Кралски работи и клюки - май 2023

• 140 378
  • 1 997
  •   1
Отговори
# 180
  • Разпиляна във въображението
По бтв направиха груби сметки, че малко над 2 млрд. ще са разходите/приходите на британците от коронацията - храни, напитки, сувенири...

# 181
  • Sydney
Благодаря за темата Simple Smile

Кейт с червеното беше хубава.

Вече има ликове за лаифстрийм за коронацията.

# 182
Аз съм от върлите противници на Камила, не ме вълнува грам тя и се надявам Катрин да покаже стил и класа.
За мен Британската монархия заслужава млади и адекватни крал и кралица. Не е нормално в рамките на 50 години (ако Чарлз управлява подобно на майки си) начело да са хора 75 + години. И да гледаме съчувствено едни стари баби и дядовци.
И на Камила, и на Чарлз си им личи, възрастта и не особената пъргавост във всичко. Редно е да има една възраст за пенсиониране, все пак.
Както и Байдън, щял пак да се кандидатира. Ма, защо?
/съжалявам за офтопика/
И аз чакам с нетърпение Катрин и Шарлот (момиченцето много прилича визуално на баба си).

# 183
  • Някъде там
Оу, всички се стичат в Лондон.
900 годишна традиция премахна Чарли, за да може да присъстват толкова много други монарси,нормално е да приемат това премахване на традиции и да уважават поканата.
За сметка на това голяма част от разширеното кс, което до сега е присъствало на всички такива значими събития,сега не е поканено.

# 184
  • Разпиляна във въображението
Сладури са британците в тяхната радост от коронацията. Доста сполучливи неща има.

# 185
  • Great Britain
Аз съм от върлите противници на Камила, не ме вълнува грам тя и се надявам Катрин да покаже стил и класа.
За мен Британската монархия заслужава млади и адекватни крал и кралица. Не е нормално в рамките на 50 години (ако Чарлз управлява подобно на майки си) начело да са хора 75 + години. И да гледаме съчувствено едни стари баби и дядовци.
И на Камила, и на Чарлз си им личи, възрастта и не особената пъргавост във всичко. Редно е да има една възраст за пенсиониране, все пак.
Както и Байдън, щял пак да се кандидатира. Ма, защо?
/съжалявам за офтопика/
И аз чакам с нетърпение Катрин и Шарлот (момиченцето много прилича визуално на баба си).
Ти какво гледаш и какво виждаш от гледката не вълнува никой. Уверявам те.Тук поданиците на монархията силно се вълнуват от гледката.

# 186
Великолепна Матилде от вчера.

Максима и Вилем от възпоменателната церемония също много ми харесаха.

# 187
Както всяка година, феновете на Съсекс събират пари за благотворителни каузи започнати от самите Съсекс. Това е в чест на рождения ден на принц Арчи и принцеса Лили. Тази година са избрали каузата за изграждане на детски площадки след стрелбата в Увалде, Тексас, миналата година. За по- малко от един ден събраха 20 хиляди долара, все още няма два дни и са почти двойно повече. Страхотни фенове имат!

https://give.kaboom.org/campaign/sussex-community-events-supports-kaboom/c468591

# 188
Вчерашният епизод на Palace Confidential, първият от три специални епизода за коронацията.
https://youtu.be/LM2QPwPCu4Q
За интервюто на принцеса Ан, за клетвата и т.н...
Много обичам това предаване 🤭

# 189
Както всяка година, феновете на Съсекс събират пари за благотворителни каузи започнати от самите Съсекс. Това е в чест на рождения ден на принц Арчи и принцеса Лили. Тази година са избрали каузата за изграждане на детски площадки след стрелбата в Увалде, Тексас, миналата година. За по- малко от един ден събраха 20 хиляди долара, все още няма два дни и са почти двойно повече.
Обзалагам се, че до утре ще са се удвоили средствата.

Мери пак е безупречна, много харесвам тази и рокля на Ерера:

# 190
  • Някъде там
И аз. Но повече ми харесва като майор.

Клипа от парада.
https://twitter.com/ChristinsQueens/status/1654215108854267906?s=19
И от Амстердам беше много хубаво.
https://instagram.com/stories/koninklijkhuis/3095471652905399175 … shid=MDJmNzVkMjY=

# 191
Добре де, само Мери ли работи в това семейство . Не я  следя,  но грубо на  десет нейни ангажимента се пада един на Фредерик.  И защо нямат повече съвместни появи ?

# 192
  • Някъде там
Добре де, само Мери ли работи в това семейство . Не я  следя,  но грубо на  десет нейни ангажимента се пада един на Фредерик.  И защо нямат повече съвместни появи ?
Не ги следиш, затова така ти се струва. Тук не го слагаме толкова често, както на почти всички други мъже.
В последните месеци са им разпределени повече различни ангажиментите, заради отсъствието на Маргрете.Той има и много работа като регент, която не се снима публично.  В сайта им са отразени а на страниците има публичните. Имаше период от  около две седмици  преди Великден,  в който тя не се беше появявала, а той имаше чести ангажименти.

# 193
Добре де, само Мери ли работи в това семейство . Не я  следя,  но грубо на  десет нейни ангажимента се пада един на Фредерик.  И защо нямат повече съвместни появи ?
Не ги следиш, затова така ти се струва. Тук не го слагаме толкова често, както на почти всички други мъже.
В последните месеци са им разпределени повече различни ангажиментите, заради отсъствието на Маргрете.Той има и много работа като регент, която не се снима публично.  В сайта им са отразени а на страниците има публичните. Имаше период от  около две седмици  преди Великден,  в който тя не се беше появявала, а той имаше чести ангажименти.
   Ок,  слагайте поне съвместните прояви, така симпатична двойка са заедно .

# 194
Подробности за залата.

Общи условия

Активация на акаунт