🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 8 (30.04 - 07.05) 🌴

• 22 672
  • 495
  •   1
Отговори
# 60
Светльо Жълтия: “ Всички 10 човека които сме тук, сме минали през ИГЛЕНИ УШИ“. Някой може ли да ми преведе какво точно имаше предвид този титан на чалгарската мисъл?

Сигурно е бродирал. 😁

# 61
Не ми се вярва да номинират Татяна днес, Едис я гледаше почти влюбено във вилата Smile Според мен ще си я държат до финал, а тя ще си мисли, че е заради личните ѝ качества Satisfied

Аз изключих звука, докато пееше и злорадствах, че те не могат Money

# 62
Това е най-скучният епизод от тазгодишния Сървайвър. Подозирам, че до края ще е така... може директно да ги включа чак на финала след 2 седмици. Как пък можаха да останат най-скучните участници...

# 63
Ами, ако са умни, ще гонят Тино, защото сега им е паднало да е без имунитет (а и на косъм беше).

# 64
  • София
И аз предпочитах червените да спечелят наградата, но имаха повече неможачи - Мария, Светльо...
Не ми беше интересно да гледам Татяна как говори с пълна уста и трохи, налепени по устните, как се възторгва от всяко едно ястие и как врещи като недозаклана коза. По-добре да бяха дали опитите на Дани да се внедри по-дълбоко в синята коалиция. Сто пъти по-интересно щеше да бъде.
И тези масажи, преди да са се изкъпали... Rolling Eyes

# 65
Ами, ако са умни, ще гонят Тино, защото сега им е паднало да е без имунитет (а и на косъм беше).

То пък все едно Тино ще направи нещо. От тук нататък е ясно...

# 66
  • Другата България
Това Геви защо се лигави така, като няма никакво основание да се притеснява за някаква номинация или нещо подобно? Пфффф, аман от дечурлига.
Светльо Жълтия: “ Всички 10 човека които сме тук, сме минали през ИГЛЕНИ УШИ“. Някой може ли да ми преведе какво точно имаше предвид този титан на чалгарската мисъл?

Сигурно е бродирал. 😁
Joy Бод зад игла. Докато си е кърпил гащите.

# 67
  • София
Като знаем как подобни награди се използват за коалиции, нови съюзници и стратегии и сега гледаме безмозъчните ораторски напъни на Танчето- перачката… обидно е направо.

# 68
  • Другата България
На фона на скучния епизод и “кралица“ ТанчИ, Иван мозъка ме развесели с поредното си прозрение, че е бил “силен играч“ с най-много индивидуални победи.
Оффф, ТанчИ запя. Ударих мутето. Скукааааа....

# 69
  • София
Откъде излезе славата на Благой като "умен" играч - за това, че е успял да контролира хора като Татяна, Иван и Георги ли? Sweat Smile Лесно е "след дъжд качулка" да се възмущава от факта, че Иван и Татяна са проявили несъобразителност и не са се съюзили със Снежана, Стефан и Станилия срещу синята коалиция, но преди съвета, в който той беше изгонен, Благой също можеше да направи стъпки към Снежана и компания и да се опита да спаси самия себе си. И Татяна е права, че той не е дал никакви индикации, че би играл с тях, но сега е в шок. Истината е, че малките ги надиграха с лекота, не защото са добри играчи, а защото Червените са слаби, всички червени.

Павел вече играе за журито, не иска да гласува за Тино, и неговите съюзници приветстват това негово решение. Само Едис изрази леко притеснение. Според мен този сегмент олицетворява нагледно нивото на всички участници.

# 70
Не е изключено някой силен с печелене на личен имунитет да стигне до финал. Но все пак с толкова силно сплотена 5тица, не знам....

Ох, тоя сезон ще го запомня с нечовешката борба за 6то място 🤣🤣🤣

# 71
Аз кротко чета тук и гледам финала в Крусибъл. Епизода - заедно с утрешния и без реклами и с бутон за превъртане Simple Smile

Последна редакция: пн, 01 май 2023, 22:41 от Bengun

# 72
  • София
Аз съм в шок, че и Иван и Тино са изненадани от номинациите си, на нас ни се струват толкова логични, но те се чувстват надиграни, заблудени и какво ли още не от Синята петица.

Добър отговор на Едис на въпроса "Татяна слаб играч ли е" и глупави отговори от страна на Павел и Цветелин.

# 73
На мястото на Едис и аз щях да съм истински развеселена от неистовата борба за шестото място.

Добре наредиха схемата сините. Павката играе за жури.

Тино, ако няма таен идол, не знам на какво отгоре се чувства така сигурен.

# 74
  • София
Боже, започвам и аз да се кръстя вече - ТатИяна скрила голямата лъжица, тази не е с всичкия си, заклевам се! Astonished
Всъщност като се замисля, това обрисува и обобщава целия сезон доста изчерпателно - борбата коя ще бъде главната готвачка и ще държи лъжицата е много по-ожесточена от стремежа да се играе така, че да се стигне по-напред от шестото място. ЖДНБ!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт