🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 8 (30.04 - 07.05) 🌴

• 22 786
  • 495
  •   1
Отговори
# 285
Едис изнесе хубава реч за журито - "аз хич не исках, чувствам се ужасно", но реално е прав: или лъже, или отпада.

Ваня добре насипа сол в раната и после разтърка, разчопли надълбоко, та Мара съвсем глупаво да се почувства.

Булкин е в своя собствена лига, ама и Мария повежда в непрестижната класация "изгонен с идол и предимство".

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 22:49 от Дидичка

# 286
  • София
Да не би да са им казали, че ще има 5 финалисти? От на Едис дрънканията с такова впечатление останах

# 287
Ето и анкетата за качеството на днешния, 2-ри май - епизод 26

(кликни на картинката)

# 288
Изгонването на Мария тотално потвърждава впечатлението ми, че Цветелин и Ермина са слаби играчи, за момент помислих, че могат да се опитат да я привлекат и да надделеят над тройката на Едис, Павел и Геви, но просто е очевидно там кой мисли и кой е само бройка. Цветелин и Ермина са номер 4 и номер 5.
И аз си помислих това. Даже започнах да го пиша. Щеше да е много яко Цецо, Ермина и Марето да изиграят Едис. Реших, че ще е прекалено оптимистична мисълта ми.

# 289
  • София
Сега да върнат идола, да го намери Татяна и да стигне до финал.

# 290
Сега да върнат идола, да го намери Татяна и да стигне до финал.
Ще я изгонят и нея с идол в ръка. 😃

# 291
  • София
И аз си помислих това. Даже започнах да го пиша. Щеше да е много яко Цецо, Ермина и Марето да изиграят Едис. Реших, че ще е прекалено оптимистична мисълта ми.
На тях по-голяма конкуренция им е Павел, който е с профил по-скоро на герой, а Едис - на злодей. Но никога няма да имат смелостта да играят срещу Павел, и ако спечели, според мен ще е заслужено.

# 292
То при такива "играчи", няма какво да се дразним на младата синя перуюипка, те си играят играта перфектно.
Даже ме е яд, че не ни показват повече от процеса на убеждаване на тия безмозъчни мулета.

Понеже надеждата за интересен ход всее пак умира последна, очаквам, ако дани успее да остане до заветното 6то място, да елиминира поне един от петичката, ама едва ли, едва ли. Веднага да търси имунитета и да не казва, ако го е намерил.

# 293
  • София
Стоя и се смея от сърце, продуцентитеее Сървайвър стана комедия, като филма "От глупав по-глупав"

# 294
  • Варна
Скрит текст:
И аз си помислих това. Даже започнах да го пиша. Щеше да е много яко Цецо, Ермина и Марето да изиграят Едис. Реших, че ще е прекалено оптимистична мисълта ми.[/quote
]На тях по-голяма конкуренция им е Павел, който е с профил по-скоро на герой, а Едис - на злодей. Но никога няма да имат смелостта да играят срещу Павел, и ако спечели, според мен ще е заслужено.
+Павел е силен в игрите. Цецо и Ермина ако си имат доверие, трябва да се насочат към Павел на следващия съвет. Могат да опитат да привлекат Светльо.

# 295
Скрит текст:
И аз си помислих това. Даже започнах да го пиша. Щеше да е много яко Цецо, Ермина и Марето да изиграят Едис. Реших, че ще е прекалено оптимистична мисълта ми.[/quote
]На тях по-голяма конкуренция им е Павел, който е с профил по-скоро на герой, а Едис - на злодей. Но никога няма да имат смелостта да играят срещу Павел, и ако спечели, според мен ще е заслужено.
+Павел е силен в игрите. Цецо и Ермина ако си имат доверие, трябва да се насочат към Павел на следващия съвет. Могат да опитата да привлекат Светльо.

Цецо и Ермина нямат толкова акъл .. като послушни кученца са ..

# 296
Малко със закъснение гледаме вкъщи, ама се зарадвах като Тъпото Миме го отпратиха.
То това нещо още от първите дни трябваше да е пътник, ама то късмет, късмет, стига толкова, сега с пълната кошница на празния остров.
Може да и подарят една 6-чка направена от кратунка, за да си я върти - кеф и 6, кеф и 9 - все тая.

# 297
За първи път осъзнах лафа - ти го плюеш то си мисли, че дъжд го вали. Срам ме е от тези мои сънародници и пред турците и пред водещия. Такова , бездушно и страхливо поведение, като агнета на заколение и всеки бута другото агне напред, и ходи да се мазни на "палачите" . Нямам думи . Дано спечели Благо ( а бях много много против него)

# 298
Да, прави сте, ако бяха се коалирали Цецо, Ермина и Марето с нейните преимущества трябваше да отстранят Павел, защото е "добрият" и силен в игрите.

# 299
Лелее, разгледах инстаграма на Мария, колко различно изглежда и в лице и в тяло, нищо, ама нищо общо. Потресаваща разлика.

Тя там няма май и една снимка без филтър на лицето, много е хард, като някаква доминатрикс, сурова господарка хахахах

Общи условия

Активация на акаунт