🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 8 (30.04 - 07.05) 🌴

• 22 723
  • 495
  •   1
Отговори
# 180
Тино май се прави на луд,не може да е толкова наивен.Геновева като я видя да се лигави ми става зле,нейното “много якооо” е като на Евгени ергена “много мило”,такива  хора като нея са много токсични,само се прави на много добра,и позитивна по детски уж 🤮.
Във вилата май всеки е намазал 😂😂Дани нали точно това целеше интимна обстановка,да се моли за 6тото място,за 6тото място и други жертви трябва да се правят 😂😂
Едис спа с Дани в една стая,Ермина и Цецо ,само Къцова спа сама ,тя затова си е взела лъжичката

# 181
Другите ще се върнат от Доминикана я с мидичка за спомен, я с пръстен в джоба, Татяна ще се завърне с лъжица в ръка.
My Precious

# 182
  • Другата България
За мен в момента най-големия е кой ще се върне с култовия и така желан , който се превърна в емблемата на сезона.

# 183
Мислих доста относно това дали Иван умишлено се остави Благой да го победи. И в края на краищата - има ли лошо, ако се е оставил умишлено да падне?
Ако Благой е успял да убеди Иван да му даде победата, това си е стратегия , добър ход на Благой. Както успяваш да убедиш някой да не гласува за теб, или пък както някой решава да играе скрит имунитетен идол за теб и да те спаси, с риска сам да отпадне (Станилия).
От тук нататък, който и да бъде изгонен от племето, има голяма вероятност пак да изгуби от Благой, било защото няма силите да го бие, било то умишлено. Следващите навярно са Светльо и Татяна.
Та колкото и да не исках да вярвам на "жълтите" сайтове, струва ми се все по-вероятно изглежда именно Благо Георгиев да спечели сървайвър и да натрие носовете на сините, които няма да вярват какво се случва и откъде им идва Simple Smile

# 184
Знае ли се как ще се определят финалистите, дали с игри или с гласуване? Ако е с игри, тогава Дани може и да изкяри - все ще бие я Едис, я Геновева, а ако има късмет, може и направо на финал да се класира. Все пак момчето имаше проблясък за коалицията от десет човека, така че стискам палци да се е правил на умряла лисица и да ни изненада с хубав ход. Не се знае и отшелникът кога ще се завърне, преди или след шестото място.

Надхитряването в играта естествено се случва в храстите. Няма как да се бие тъпан за всеки предстоящ ход и всички да са предварително уведомени. Тино е поредният пример за надхитряване. Забаламосан, че е в безопасност и гласуван на съвет. Мария, барабар с идола, ще е следващата приспана и изгонена.

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 20:20 от Дидичка

# 185
  • софия
Тъпо ми е вече и се радвам, че скоро цирка ще "затвори врати".
Гледах епизода от части, радвам се, че Тино за сега остава на острова. Благо е ясен ;д

# 186
Аз си мисля, че следващата, която ще бъде номинирана е Мария. Няма за кога да я пазят с този таен имунитет. Трябва да го направят сега докато в играта са още Татяна и Светослав и тя е спокойна, че няма да гласуват за нея, съответно няма да ползва имунитета да се защити.

# 187
Подцених Тино. Шапка му свалям, за мен той е  най-силния и опасен стратег в играта. И не няма никаква ирония. Сипвам си пепел на главата и си вземам думите назад, че игра страхливо, когато имаше възможност да обърне играта. Не разбирах логиката му да играе със Сините вместо да действа смело и да вземе нещата в свои ръце.
Тино е доста по-умен и мисли няколко хода напред. Ако беше се възползвал от възможността на Продукцията и беше направил обръщалка, освен чест и слава от публиката нищо друго не печели, защото никой няма да гласува за него.  
Тино знаеше, че неизбежно ще иде на Острова в един момент, ако не изгони някой от Сините, но правейки този жест е разчитал, че ще е така бленувания Шести. И не, това съвсем не го задоволява, и не към това се цели.
Оставайки шести отива на  Острова накрая и ще мине през по-малко битки преди да се върне в играта, т.е. има по-голям шанс. Той се справя добре на битките, те са все едно за него направени. Наистина има огромен шанс да е Последният оцелял на Острова.
И тук идва истинската причина да играе  вабанк. Точно така, това беше много смел и силен ход, който изглеждаше, като страх и примирение. Нее Тино не се примирил. Тино може да смята!
Той е играл и за вота!
Тино няма сметка да има друг червен на финала, за да обръща играта. Той иска финал с двама сини. Така сметките му излизат. Ако е Последният оцелял ще е едиствения от Червените, а Сините ще са двама, т.е. може да дръпне някой червен глас, а държейки се лоялно със Сините разчита, че някой от пожертваните по пътя Сини ще се чувстват прецакани и ще предпочетат него.
Снощи ми отвори очите, колко силен,опасен и хитър стратег е .
Снощи действа смело и безскрупулно.
Мисля, че предварително беше решил, ако е първи да изиграе този малък етюд с цел да разклати Благо и той да отпадне. Знае, че по пътя му да е Последният оцелял на Острова стои единствено Благо. Той е единствената му реална конкуренция . Татяна, Светльо, Дани, Мария въобще не ги брои.
Или Благо или той ще е Оцелелия от Острова.
Да приемем, че се е усъмнил в Благо и Иван, защо започна с психоатаката към Иван по време на битката?! Първо не може да е сигурен, само може да предполага. А ако наистина имат уговорка, думите на Тино, няма да променят нещата. Играта е кратка, няколко минути. Защо не изчака да свърши и да каже съмненията си?! Защо беше нужно да пречи на другите в битка, в която концентрацията е много важна,  някой да ти намила на главата, да ти търси сметка и откровено да те разсейва и пречи?!  
Той просто стреляше по Благо и почти успя. Благо беше бесен и за малко не загуби играта, точно защото Тино го разконцентрираше. Добър опит. Не успя, но опита!
За мен Тино е най-хитрия участник. Просто беше прецакан брутално от Продукцията. Първо, като го вкараха месец след другите и вече коалициите бяха налице. И  втори път, тъкмо успя да се впише при Сините го литнаха в другия отбор. Ако Тино имаше равен старт с другите щеше да направи още по-силна игра. Не, че  сега не я прави, но  няколко пъти буквално беше изправен до стената.
п.п. Като фен на Сървайвър искам Тино да спечели, най-големия стратег, най-хитрия и най-безскрупулния. Но не бих го искала за приятел, опасна капия е Тинко Nerd, но категорично трябва да спечели Сървайвър или поне малък Оскар. Добър е!

