🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 8 (30.04 - 07.05) 🌴

• 22 807
  • 495
  •   1
Отговори
# 75
Тино, ако няма таен идол, не знам на какво отгоре се чувства така сигурен.
На Тино му остава единствено да ги ласкае и да ги накара да се почувстват виновни ако го номинират. Няма друг вариант на поведение.

# 76
Наистина ли вътре в племето не се усещат настроенията? Не се усеща, не се разбира за кого ще се гласува?
Тино толкова ли е заблуден? Наивен?
Иначе е сладък, ама защо не вижда очевидното?
Татяна е неприятна. Едис отговори хитро дали е силен играч, Цецо и Павел чистосърдечно.

# 77
  • София
Татяна играела добре стратегически, завиждам й на самооценката:-)

# 78
  • София
Не ги ласкаеше Тино, той е убеден, че Татяна ще е номинираната. Mask

# 79
Хахахахаха…
Светослав обвини Благой, че не бил създал правилната коалиция след обединението и затова Сините били изгонили поетапно Червените. 🤣

Да напомня, че Благой изхвърча първи. След него, Иван, Татяна, Светльо и Мария имаха безброй шансове да се обединят с Тино, Станилия, Снежана и Чефо, но вместо това - гласуваха един срещу друг. Да не говорим, че се обижда сам, защото потвърждава впечатлението, че мисловната дейност е бил аутсорсната на Благой (който си издълба името в Колизеума). Тоест, останалите не са способни на такава. 😑

Дъно просто.

# 80
  • София
Интересно, Цветелин също "играе" но за разлика от Павел, не сподели намеренията си с коалицията си. Според мен Павел постъпи по-разумно от двамата.

# 81
Хахахахаха…
Светослав обвини Благой, че не бил създал правилната коалиция след обединението и затова Сините били изгонили поетапно Червените. 🤣

Да напомня, че Благой изхвърча първи. След него, Иван, Татяна, Светльо и Мария имаха безброй шансове да се обединят с Тино, Станилия, Снежана и Чефо, но вместо това - гласуваха един срещу друг. Да не говорим, че се обижда сам, защото потвърждава впечатлението, че мисловната дейност е бил аутсорсната на Благой (който си издълба името в Колизеума). Тоест, останалите не са способни на такава. 😑

Дъно просто.

Точно!
Толкова са зле червените. Сигурно чакат Благой да им праща наредби от острова в бутилка.

# 82
  • София
ТатИяна: "Нямам социална игра с Тино". Това сигурно трябва да означава, че не й е позволил да му пере гащите. Thinking

# 83
На Ваня не му издържат нервите вече...

# 84
Мале как им се кара Ваня 😅

# 85
  • Другата България
Никой от детската градина не вдява, че Павел играе за журито.
Особено големият стратег Едис, с неговите сметки  и бакалския тефтер.
Оххх, как ми е кеф, че продуцентите ще им объркат сметките.....като ги приключат набързо!

А за “шестото място“ легенди се носят вече. Мега уникални, няма такива участници, това ако се види от американски или австралийски участник в истински “Сървайвър“, тези хора ще ни помислят за аборигени или хора със СОП. Битка за шесто място! от хора, които могат да обърнат играта във всеки един момент! Те се занимават с криене на лъжици и посуда! Тия са .....не знам, това надали ще се види друг път.

Последна редакция: пн, 01 май 2023, 23:28 от Merri_An

# 86
  • София
Може би монтажът на епизодите е лош, защото и играч като Иван, и неговата пълна противоположност - Тино, се чувстват еднакво изненадани, шокирани, надиграни.

Браво за пореден път на Ваня за думите, съгласна съм с всичко, което казва. Според мен играта е трудна за обръщане вече и победата ще е синя.

# 87
Може ли с две думи да споделите какво каза Ваня, че в момента нямам възможност да гледам. Само ви чета ...

# 88
Монтажът определено не е добър, стратегическата част почти не присъства.

Ваня напразно се хаби. Тия там са неспасяеми!

Мара гласувала стратегически, ти да видиш! Голяма стратегия, девето място.

# 89
Благодаря на Ваня за прекрасните думи !
Нооооо, една голяма част от играчите грам не вдяват какво им говори за огромно съжаление.
Какво ще се случи като си номер 6??? Нищо никой няма да гласува за теб. Нямам нерви колко елентарно стана.
Жалко за Тино.

Общи условия

Активация на акаунт