🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 8 (30.04 - 07.05) 🌴

• 22 694
  • 495
  •   1
Отговори
# 135
Вече искам Благо да спечели Сървайвър. Сините хлапета много ме дразнят, много нахитряха и си повярваха. Пък и пак излъгаха Тино, че ще гласуват за Татяна и той даже не се чувстваше застрашен.

# 136
И кой от журито (освен Георги и Иван) според вас оценява играта на Благой? Тези, хора, които в момента напада, също ще се озоват там, само двама няма да могат да гласуват.

Всъщност Благой има повече сигурни гласове - освен Георги и Иван, за него ще гласуват Татяна, Светльо, дори на Снежана гласа не е ясно къде точно ще отиде. Павката има сигурни гласове от Едис,Геновева,Дани,Тино,Чефо и евентуално Цецо и Ермина, ако никой от тях не е на финал, тъй като Цецо би гласувал за Ермина, а тя за Цецо.

# 137
Явно не съм в течение, но има ли спойлери за финалистите?
След последните постове, оставам с впечатление, че са ясни?

# 138
  • Другата България
Явно не съм в течение, но има ли спойлери за финалистите?
След последните постове, оставам с впечатление, че са ясни?
Моите постове са само на база лични хипотези.
Въпреки, че ако променят регламента в 99та минута може да се променят някакви неща.
Но крайния победител искам да е Благой, да. Това е желание, не знам дали той ще спечели.
Вероятно са ги подковали да мълчат, не знам да има изтекло инфо за финалисти.

# 139
Той Благой именно направи играта супер тегава, като се обяви против Снежана и Божана и ги наговори някакви на Едис.... това беше достатъчно. Не се тръгва с рогата напред още от началото. Изпокараха се, озлобиха се и някакви лапетии ги надиграха. Можеше в момента да гледаме съвсем друг състав на племето.

# 140
Привет, банда! 🍿
Тази вечер не гледах бозата,  но ви чета. Чудя се само всички тези хорица къде и как ще се покрият, докато отшуми печалната им слава, а излагацията на екран дори не е приключила. Като се сетя колко хейт отнесе Ванко, пък той е ехеееее - на светлинни години мозъчно развитие от някои. 
Стискам палци единствено на Ваня, да оцелее психически.

# 141
Той Благой именно направи играта супер тегава, като се обяви против Снежана и Божана и ги наговори някакви на Едис.... това беше достатъчно. Не се тръгва с рогата напред още от началото. Изпокараха се, озлобиха се и някакви лапетии ги надиграха. Можеше в момента да гледаме съвсем друг състав на племето.

Ако Благой и ко бяха надделели в битката между старите коалиции в новото племе, в момента щеше да е абсолютно същата скука. Даже не знам дали нямаше да е по-зле - Благой щеше да лежи и спи по цял ден; Татяна щеше да готви, чисти, пере и глади; Гошо, Иван и Светослав - щяха да имитират жизнени функции наоколо. На дръвника щяха да са свободните електрони и Сините. Само една табела “Образцов дом” щеше да им липсва, за да забравим тотално, че гледаме Сървайвър.

Няма положителна формула с този каст. Просто няма.

# 142
  • София
И за мен Булкин му пусна и ако причината е парична, съм още по-разочарована. Благо отпадаше, сега това е много възможно да обърне играта. Сините не са виновни, първо него пратиха  на острова и се надяваха от толкова битки все една да не е неговата и да отпадне. Е, тази не беше неговата, и да, много е възможно сега син да не победи. Булкин и Татяна нямаше да съберат достатъчно гласове. Шансът на Булкин е Благо и да го обезщети частично. Безумна история.

Ако бях аз в предаването, нямаше да дам вече глас за Благо, той отпадна (за мен), шанс, че всички му лягат.

# 143
  • SF
Благо сигурно е обещал по 10 бона на всеки от приближените си. Иван има 2 процента шанс да спечели голямата награда, а тази вечер имаше 100% възможност да си заработи едно сватбено пътешествие до Малдивите и даже да му остане за първа вноска за кола.

Геновева нещо съвсем откачи. Тя вече не може да говори, само скимти.

# 144
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Като ви чета,дори не смятам да гледам епизода вече.
Безумие и отегчение..
Значи Иван е подарил оставането на Благо в играта и за капак на това фиаско е предложил брак на приятелката си?
Аз много бих се обидила ако ми предложат брак по време на телевизионна помия. Smile

За мен категорично има договорки за подялба на пари - и у младите, и при коалицията на Благо.Вече започна да става много очевадно.

# 145
  • София
.МР4

Survivor - епизод 25 (01.05.2023)

HLS (m3u8)

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 02:28 от Mari_Mar

# 146
На Благо като му падаха плочките беше окей, на Иван като му падаха беше, защото пада нарочно.
Щом кокошия мозАк Геновева и интелектуалеца Тино така са казали значи няма как да не е истина.

Всички толкова са се насрали от страх от тоя Благо, че чак от Доминикана надушвам миризмата.

# 147
Може ли някой да направи гифче с учудено-уплашената физиономия на Тино, в момента в който загря, че ще пътува към острова на отшелника 🤣🤣🤣🤣

# 148
Предложението за брак на Иван през телевизора беше голяма смешка...
Ако Благой спечели, за мен ще е голямо разочарование и излагация.
Това, че Тино беше изненадан от изгованването означава, че са го лъгали в очите. Имат право, но той не го е очаквал. На мен ми е симпатичен и се надявам да се върне в играта.

# 149
  • SF
Въобще не са ни показали голямото приятелство между Тино и Великолепната петорка, залъгването му, доверието им, разговорите им.
Изведнъж на съвет Тино казва тоя ми е близък, оня ми е близък, с Ермина си приказваме добре...
Но това е Сървайвър. Всеки умен и находчив, ще си приказва с тебе добре. И понеже си силен, ще те прати да редиш кубчета на един крак.

Общи условия

Активация на акаунт