🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 8 (30.04 - 07.05) 🌴

• 22 695
  • 495
  •   1
Отговори
# 150
Малките толкова ги е страх от Благо, че при първата възможност се нахвърлиха, като пирани върху него. Laughing
Опекли са си победата, само Благо може да им развали празника и се молят горещо на всички Богове да отпадне най-накрая. Ама ядец! Nerd
По принцип са възможни договорки между играчи, но не мисля че случая е такъв.
Благо има самочувствие на силен играч и с право. Няма как да повярвам, че  Благо толкова  е респектиран от Иван, че да му предложи половината награда, за да му пусне. Това ми е мега нелепо.
Според мен и Тино не го мислеше. Смятам, че това беше  хитър ход от негова страна да въздейства психически на Благо. Да го разклати и пряко, и преносно, като го ядоса, което всъщност и стана.  Благо беше бесен, затова няколко пъти му падаха елементите.
Тино знае, че  срещу Благо ще му е доста трудно да надделее, а всички други са леснопреодолими съперници за него. Беше  си тактика от страна на Тино и то добра тактика - да елиминира най-голямата  си конкуренция
Евала, за което. Не е спорстментско, но поне опита да бутне най-опасния си опонент по пътя към връщането си в играта.

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 02:22 от sineva 1

# 151
  • SF
Аз също мисля, че за Тино беше по-добре Иван да остане в играта, а Благо в журито.
Освен това Иван показа, че не може да мисли стратегически и да прави коалиции и заговори. А Благой е показал, че може.
На Тино не му се играе с  Благой и не иска да се превръща във втори Светльо, Иван, Жоро, да не говорим да го играе втора Татяна. Ама сега, ще му се наложи. Като не се разбра със Станилия, сега ще му се наложи да се сближава с Благо и да му кима в знак на съгласие.

# 152
Много харесах Тино в началото, когато влезе в играта, и може би заради това толкова много ме разочарова впоследствие... Имаше много възможности да се съюзи с няколко човека и да обърнат играта в своя полза, но не го направи. Все очаквах да се разбере каква му е стратегията, но май се оказа, че и той няма такава.

Как може да вярва на хора със силна коалиция, за които той е заплаха?!? И какво означава, че не мислел, че ще го номинират на такъв ранен етап? Не е ли все едно колко съвета преди финала ще го изгонят, ако така или иначе няма да отиде на финал?

Стигна до това ниво на играта само защото е добре подготвен физически, за което браво, но според мен и той попада в групата на хората, които си направиха по-скоро лоша реклама.

# 153
  • София

Може ли някой да направи гифче с учудено-уплашената физиономия на Тино, в момента в който загря, че ще пътува към острова на отшелника.

# 154
  • Sofia
Скрит текст:
Малките толкова ги е страх от Благо, че при първата възможност се нахвърлиха, като пирани върху него. Laughing
Опекли са си победата, само Благо може да им развали празника и се молят горещо на всички Богове да отпадне най-накрая. Ама ядец! Nerd
По принцип са възможни договорки между играчи, но не мисля че случая е такъв.
Благо има самочувствие на силен играч и с право. Няма как да повярвам, че  Благо толкова  е респектиран от Иван, че да му предложи половината награда, за да му пусне. Това ми е мега нелепо.
Според мен и Тино не го мислеше. Смятам, че това беше  хитър ход от негова страна да въздейства психически на Благо. Да го разклати и пряко, и преносно, като го ядоса, което всъщност и стана.  Благо беше бесен, затова няколко пъти му падаха елементите.
Тино знае, че  срещу Благо ще му е доста трудно да надделее, а всички други са леснопреодолими съперници за него. Беше  си тактика от страна на Тино и то добра тактика - да елиминира най-голямата  си конкуренция
Евала, за което. Не е спорстментско, но поне опита да бутне най-опасния си опонент по пътя към връщането си в играта.
От това,което съм видяла от Тино до момента,не мисля,че поведението му беше тактика спрямо Благо.Не му е в природата,според мен.Склонна съм да вярвам,че каза това,което видя /и не само той,явно/.
А имало ли е договорки между Булкин и Благо и какви са мотивите му да падне,можем само да гадаем.Интересното е,че "съвсем случайно" беше с пръстен в джоба.

п.п.Стори ли ми се,или когато петорката бяха на награда,сутринта Ермина и Цецо излезнаха от една стая?🤔

п.п.п.ЛаВчиева 😉

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 04:04 от avi10

# 155
  • София
Пусната е новата анкета! 😊

Жалко, че корицата вече съм я направил, защото сега ако трябваше да я направя щях да изтипосам Тино и на трите позиции. Няма да го коментирам много, защото е възпитан младеж, но сори, ама просто счупи тъпомера! Каква чест и достойнство бе Тино? Хората ти се смеят. Това не е Гласът на България, а Сървайвър. Ето заради такива като теб е на такова дередже българския Сървайвър. А шокираната му физиономия беше един път. Социум искал, хахаха. Ти изобщо знаеш ли къде се намираш и каква игра играеш?

