🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 8 (30.04 - 07.05) 🌴

• 22 752
  • 495
  •   1
Отговори
# 255
Светльо е пътник

# 256
Лелее, разгледах инстаграма на Мария, колко различно изглежда и в лице и в тяло, нищо, ама нищо общо. Потресаваща разлика.

# 257
Айде, бе, Мария, позамисли се....

# 258
Айде, бе, Мария, позамисли се....
Може и тя да изгори Simple Smile

# 259
Все още има надежда за пробив. Ако ауткастите вземат личен имунитет.
Наговарят се - Татяна (дето все още е червена) + Светльо и Мария (и двамата трябва да им е ясно че са надолюбвани от сините). Дани е твърдият шести, значи не могат да разчитат на него.
Шестимата сплитват гласовете 3/3. 
Тримата ауткасти стрелят в Едис.
Човека с имунитета праща Едис при Благо.
Ако сплитнат 4/2 - тогава става тегаво, защото "отхвърлените" трябва да уцелят
за кого да играят идола. Всъщност сините точно това трябва да направят защото при 3/3 губят със сигурност.

От къде извадихте такъв оптимизъм..трябва да ви пратят в лагер за обречени, да им вдигате духа Joy

Наистина гледам малко назад, при това гледам и рекламите...за да мога да превъртам речите на Татяна
Вече съм ОК , Благо да спечели , не искам никой от присъстващите там да вземе награда

# 260
# 261
Марчето заслужава да си тръгне .. да си вземе в къщи тотема Joy

# 262
Каква беше играта за имунитет и кой спечели, че пак съм припаднала на дивана и се освестих малко преди съвета?

# 263
Айде ,Мариа!

# 264
  • София
Ваня вече се хаби да им обяснява и ми е жал за него. Пълни малоумници.

# 265
  • София
Куха, куха... Заслужаваше да си ходи

# 266
Каква беше играта за имунитет и кой спечели, че пак съм припаднала на дивана и се освестих малко преди съвета?
Дани спечели

# 267
  • На морето!
Всеки един си заслужава да си ходи. 
Коалицията много ме радва, наистина играе играта, Всеки път с удоволствие гледам как завърта главата на тези ... овчици.

# 268
Офф, мамоооууу... накрая пропиляния идол на Дани ще си остане най-интересният ход за сезона.

# 269
  • София
Мъка, мъка, Марчето е кухичка милата,... време и бешe. Продукцията и даде коз, тя обаче тъпо и упорито им вярва.
Прав е Едис, че можеше свят да им се завие.

Общи условия

Активация на акаунт