🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 8 (30.04 - 07.05) 🌴

• 22 762
  • 495
  •   1
Отговори
# 315
Имам чувството, че, ако продуцентите пуснат един сандък с тотеми в племето, най-умното нещо, което настоящият каст би измислил, е да ги използва за подпалки. И не защото са умни като Прометей.
Sweat Smile Всеки ще предложи своя за общото благо на Коалицията, щоТ` видно място номер 6 е вакантно Wink

# 316
Сега Благо ще омайва Мимето и о чудо, и тя ще гласува за него на финала.
Добре ли чух или каза, че Благо и е дал да му пере гащите?
Дал и е да ги носи 🤩

# 317
  • Мюнхен
И поcледният ми фаворит напуcна. Не мога да повярвам, че от днеc ще cтиcкам палци на Благо. Ако и той cи тръгне, няма какво повече да гледам. Първо Филип, поcле Cтанилия и Cнежана, а cега и Тино.....

# 318
Предимството на Мария е било повече от двоен глас.

# 319
  • Буркина Фасо
да ги обуе. била е без дрехи в началото.

# 320
  • София
Каза, че е нямала дрехи (връхни) и Благой ѝ е услужил със своите гащи (долнище на анцуг).

# 321
Не да пере, да му обуе гащите, нямала е дрехи. Предполагам едно долнище, спортно.

# 322
Предимството на Мария е било повече от двоен глас.

Да, това, че може да Вземе гласа на някого и Тя да гласува вместо него. Така си го и прочете. Дали го разбра е друг въпрос Wink

# 323
Ще им запари под опашчиците, като не знаят в кой е идола .. 😀
Да бяха оставили Мария. Така поне щяха да знаят в кого е. Сега ще се изпокарат.

# 324
Ох, Тино Cry Татяна, Светльо, Мария все още да са там, а той да си отиде, много ме е яд. Играта си беше на чист късмет. И аз съм вече само за Благо.

# 325
  • Другата България
И се чудя...как може, един футболист, който си надраска името на Колизеума, да изглежда като един от най-умните участници???... жива да не бях 🤢
А, де! Аз затова вече съм за него, категорично. И вчера писах, че Мария е пореден сигурен глас за него. Вече съм убедена. Един след един капят като круши, а Едис подскача и си разнася синузита, вярвайки, че някой от журито ще оцени "стратегическите му" ходове. Жива разкрива!
Добре, че не гледах тази вечер. Но ви изчетох. Единствено положително от излизането на русата жена освен лишаването от присъствието й е вкарването отново на идола. Въпреки, че не виждам кой ще го използва за друго, освен за хвалба на петицата.
Трагичен каст, потресаващ.

# 326
  • София
Ваня говори за неизползването на идола като богохулство, ама според мен всъщност има придвид това което направиха те всички с целия сезон. И каста и тея дето са го избирали....
Това е истинското богохулство със Сървайвър.

Чета тука в темата някакви планове правите, кой с кой да се коалирал да направели силно ядро, да разбиели петици и т.н.
Вие не разбрахте ли тези основни правила:
Благодарение на архитектите на петорката - Павел и Едис, петорката ще остане непокътната до финалните игри!
Благодарение на останалите трима клакьори, петорката ще остане непокътната до финалните игри!
Благодарение на слабоумните хора от периферията петорката ще остане непокътната до финалните игри!
Напук на всички ходове на продуцията, петорката ще остане непокътната до финалните игри!

Престанете да фантазирате!  Това да не ви е Сървайвър!

* Под финални игри имам предвид това, което обикновено се случва в българския сървайвър. Последните шест/седем участника (миналата година бяха 6) отпадат един по един в поредица от състезания докато накрая остават трима финалисти. И за тях вече гласува журито.
В тази връзка - идея за анкета. (И без това няма какво да правим до понеделник)
"Кои според вас ще са тримата финалисти" Wink

# 327
  • София
.MP4

Survivor - епизод 26 (02.05.2023)
HLS(m3u8)

# 328
Оххх, Тино, Тино((
Освен всичко друго Тино е припрян и бърза. Така беше с висенето за имунитет, когато отпадна. Пръв сваляше ръката, още не свършил Ваня да говори и другите да изпълняват. Сега същото, пръв тръгна да прави крачка назад и топчето падна. Изобщо не съм сигурна, ако бяха тръгнали Благо и Мара дали нямаше тяхното да падне преди неговото, но...може и така да си мисля.
Не знам кога последният оцелял от отшелниците ще се присъедини към другите. На самият финал ли или преди него. Може би шестима оцелели ще се бият във всяка битка за отпадане без да има съвети и гласуване, затова е и борбата да се намърда шестият при синята коалиция.
Казвам ви аз, сега Светльо ще намери скритият идол, после ще се активизира, накокошини и ще ги изпидурка младоците, след това ще погледне съвета шамански и ..остава му само да излезе от вип -а на прибиране.))
Не знам, просто не знам за кой да съм сега. За Благо-никога, но и от другите вътре...
Направо съжалявам Ваня. Наистина много го е яд и съпреживява. Отделно и тъкмо си намери местенце и...тези ще провалят шансовете за следващ сезон изобщо.
В пресата някъде четох, че сървайвърите се били прибрали и били посрещнати , като герои.))

# 329
Аз съм сигурен, че на произволен принцип на улицата да съберем хора, то няма шанс да са толкова глупави.
Ваня да не ми се прави на голям съдник на участниците, а ми да ходи да пита кой ги е избирал. Турци ли българи ли, Тея хора трябва да бъдат уволнени до един. Няма какво да виниш някакви глупаци, че са глупаци. Да сте мислили на кастинга.

Общи условия

Активация на акаунт