🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 8 (30.04 - 07.05) 🌴

• 22 766
  • 495
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Да, прави сте, ако бяха се коалирали Цецо, Ермина и Марето с нейните преимущества трябваше да отстранят Павел, защото е "добрият" и силен в игрите.
На Мария не могат да имат доверие, прекалено глупава е, щеше да ги изпее.

# 301
И се чудя...как може, един футболист, който си надраска името на Колизеума, да изглежда като един от най-умните участници???... жива да не бях 🤢

# 302
Движа се с час+ назад, но ви изчетох - толкова не ми дреме за спойлери.

Забелязвам промяна днес. По-рано епизодите бяха - глупост, игра, глупост, игра, глупост. Днес е глупост, искрено и лично, глупост, искрено и лично, глупост. Пак започва и свършва еднакво, но по средата слушаме как Танчето жалее за синковеца, който си мислех, че е на 7-8г, а всъщност бил на 24г. Както и за личния катарзис на Пафкътъ, в който като по шаблон задължително има една или повече от следните ключови думи: зависимост, смърт, оръжие, депресия или затвор.

Честно, чудя се какво гледам. Разбирам, че на съвета ще ми е още по-чудно. 🤯

# 303
Карлово ликува.  Мария остава в играта

# 304
Играта определено си беше за нея … получи втори тотем Rage

# 305
Карлово ликува.  Мария остава в играта
Цял народ печели. 😃

Яд ме е за Тино.

# 306
Сега Благо ще омайва Мимето и о чудо, и тя ще гласува за него на финала.

# 307
Не може ли, понеже е още в играта макар и отшелник,  Мария да прати предимствата си на играч по избор от племето

# 308
Може пък Мария да омае Благо и той да гласува за нея на финал.

# 309
  • София
Тино не е подходящ за "Сървайвър", Мария въпреки че не предприе ходове с предимствата, е по-подходяща за играта и по-адаптивна. Според мен е мислила, че ако не играе идола, няма да позволи на някого от малцинството да го намери, докато същевременно разчита на синята коалиция да я пази (в което сгреши).

# 310
Имам чувството, че, ако продуцентите пуснат един сандък с тотеми в племето, най-умното нещо, което настоящият каст би измислил, е да ги използва за подпалки. И не защото са умни като Прометей.

# 311
Не ме е яд за Тино, даже злорадствам малко, нека му, той и станилия ме разочароваха. Абе, то кой ли не ме разочарова.

Айде дано Павката намери имунитета, ама и да не казва. В първия епизод си харесах него и още го подкрепям.

# 312
  • Варна
Сега Благо ще омайва Мимето и о чудо, и тя ще гласува за него на финала.
Добре ли чух или каза, че Благо и е дал да му пере гащите?

# 313
  • София
Тино не е подходящ за "Сървайвър", Мария въпреки че не предприе ходове с предимствата, е по-подходяща за играта и по-адаптивна. Според мен е мислила, че ако не играе идола, няма да позволи на някого от малцинството да го намери, докато същевременно разчита на синята коалиция да я пази (в което сгреши).

Точно това беше идеята на Мария и според мен, ама...
Сега обрат щяло да има...и то от Ермина...да видим. Не разчитам точно на тях с Цецо за ходове, ама знае ли човек.

# 314
Ще им запари под опашчиците, като не знаят в кой е идола .. 😀

Общи условия

Активация на акаунт