Кралски работи и клюки - май 2023

• 140 070
  • 1 997
  •   1
Отговори
# 60
Дано Юджини има момиченце, много ще ѝ подхожда една девойка. Беа колкото и да отслабва, тя си има широк ханш, но определено изглежда добре в момента, може би само в лице е малко повече изпита и затова очите ѝ съвсем изпъкват.

# 61
Как може да се гледа директно коронацията?
В ютюб определено ще има поне няколко директни предавания, просто пускаш търсачката и избираш.

# 62
Огъст какъв бонбон е. Доста палав изглежда. ❤

И аз да сложа Виктория от вчера, много хубав сет. Жалко, че роклята не се вижда, много ми харесва като модел.
И снимката с Оскар е прекрасна, сладури:

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 12:06 от Анонимен

# 63
В Йоркшир е имало парад за предстоящата коронация.

А в Лондон вече има къмпингуващи, които заемат най-добрите места за зяпане.

# 64
Как може да се гледа директно коронацията?
В ютюб определено ще има поне няколко директни предавания, просто пускаш търсачката и избираш.
Ако сте в БГ по БТВ казаха, че ще предават коронацията, от чуждестранните ВВС и Skynews ще предават. В ютуб ВВС предполгам ще пуснат на живо, както и официалният канал на кралското семейство.

# 65
Щях да пиша и за близката сътрудничка на Елизабет, която била изгонена от двореца - последно четох, че е получила къща от Чарлз като спазване на обещаното от майка му, не била изгонена.
Демек вежливо са я накарали да освободи имота и са я преместили в друг не толкова желан  
Демек са я накарали да напусне двореца (а не някакъв имот), поради простата причина, че там се подвизава само краля и неговия персонал. А въпросната дама явно няма да е част от неговия персонал.
Според мен е имот в пределите на двореца, което включва и прилежащите му земи, а не в самата сграда на двореца.
Там има постройки, които са реновирани и пригодени да се живее. Някои от тях са стари постройки, в които преди е живяла прислугата и други подобни.
Въобще не мисля, че  става дума за апартамент в самия дворец. Иначе защо въобще би се писало по въпроса?! То не би имало драма, ако става въпрос за апартамент в двореца, резонно е да го освободи щом не работи за краля . Не би имало логика въобще да й бъде обещаван от Елизабет да го ползва до живот, защото както си писал в сградата на двореца живее само кралското семейство и персонала.

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 00:33 от sineva 1

# 66
Официалната снимка направена този уикенд в Уиндзор от Кейт за рожденният ден на Шарлот. Жива и здрава да им е и все така чаровна! 🥰

# 67
Официалната снимка направена този уикенд в Уиндзор от Кейт за рожденният ден на Шарлот. Жива и здрава да им е и все така чаровна! 🥰

Малката Елизабет

# 68
На тази снимка Шарлот много ми прилича на Уилям. Да е честита! 🙂

# 69
  • Sofia
Шарлот е копие на Уилям.

БНТ ще предава коронацията: https://bnt.bg/news/noviyat-kral-koronaciyata-na-charlz-iii-317561news.html

# 70
  • Разпиляна във въображението
Да е жива и здрава!

# 71
  • София
Честита да е принцеса Шарлот!

# 72
  • Някъде там
Честита да е Шарлот.

Маделин на прием на фондацията ѝ "Детство" в Сащ.
Чаровница. Не го харесвам този костюм, но нея да.

И Шарлот Казираги на Мет-Гала.
Изумява ме как по нищо не и личи че е бременна, а вече в 5-ти месец.

# 73
Много прилича на майка си на тези години.

# 74
Маделин на прием на фондацията ѝ "Детство" в Сащ.
Чаровница. Не го харесвам този костюм, но нея да.

Скрит текст:
И Шарлот Казираги на Мет-Гала.
Изумява ме как по нищо не и личи че е бременна, а вече в 5-ти месец.

На мен много ми харесва даже и костюмът на Маделин. Heart Eyes
Шарлот Казираги нещо не е ок. Тоалетът не ми харесва, но и тя много е отслабнала, само една голяма глава се вижда. А е красива жена. Не знам, може и от снимките да е. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт