Кралски работи и клюки - май 2023

• 140 383
  • 1 997
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Толкова много неща се публикуват за коронацията утре, че сигурно голяма част остават невидяни.
Ще сложа няколко неща, които на мен ми харесаха.

Церемонията, която се провежда в Уестминстърското абатство, и крал Чарлз III ще бъде 40-ият управляващ монарх, коронясан там от 1066 г.

Нощта преди коронацията, монархът традиционно е спал в държавното легло в Уестминстърския дворец(не пише дали и довечера ще е така):

Мисля вчера показаха и коронационния медал:

И една снимка, която много ми хареса:

# 196
Добре де, само Мери ли работи в това семейство . Не я  следя,  но грубо на  десет нейни ангажимента се пада един на Фредерик.  И защо нямат повече съвместни появи ?
Явно Фредерик наистина работи, а Мери е по връзките с обществеността, така да го кажем 😀

Не обичам жените като облекат униформа.

Англичаните добре подгряват публиката за утрешните събития 😉
Зрелищно ще е!

# 197
Принцесата на Уелс на обяда на генерал губернаторите и министър-председателите.

Херцогът и херцогинята на Единбург присъстваха днес на прием на малките островни развиващи се държави в Лондон.

# 198
  • Пловдив
Ох, кому е нужно да е толкова слаба?
Обувките много ми харесват, обаче как се ходи с такъв ток си остава загадка за мен... Simple Smile

# 199
  • София
Прелестна е принцесата!

# 200
Много е красива! Стилна, елегантна и изискана. И роклята и обувките са страхотни!

# 201
Струва ми се, че напоследък Камила се облича по-младежки от другите жени в семейството.

# 202
Роклята  на Катрин е jennypackham*
черни велурени обувки „Bow Tie 105“
и перлени обеци Bahrein*  на кралица Елизабет

# 203
Ох, Катрин и Софи пак са чудни. Много красиви и стилни. Розовото на Софи много ми харесва.
На Катрин хич не и завиждам, че е толкова слаба, това не е от спокоен живот според мен...

# 204
Хубава е Кейт.
Само не ми харесва как са започнали да ѝ правят косата. Тупират я нещо отгоре, сигурно за повече обем, но не стои добре. Особено при някои ракурси.
Обувките Меганови 😉 И модел, и размер.
Скрит текст:
Меган:

Софи не я харесвам. Макар че май започна по-добре да се справя с дрехите. И лицето подръпнато ми се струва. Нека, лошо няма!

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 16:18 от птица

# 205
Обувките са просто разкошни. Меган се беше появила със същите преди няколко години. 😍

# 206
Акуаазурите са това, нали? Много харесвам на Меган моделите обувки и аз Heart Eyes

# 207
Меган ги има в няколко цвята. 😍

# 208

Сега го пуснаха, не разбрах разходката след официалния обяд ли е,
Катрин не се затруднява с ходенето..Blush
пред Двореца*

много ми харесват как стоят обувките и на Меган

# 209
И Софи е изглежда много добре, отива и светло розово, обувките, чантата и бижутата и също са хубави.

https://www.instagram.com/reel/Cr3Pt8oorpA/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Общи условия

Активация на акаунт