Елена натиска Виктория с тезата, че в предаването чувствата са истински и е достатъчно, за да се влюбиш. Но за Елена това е “просто финал на игра”, ако изборът на Ергени е друго момиче.
Награби го да го натиска агресивно, не спря да се заяжда с всички и каза, че ще го преследва и след предаването. Много вманиачено поведение.

# 730
Леле, Етито днес е лудааа! Харесвам я и не мога да я трая на моменти колко се е влюбила Joy
И аз съм така, тази жена ме вкара във въртележката.  Едновременно ме ужасява и ме кефи на макс. По начин, по който не би ми хрумнало действа, че и и се получава.  Седя и мигам. 😀😀😀
С теб обичам да си пиша. Не те ли притеснява поведението ѝ?

# 731
Като се замислиш в живота колко такива жени като Елена се навират в чужди връзки и семейства, и когато имат проблемите хората най-лесно е такъв човек чешещ егото да се вмъкне. Ужасна е!
Не знаех как действат, но това силово награбване ми даде идея.
То почти като да насили човека.

# 732
  • Луната
Поли пак оцеля... милата така й се искаше да си тръгне!

# 733
Леле, този да не даде всички рози на Валерия?
Дано не. Аз вече искрено й стискам палци да се маха. Тя е по-чувствителна отколкото изглежда - ревнува, иска романтика, иска да си има някой, който да е само за нея. Генчо не е такъв човек просто. Той също като Елена постоянно търси затвърждаване и някой да го четка, а такива мъже се мятат на съседната жена в момента, в който тяхната нещо стъпи на криво и не го гледа с кравешки поглед.

# 734
Значи Поли остава?

Общи условия

Активация на акаунт