🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 8 (30.04 - 07.05) 🌴

• 22 676
  • 495
  •   1
Отговори
# 450
На мен ли ми се стори или в Надкаста си говореха директно за следващ сезон на Сървайвър, без уговорките “ако има”?

# 451
Не вярвах, че може да отидеш да играеш Сървайвър и да си толкова път като Мария.
Акълът на големият ми син, който е на две и половина години е повече...
Дори малкият ми син би извадил идола. Той ще го помисли за играчка, ама пак повече би се възползвал от него, отколкото Мария Joy

# 452
  • София
Жури да си в Сървайвър... 🙄

# 453
  • earth
Геви е бивш състезател по хвърляне на копие.
Нещо такова си представях.

# 454
Всеки път се изненадвам  - Мария тези бузи от ориза ли ги е направила?

Белия ориз е доста въглехидратен,равнява се на бяло брашно,уж ако ядеш само едно нещо няма да напълнееш но Мара е доказателство,че е възможно

# 455
Жури да си в Сървайвър... 🙄

За тая снимка е писал, че е правена от Божана.  Тя нали отпадна преди журито. Явно е стояла с тях известно време .

# 456
  • София
Да, в Сървайвър ги прибират на групи. Ако няма други участници, с хора от екипа. Поетапно намалява екипът. Хотелът им се намира в град Баяибе, явно се забавляват с името, защото често го тагват. Grinning

Още две снимки:

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 19:57 от Niya-

# 457
  • Буркина Фасо
Всеки път се изненадвам  - Мария тези бузи от ориза ли ги е направила?

Белия ориз е доста въглехидратен,равнява се на бяло брашно,уж ако ядеш само едно нещо няма да напълнееш но Мара е доказателство,че е възможно
защо не и се лепна на друго място ? Smiley

# 458
На мен ли ми се стори или в Надкаста си говореха директно за следващ сезон на Сървайвър, без уговорките “ако има”?

От няколко подкаста вече ми прави впечатление, че говорят така. По принцип те, когато говорят с такава увереност, знаят нещо, но да видим, много ми е интереско ако пак заложат на Acun medya какъв резултат ще очакват този път Btv.

# 459
  • София
Според мен подобен формат, както е сега в края, би се котирал. Българинът обича да има повече игри и хора с поне двигателна култура. Игрите  трябва да са кратки, не като в началото до 10 точки, да не е само целене и най-вече кастът да е от хора, които са интересни, мислят, фенове са на предаването и имат желание за първото място. Важно е да имат и силен първи епизод, в началото ен виждах смисъл, но явно съм бъркала.

# 460
На остров бих взела Ваня. 😁
А от участниците Снежана/Божана или Елина. От мъжете никой не ме кефи. Тино ми беше много симпатичен като влезе, но със загубата на интелекта му, ме загуби и мен. 😁
За бузите на Мария и корема й коментирах и аз по-рано. Те сега ядат само въглехидрати, а наградите им са бургери, сладоледи, пастички, как няма да загубят форма. Мария според мен преди това е пазела някакъв режим и при рязкото му спиране й пролича доста. Геви пък изглежда в доста по-добра форма. Ермина загуби доста мускулна маса, явно ползва доста добавки.

# 461
Кой е този член на журито с червени гащи?

# 462
И аз бих взела само женска компания на остров. Снежана , Божана , Станилия. Ще е супер купон Stuck Out Tongue
Flowers Palm Tree Animal Tropical Fish

# 463
Кой е този член на журито с червени гащи?
Иван

# 464

Само Мара е качила 😹

Общи условия

Активация на акаунт