🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 8 (30.04 - 07.05) 🌴

• 22 698
  • 495
  •   1
Отговори
# 165
Тино е идеален участник за Фермата, не за Сървайвър, снощи го прозрях.

# 166
  • София
Лошото е, че Тино се има за интелектуалец, а хлапетиите успяха да го изпързалят по добре познатата схема. За това беше така шокиран, приспаха му вниманието и го сложиха на дръвника. Мен ми направи впечатление, че Геви и Ермина се напъваха много за огърлицата, при все че не са по никакъв начин застрашени. Тино беше набелязан за номиниране и целта беше да не се допусне да вземе огърлицата.
Е, откога да си интелектуалец означава да си хитрец!?
Колкото си по-прост и елементарен, толкова хитростта е възможно да ти е най-добър приятел в живота, просто защото нямаш друг шанс да оцелееш!
И кога точно Тино е показал, че се мисли или е демонстрирал, че е интелектуалец... поне аз не съм чула, а и видяла такова нещо?
Пък и принципно на интелектуалците им е възможно най-трудно да се преборят с хитрягите в по-битовите ситуации... всеки си има оръжие, нали така... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 167
От всички там присъстващи на почивка и релакс с кокоси най-неприятен, дори повече ми е Дани. Толкова нелеп, толкова да се слага на другите, да се подмазва, да се чуди как да се задържи (то и повече се излага), бе нямам точните думи за това младо момче. Рядко да видя такъв човек просто. А в началото дори бях за него, съчувствах, виждах потенциал, лелеее(( Как може толкова ниско да падне.
С кой Тино да прави коалиция и какво да предприеме с успех поне минимален. Та те са без мозъчни гънки там повечето. Дали Татяна, която не знам за какво са я взели, дали Светльо, дали Дани, с кой де се съюзи там. Че Мара дори избута Станилия, Божана и Снежана, да не говорим за другите... Тя Мара дори им съсипа играта за вилата, ама...хич не се чувства виновата. Вместо нея да бутнат и изгърми идола , те бутат Тино (да, силен е, ама поне може някаква награда да спечелят с него и пак да го изгонят)
Тино е умен, възпитан, но не е решителен. Той харесваше Снежа, но тя беше асоциална там, опита момичето,  имаше някакъв план, но ...нямаше с кой, а Тино знаеше, че няма да има съюзници с нея и остана при сините надявайки се на приемане отново от старото си племе. Той просто си мисли, че силните трябва да стигнат финал и най-достойният да спечели.
Честно не мога да гледам малките очички на Мара, нито веждите на Татяна и граченето и. Ами никой не ме кара и пак го гледам. Миналият сезон на мен ми беше скучен, някак отначалото нещо ме отблъсна с тези наговаряния, криене, някакви шушукат и разпределят, бе не е моето, ама..че и смотани ми се видяха, зарязах го. Да се правят планове, стратегии, да си правят мръсно и т.н. разбирам,  да хитруват, измятат се, изненадващи ходове , ама да са някакви личности, да имат някакъв потенциал, а то ......
От всички най-нетриятна му е на Ваня точно Мара си мисля. То ни мъца там на игрите, губи се в тунела, бе изобщо за нищо не става това момиче , ама стои и го гледат всички да им губи времето. Съсипва играта на отбора , но...тя стои, други излизат. Това социална игра било нейната, да бе. Това е играта на другите и така се обезличава формата съвсем. То само Мара да беше слаба , ама то и другите не са нещо си. Татяна с какво е полезна и да стои там да ми грачи.  Ами бясна съм.
Иван пък не знам тази дето ще го вземе...да и е честито. Този не знам какъв спортист е , ама 2 изречение не можа да върже. Каквото каза беше глупост, дори Жорко беше за предпочитане. То и Жоро падна за мен и се жертва за Благо, сега Иван и то толкова очевидно и срамно, че....Не му е обещал нищо Благо за мен, просто Иван си е ...толкова си може да мисли и да има достойнство.
Защо мислите , че Благой ще спечели. Кой ще гласува за него при това толкова незаслужено избутване от придворните му.
Голям срам и излагация е за мен всичко, което ни показват.
Единственото стойностно нещо, което гледам от ТВ-то сега е Ваня. Адмирации за него, а в началото хич не го понасях (то и жена му имаше вина за това) Много хубава реч направи, много добре им го каза, но...късно е вече за всичко.
Жалко, защото като излезнат пак ще се удрят в гърдите и мислят, че са звезди и гледани от всички. Това, че копаят дъното няма изобщо да го разберат. Дано никой не ни гледа от чужденците , защото просто ..срам за нацията са. Бе направо съм бясна, обидена, иде ми да ходя и взема една палма и бой, бой , да имат нещо между двете уши, ама то ...Ама поне емоция има, макар и негативна. Иначе игрите хубави, природа, водещия добре се държи и помага, наградки, това-онова,...всичко си има и е пипнато, ама като няма хора да играят...