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 15:51 от sineva 1

# 188
  • София
Булкин за пръстена

# 189
  • София
Еми да, човекът е влязъл пръстен да дялка:-) Когато е бил готов, мисията му в Сървайвър е била изпълнена:-)

# 190
Няма шанс Тино да спечели за мен.

# 191
Подцених Тино. Шапка му свалям, за мен той е  най-силния и опасен стратег в играта. И не няма никаква ирония. Сипвам си пепел на главата и си вземам думите назад, че игра страхливо, когато имаше възможност да обърне играта. Не разбирах логиката му да играе със Сините вместо да действа смело и да вземе нещата в свои ръце.
Тино е доста по-умен и мисли няколко хода напред. Ако беше се възползвал от възможността на Продукцията и беше направил обръщалка, освен чест и слава от публиката нищо друго не печели, защото никой няма да гласува за него.  
Тино знаеше, че неизбежно ще иде на Острова в един момент, ако не изгони някой от Сините, но правейки този жест е разчитал, че ще е така бленувания Шести. И не, това съвсем не го задоволява, и не към това се цели.
Оставайки шести отива на  Острова накрая и ще мине през по-малко битки преди да се върне в играта, т.е. има по-голям шанс. Той се справя добре на битките, те са все едно за него направени. Наистина има огромен шанс да е Последният оцелял на Острова.
И тук идва истинската причина да играе  вабанк. Точно така, това беше много смел и силен ход, който изглеждаше, като страх и примирение. Нее Тино не се примирил. Тино може да смята!
Той е играл и за вота!
Тино няма сметка да има друг червен на финала, за да обръща играта. Той иска финал с двама сини. Така сметките му излизат. Ако е Последният оцелял ще е едиствения от Червените, а Сините ще са двама, т.е. може да дръпне някой червен глас, а държейки се лоялно със Сините разчита, че някой от пожертваните по пътя Сини ще се чувстват прецакани и ще предпочетат него.
Снощи ми отвори очите, колко силен,опасен и хитър стратег е .
Снощи действа смело и безскрупулно.
Мисля, че предварително беше решил, ако е първи да изиграе този малък етюд с цел да разклати Благо и той да отпадне. Знае, че по пътя му да е Последният оцелял на Острова стои единствено Благо. Той е единствената му реална конкуренция . Татяна, Светльо, Дани, Мария въобще не ги брои.
Или Благо или той ще е Оцелелия от Острова.
Да приемем, че се е усъмнил в Благо и Иван, защо започна с психоатаката към Иван по време на битката?! Първо не може да е сигурен, само може да предполага. А ако наистина имат уговорка, думите на Тино, няма да променят нещата. Играта е кратка, няколко минути. Защо не изчака да свърши и да каже съмненията си?! Защо беше нужно да пречи на другите в битка, в която концентрацията е много важна,  някой да ти намила на главата, да ти търси сметка и откровено да те разсейва и пречи?!  
Той просто стреляше по Благо и почти успя. Благо беше бесен и за малко не загуби играта, точно защото Тино го разконцентрираше. Добър опит. Не успя, но опита!
За мен Тино е най-хитрия участник. Просто беше прецакан брутално от Продукцията. Първо, като го вкараха месец след другите и вече коалициите бяха налице. И  втори път, тъкмо успя да се впише при Сините го литнаха в другия отбор. Ако Тино имаше равен старт с другите щеше да направи още по-силна игра. Не, че  сега не я прави, но  няколко пъти буквално беше изправен до стената.
п.п. Като фен на Сървайвър искам Тино да спечели, най-големия стратег, най-хитрия и най-безскрупулния. Но не бих го искала за приятел, опасна капия е Тинко Nerd, но категорично трябва да спечели Сървайвър или поне малък Оскар. Добър е!

То така погледнато, всички са опасни стратези.

# 192
# 193
Ха-ха много го надценявате този Тино 🤣🤣🤣

# 194
  • España

Сезонът официално се преименува на:

"Сървайвър Доминикана - Борбата за 6-тото място"

В този ред на мисли , според мен , вместо Ваня , водещ трябваше да бъде Жени Калканджиева ….”титулованата” Шеста в Света ! 🤪

Хубаво “му сипвате” на Тино , обаче той в тазгодишния формАт няма полезен ход просто!!!! И форумските любимки Йо и Бо поотделно да участваха , та май и Зоран , резултатът щеше да е подобен ! С този каст и предварително заформени коалиции няма как да се получат нещата !

Общи условия

Активация на акаунт