🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 8 (30.04 - 07.05) 🌴

• 22 720
  • 495
  •   1
Отговори
# 195
Моля някой да ми каже в предишни сезони пак ли е имало толкова много награди и глезотии, защото много нелепо ми се струват всичките им екстри. Гледала съм частично само сезона с Ники Мартинов и изобщо не си спомням толкова облаги, даже май нямаше такива тогава.

Петорката много ме дразнят вече и все повече ми подклаждат подкрепата за Благо. Само може да се спекулира дали Иван отпадна заради Благо, но дори и така да е, сините какво ги интересува или само те имат право да нареждат крайното класиране ? Самата им намеса по време на играта ми се видя недопустима и Ваня трябваше да се намеси и да спре нападките, защото това пряко влияе върху състезателите. Благо ми е като старо, изморено куче, по което мишките хапят и искат да изядат, а той не се дава. Хареса ми реакцията му след нападките от синята петорка, а и от Тино. Всички се страхуват от него и не скриха разочарованието си, че той остана. Геновева вече е непоносима, толкова неадекватна и инфантилна, та съм съгласна с Николета Лозанова, явно и тя гледа и се нервира Grinning Но най - противна ми стана с физиономията, която направи след като Иван я прегърна за сбогуване, а тя забелваше очите с презрение и досада, ще каже човек, че е най - умната и заслужилата там.
Тино доста ме разочарова. Ако се окаже, както бе коментирано по - горе, че е най - умният и хитър и само се преструва на идеалист, ще ме изненада приятно, но надали. Той като по - умен от Булкин, Татяна, Мара, имаше задачата да обърне играта и да се възползва от дадените му жокери, а не да чака на пилците без глави. Напълно бездеен и безидеен. Ако не беше физически силен, досега да си е заминал, но и продукцията доста го подбутва с удобни за него игри. Още си го харесвам, но избледня образът му.

# 196
  • София
Мислих доста относно това дали Иван умишлено се остави Благой да го победи. И в края на краищата - има ли лошо, ако се е оставил умишлено да падне?
Ако Благой е успял да убеди Иван да му даде победата, това си е стратегия , добър ход на Благой. Както успяваш да убедиш някой да не гласува за теб, или пък както някой решава да играе скрит имунитетен идол за теб и да те спаси, с риска сам да отпадне (Станилия).
От тук нататък, който и да бъде изгонен от племето, има голяма вероятност пак да изгуби от Благой, било защото няма силите да го бие, било то умишлено. Следващите навярно са Светльо и Татяна.
Та колкото и да не исках да вярвам на "жълтите" сайтове, струва ми се все по-вероятно изглежда именно Благо Георгиев да спечели сървайвър и да натрие носовете на сините, които няма да вярват какво се случва и откъде им идва Simple Smile
Ако "няма лошо", тогава защо бяха тези обидени и сърдити физиономии на двамката!?
И защо беше тупането в гърдите, че видиш ли били спортисти, което, както знаем, не винаги е равнозначно на спортсмени!?

# 197
  • España
Аз не помня в друг сезон да е имало такива изобилни награди … Особено вчерашната беше прекомерна ! Ами то така и аз оцеляввам !
Продуцентите на “Игри на волята” , водете си бележки ! Ето това е “да изпратиш спечелилото племе на Лукса” ….с едни голи кренвирши  “Леки” и майонеза не стават нещата ! 😉

# 198
Доста талант трябва, за да направиш кастинг, не ставащ както за по-натоварващи физически игри, така и за добра стратегическа игра. Дано за догодина си извадят поука и сменят хората, отговарящи за каста на сезона. Защото със стари .... не се отваря нов дом за забавления Simple Smile

# 199
Догодина според мен, Сървайвър няма да има. Турците ще избягат с писък, след фиаското сега, дори да имат договор за повече от един сезон…Или БТВ ще ги “изпидурка” или те ще намерят вратичка за прекратяване. Ако все пак направят Втори сезон на това нещо Сървайвър бг, ще ги призная за смелчаци или луди🙃

Тино идея си няма за качествата и стратегическата мисъл, която му се приписва тук- личи по много странични белези /не по погледа/, а по други - колкото и оскъдни да са кадрите от комуникацията вътре.

# 200
Подцених Тино. Шапка му свалям, за мен той е  най-силния и опасен стратег в играта. И не няма никаква ирония.
....
п.п. Като фен на Сървайвър искам Тино да спечели, най-големия стратег, най-хитрия и най-безскрупулния. Но не бих го искала за приятел, опасна капия е Тинко Nerd, но категорично трябва да спечели Сървайвър или поне малък Оскар. Добър е!

Тази теория ми харесва!
Аз имам друга, далеч по-проста, която (според мен) никак не вреди на ореола му:

Тино прави имидж. И когато най-много му се иска да наругае, се сдържа, защото както казваш "може да смята". Един перфектен имидж ще му донесе в дългосрочен план много повече от 150к.

Предричам му блестяща кариера и много желан ерген, който ще остане такъв задълго. Като мине 55 ще се ожени за някоя 20 годишна, която се хипнотизира от сладкия му глас.
Ако влезе в политиката, ще отвее всички до един (които познаваме към днешна дата).

# 201
Петорката много ги е страх от Благо 🤣
Джийзъса не ми е симпатичен,  но сините са ми направо противни. Затова се надявам Благо да спечели , и младежите, да останат с пръст в уста 🤣

Едис отново работи за гласовете на журито 🤣

# 202
  • София
Петорката много ги е страх от Благо 🤣
Джийзъса не ми е симпатичен,  но сините са ми направо противни. Затова се надявам Благо да спечели , и младежите, да останат с пръст в уста 🤣
Ако не ги е страх, биха били пълни глупаци. Сметнали са гласовете какво ще стане, ако той отиде на финал. Само, че не се сещат, че има едни гласове, които могат да обърнат и от тях ще зависи най-вече победителят. Заслужава си всички сили натам да насочат.

# 203
Не стига, че епизодите са скучни и предвидими,  ама и вие нищо не пишете. И тук е същата скука 🤣
Разбирам , че няма какво да се коментира но все пак 🤣🤣

# 204
Заспивам на тези спомени 😀

# 205
Едно, че емоционалната раздумка е доста отегчителна, второ, че повечето гледат назад, за да превъртат и още не са ни настигнали.

Хубав разговор на Дани и Павката. Стратегията му да се присламчи към Павел засега изглежда, че ще даде резултат.

Хареса ми също Едис на синхрон.

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 21:29 от Дидичка

# 206
Все още има надежда за пробив. Ако ауткастите вземат личен имунитет.
Наговарят се - Татяна (дето все още е червена) + Светльо и Мария (и двамата трябва да им е ясно че са надолюбвани от сините). Дани е твърдият шести, значи не могат да разчитат на него.
Шестимата сплитват гласовете 3/3. 
Тримата ауткасти стрелят в Едис.
Човека с имунитета праща Едис при Благо.
Ако сплитнат 4/2 - тогава става тегаво, защото "отхвърлените" трябва да уцелят
за кого да играят идола. Всъщност сините точно това трябва да направят защото при 3/3 губят със сигурност.

# 207
Днешната серия е снимана на 14 април

# 208
На Татяна синът и на 14.04 е имал рожден ден, 19 дни назад.

Дублирахме се, и аз това търсех. 🙂

# 209
Ако и сега Мария не се светне, че е на пангара... Трябваше да я избере Едис, за да не събуди подозренията и.

Общи условия

Активация на акаунт