# 168
Не искам Благо да печели, защото не изглежда като човек, който се кефи на играта и иска да е там. От самото начало не ми изглеждаше. Чака ден да мине, друг да дойде и да се приключва.
Иска ми се да спечели човек, който се кефи на играта и влага страст в нея.

# 169
Иван:
-- Откак сме тук, имаме много време да мислим.
Чунким преди това не му оставаше време от заетост.

Сезонът официално се преименува на:

"Сървайвър Доминикана - Борбата за 6-тото място"

# 170
  • Варна
Фанфанито противоречиш си - хем искаш силни,умни и достойни хора, хем искаш изненадващи ходове и обрати, обаче без наговаряния и шушукания. Е как да стане?

# 171
Тино е идеален участник за Фермата, не за Сървайвър, снощи го прозрях.
Абсолютно.

# 172
Още два гифа направих.

Мима с артистично хвърляне:

Геви като слуша излиянията на Данювата:

# 173
Фанфанито противоречиш си - хем искаш силни,умни и достойни хора, хем искаш изненадващи ходове и обрати, обаче без наговаряния и шушукания. Е как да стане?
Не виждам противоречие. Може да си добър в игрите и социалните отношения и пак да си правиш ходове, сметки, коалиции, да се измяташ-премяташ, да гласуваш изненадващо, да хитрееш. Да, това е игра, позволено е за оцеляване да си правиш сметки, да се договаряш, но без да си губиш достойнството. Къде виждаш такова в Дани, Светльо, Иван, Татяна...Та те не могат да мислят, а отделно само смятат колко по-късно да излезнат, не да спечелят формата или поне да опитат. Лежат на меко и леко с чупка в кръста, но не правят опити сами да се задържат, да измислят нещо и да преметнат другите с това. Не знам как да го обясня по-точно, но там примерно една Станилия се опита вяло вярно, но опита да направи нещо, имаше мозък да мисли, беше силна в играта, Снежа и Божана каквито и трески да имат пак имаха потенциал, но нямаха шанс (заради Благо) Ами ако бяха повечето като тях там нямаше ли да е по-интересно, раздвижено, дори Жоро виждаше проблемите в червената коалиция, ама нали да е лоялен с баджанака... дори той има повече мозък за мен от Татяна, Дани, Иван, Светльо и т.н. То това да се наговаряш, да набелязваш, да имаш поглед над играта (това във всички спортове дори го има да имат стратегия примерно) не означава да се обезличаваш , подмазваш, приемаш някаква класация за излизане, ами се бориш, правиш опити, пробваш с един, с друг...така аз виждам нещата, това ми се гледа. Също и да имат някакви възможности, а не като Татяна и Мария да гледам ...бе сещате се.

# 174
  • Варна
Имах предвид че каза,че си се отвратила миналата година от Сървайвър че хората хитруват и се наговарят. Не били достойни, а те бяха може би най- добрия каст в историята на бг  Сървайвър

# 175
Може и да са били добри, на мен не ми харесаха и не го догледах. До една пещера стигнах и идола намериха и те това беше , после все в храсти, все нещо си, отделно и игрите не бяха хич добри и не ми харесаха, бе не можах да го гледам, не беше моето, дори сега ще ме нападнете, ама и Карамазов не ми хареса , някак нямаше дух, едно напевно, отегчено говореше, нищо не ми хареса в миналия сезон поне в началото и не му дадох шанс изобщо. Този го изгледах, ядосва ме каста определено, но игрите са супер, както и по-средата се живна и имаше тръпка, ама...за малко.

# 176
  • София
Fanfanito, ти по-скоро си фен на Игри на волята. В Сървайвър игрите не са акцент, а
наговарянията по храстите са “must”, тук печели най-адаптивният, не най-силния и честния.

# 177
Тази година няма криене в храсти или наговаряния, даже всичко си е ясно и си го казват право куме в очи. Е, на никого не му е интересно, поне миналия сезон на феновете на играта в чужбина ни беше вълнуващо

# 178
Тино не е много по-умен от Иванчо... чак се чудя дали се правят на луди, дори след като са номинирани се чудят как така..
Борба за 7-8-9 място, топ играчи са това.
Дали има по идиотски вариант на предаването от сегашния сезон  в цял свят?

Гея няма как да стигне до финал, освен ако не го бутнат, той няма игра в която да не е последен.

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 12:14 от Alexslav

# 179
Аз мисля, че участниците не се заснемат 24 часа, за това много уговорки, обещания и интриги остават скрити за зрителя. Така се отнема от съспенса и зрителите нямат обяснение за определени реакции.Дават много от наградите, където всичко е режисирана.

Общи условия

Активация на акаунт