🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 8 (30.04 - 07.05) 🌴

• 23 277
  • 495
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря за темата! Hug
За корицата - кандидати бол.Mr. Green

Нямам фаворит този сезон.
От наличния матрЯл симпатичен ми е Тино.
Общо взето,избутвам сезона без никаква тръпка и очаквания.
И аз се присъединявам - никаква емоция, нулев ентусиазъм и вълнение за и от Сървайвър. Безразличието ми е предизвикано от слабия подбор на участници и провокирано още от онова недоразумение с урината - Стефани Някоя си. Тя ми е събирателен образ на сезона- бездарна изрисувана персона със самочувствие и хиперемоционалност. Двувеждата ТатИяна и бясната Божана, Снежана с нулевия такт и бездушната фанатично вярна Ермина…За Едис и Благой от Стефани ми е безочливото самочувствие, а за Булкин и Светльо-когнитивната бедност и лицемерното слагачество….Целият сезон ми е Стефани Урината🤣🤪-жалко за хубавата локация и добрата база за игри.
Изобщо не се вълнувам за победител, харесвах истински само Станилия, Тино ми е противоречив…Мога само да се ядосам ако е Мазен Светльо или Едис Сървайвър, ПаФкатЪ е някак прекалено хитър и прекалено самоуверен…Ако спечели, не бих се радвала, но поне няма да ме е яд…

# 46
  • София
Благодаря за темата!

Като цяло скучен сезон, но поне се надявам като останат само от коалицията, преди да са върнали участника/участниците от острова, да има един или два съвета, за да има поне минимален интерес кой/кои ще са на прицел.
Иначе, ако трябва да съм честна и миналата година ми стана леко скучно към края, заради решението финалистите да се определят с игри, а самият финал беше повече от ясен, но не сравнявам двата сезона, да не ме разберете погрешно, само това, че и миналата година краят беше предвидим.

В анкетата гласувах за Благой - не, че ми е любимец, но на фона на останалите предпочитам да е той. Тино го харесвам, но за съжаление го виждам като част от журито съвсем скоро 😊

Последна редакция: пн, 01 май 2023, 19:50 от gg__

# 47
Гласувам за Благо, защото 'героят' му има интересна история.
Първо беше мразен от всички, след това беше заточен където успя да изкупи греховете си и да спечели уважението на хората.
Classic hero tale 😄

# 48
" По - голяма спокойност ще имам" - вика Пафкътъ!

# 49
Скука голяма .
Един час едно и също
Дани: "Колкото по-дълго стоиш в обединеното племе, толкова по-голям шанс имаш да стигнеш до финалите"

Много е умен, как се е сетил 🤯

Последна редакция: пн, 01 май 2023, 21:06 от me_for_president

# 50
  • София
И той плаче за корицата, но уви са само трима.

# 51
ТатИяната: "Никога не съм си представяла, че ще ми се случи това (кино) в Сървайвър!"
Аз като зрител: "Никога не съм си представяла, че такова чудо (Татяна) ще остане толкова дълго в Сървайвър, то освен нея и целия набор от "артисти" там. Smiling Imp
За никого не съм гласувала, Тино ми е/беше симпатичен, но и той омота конците. В началото бях за Иван, но покрай  неговата "игра" с чалгарите ме загуби.
Май ще съм за Павката.

Благо, когото спрягат масово за спечелил, трябва да се Върне от острова, за да участва в крайното избиране на победител, нали?

# 52
  • София
Двата съвета и двете огърлици бяха "подадена ръка" от продуцентите, но гениите от Червения отбор не реагираха и сега пак сме си със стария регламент. Дано поне днес ни лишат от Татяна.

# 53
Трябва да таргетират Тино, ако имат малко мозък. ТатИяна е безопасна игла 🤣

# 54
Вероятно Тино ще бъде номиниран.
С нежелание гледам, няма я тръпката.
И сега бля-бля. Да влезе Наталия Симеонова, моля, да спретне едно "Море от любов".

# 55
  • Другата България
Аз гледам със закъснение.
Дотук 53 минути игра за награда.
Кекс ще бъркат ли в тази вила?

Светльо Жълтия: “ Всички 10 човека които сме тук, сме минали през ИГЛЕНИ УШИ“. Някой може ли да ми преведе какво точно имаше предвид този титан на чалгарската мисъл?

Много прозрачно е вече с тия награди.
Миналия епизод “случайно“ Геви и там кой беше искаше разговор с близките си. И хоп-троп - такава награда.
Сега ТанчИ иска масажЧЕ, душЧе, и хоп-троп - такава награда. Е, стига де!

# 56
Ужааааассссс!

# 57
🤣🤣🤣🤣🤣
Още, още

# 58
Геновева е страшна лигла. То победа, ах, победа, как я изтърпя Тино, не знам.

Ванката му биха шута, той още се има за силен играч, че и за финал се готви.

И аз съм настъпана по ушите, ама Татяна пък съвсем.

# 59
Предпочитам червените да бяха спечелили играта за награда.

За Тино ще гласуват според мен.

Общи условия

Активация на акаунт