Това че той ще е следващия го прогнозирахме масово тук още след номинацията на Иван. Всичко е ясно и напълно логично. Ако не го бяха изгонили сините те самите щяха да се озоват на корицата... Много ясно, че ще го изгонят. Ако не сега, кога?

Павел и Цецо не гласуваха за Тино, но не знам за какво жури играят, като това се знае само между тях си. А и няма никакво значение, защото всичко беше ясно. Това е малко като, 'Аз знам, че ще убият Х, ама няма да отида да го спася или предупредя, а просто няма да гледам' Ето това беше постъпката на ПаФкатЪ.
Слаб 2 на големия стратег Павел, че двамата с капитанчето (той поне е ясен) казаха на глас и пред журито, че смятат Татяна за слаб играч. Момчета, това не е Игри на НЕволята. Тук в Сървайвър слаби играчи няма! Накрая победата ви може да зависи именно от гласа на такива обидени като Татяна и Тино. Браво на Едис тук и начина по който реагира. Дипломатично и съвсем правилно между другото. И Павката като иска толкова да играе за журито можеше малко преди съвета да каже на Тино, сори приятелю, ти си. До последно се колебаехме. Абе нещо да го залъже там, колкото и да е. А не момчето да ококорва такива очи на съвета като си чу и видя името.

Геновева май има неизживяно детство. Реакциите и са като на момиченце от детската градина. В началото беше симпатично да я гледам, сега ми е неудобно.

Изкефих се как в края на епизода на сините им потънаха гемиите когато Благо пак оцеля. Няма значение дали Булкин му е пуснал или не. Има го в играта и колкото и да се пеняват нищо не могат да направят по въпроса. Като толкова им е неудобен Благо, да се пуснат Павчо и Цецко и сами да го елиминират от острова на отшелника!😁

Сървайвър може да не се гледа колкото Ергенът, нито пък да се коментира толкова, но тук поне знаем, че ще има истинска сватба, за разлика от там... Bowtie

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 04:40 от Diavolo

# 156
Миналата седмица в ръцете на Тино беше и ножа, и хляба. Имаше имунитет и правото да определи изгнаника при примерно нарисуваното три на три. Ама .. Пропиля възможността с много лека ръка, даже може би не си даде сметка за този ОГРОМЕН подарък от Продукцията с това делене на две мини племена с различни номинации.
Опитва Продукцията да им помогне, но в крайна сметка ако сам не си помогнеш никой не може. Опитва Продукцията да раздвижи играта, да ги подтикне да правят ходове, но пусто нивото на каста им за подобен тип игра е тотална щета. Тотална.

# 157

Може ли някой да направи гифче с учудено-уплашената физиономия на Тино, в момента в който загря, че ще пътува към острова на отшелника.
Ха ха ха Благодаря.  Той наистина вярваше, че сините ще изгонят безобидната Татяна.  Наистина мястото на Тино е на корицата 🤣🤣

# 158
Лошото е, че Тино се има за интелектуалец, а хлапетиите успяха да го изпързалят по добре познатата схема. За това беше така шокиран, приспаха му вниманието и го сложиха на дръвника. Мен ми направи впечатление, че Геви и Ермина се напъваха много за огърлицата, при все че не са по никакъв начин застрашени. Тино беше набелязан за номиниране и целта беше да не се допусне да вземе огърлицата.

# 159
  • На морето!
Тино имаше няколко шанса за обърне играта,  но избра да бъде неутрален и изгуби всички,  закопавайки и племето си. Мен много ме разочарова.

# 160
Ето и анкетата за качеството на Първомайския - епизод 25

(кликни на картинката)

# 161
  • София
Обаче луксозната вила е истинска красота! 😊

Ермина е зинала като Кронос. Ще ги погълне всичките. 😮😁

Геви:
''Детство мое, реално и вълшебно, детство мое, така си ми потребно''
...

Йо приветства конското на Ваня

Николета Лозанова отново сипва на младата синя коалиция. В случая на мушката е Геновева.
Странно жлъчни постове от нея, явно много и бъркат в здравето...
Досега не съм виждал активност от нея по родни риалити формати и сега изведнъж е взеле доста навътре нещата...
Благо? 🙄😉

# 162
Тино е много готин, интелигентен и много му върви да морализаторства, да поучава другите и да говори мъдрости. Повече от всеки друг. Но като играч и стратег е кръгла нула. Не може да отидеш в Сървайвър и да кажеш "ами аз единствено се надявах да ме изгонят малко по-късно"
Търсил хармонията, и приятелства сигурно иска да направи. Ама айде стига , друга е целта на това шоу.

Ваня е прав - петорката си играе играта така както се играе, останалите са глупаци

# 163
Снощи сънувах,Сървайвър!Не е истина просто,по слаб сезон не съм гледала!

# 164
  • Пловдив
Когато имах награда видео разговор с близките, бащата на Геновева и каза "момиче ти да не си на 15?" , на мен ми се стори с лек укор в гласа и си помислих, че баща и я кастри за това лигавене и вечно цвилене...Тя обаче после го изговори  и се чудеше дали е искал да и каже, че изглеждала като момиченце...

Общи условия

Активация на акаунт