Кралски работи и клюки - май 2023

• 140 113
  • 1 997
  •   1
Отговори
# 1 770
  • София
Според традицията духовете бродят около лобното си място. В замъците бродят духове на хора, починали насилствено в съответните замъци или около тях, а не на хиляди километри от тях.Trollface

Но, бродят и около любимите си хора. Даяна колкото и да е била недолюбвана, може да бди над Уилям и децата му. Пък нали има ритуали за викане на духове. Може някой да искал да контактува  с нея, и да я повика.Satisfied Но, това са размисли за друга тема във форума. Разгадахме мистерията.

# 1 771
Тази не  е по тогавашната мода да е Даяна.

# 1 772
Ама въобще не прилича на Даяна този призрак.

# 1 773
Какви духове, каква Мегън, какви нелепици. Снимката е на Кейт с трите деца и прелюбопитното отражение в стъклото на вратата над Кейт. Теориите за призраци и тям подобни са безумни, тази снимка е интересна именно с отражението, което показва.
Е за какв теории беше тогава намекът?

Нормално е когато нещо не е казано ясно да се стигне до тук

# 1 774
  • София
Кралят отдава почит на 150 служители на Кралския флот, които са изиграли важна роля на погребението на майка му:

# 1 775
  • Някъде там
Матилде по време на церемония за почетните степени Доктори Хонорис Кауза в университета в Хаселт днес.

Летисия връчва наградите MedallaDeOroCruzRoja, които през 2023 г. бяха присъдени на 5 организации, които с траекторията си са успели да окажат социално въздействие в полза на хора в уязвими ситуации.

Сладурчето Оскар заедно с Виктория са посетили градски парк за да научи повече за разнообразния животински свят в един от градските паркове на Стокхолм. На Международния ден на биоразнообразието той и майкс му участват  в "мини-екскурзия" в Kungl.Djurgården, организиран от WWF.

И тротинетка е карала Мери вчера 😀

И днес участва в среща за SRSR (Сексуално и репродуктивно
здраве и права) в Кристиансборг.

# 1 776
  • София
Летисия с много ниски обувки.

# 1 777
И аз точно това забелязах в тоалета ѝ.

# 1 778
  • София
И са точно тип който не харесвам изобщо.
Аз винаги съм харесвала високите обувки на Летисия- много елегантна изглежда с тях
Кралят отдава почит на 150 служители на Кралския флот, които са изиграли важна роля на погребението на майка му:

Скрит текст:

На тази снимка гостите с вдигнати телефони да снимат точно когато краля отдава чест ми правят много лошо впечатление

# 1 779
  • София
Скрит текст:
И са точно тип който не харесвам изобщо.
Аз винаги съм харесвала високите обувки на Летисия- много елегантна изглежда с тях

Скрит текст:

На тази снимка гостите с вдигнати телефони да снимат точно когато краля отдава чест ми правят много лошо впечатление
Само предполагам, че са близки на участващите в церемонията - запечатват за себе си този миг.
Грозно изглежда отстрани, но се питам ако аз бях там дали бих снимала и си отговарям - да, бих снимала мъжа си/сина си ...

# 1 780
  • Някъде там
Тиари на хоризонта. Довечера ще има прием в чест на сватбата и присъстващите дами (кралски особи) ще са с тиари.
Синът и снахата на Бенедикте Датска са станали родители на момченце.
За първи път чувам, кралски особи да обявяват че детето им е родено от сурогатна майка.
Скрит текст:

В петък, 26 май 2023 г., техни кралски височества
принц Густав цу-Сайн-Витгенщайн-Берлебург и

принцеса Карина цу-Сайн-Витгенщайн-Берлебург

Берлебург стават родители на син.

Новороденият принц е роден в САЩ с помощта на сурогатна майка. Както принц Густав, така и

принцеса Карина са присъствали по време на раждането.

Принц Густав е син на Нейно кралско височество

Височество принцеса Бенедикт и принц Рихард, а малкият принц е петото внуче на принцеса Бенедикт.

Последна редакция: ср, 31 май 2023, 13:59 от daviz

# 1 781
Самолет на кралският двор лети към Йордания, да видим кой ще се появи довечера на приема.

# 1 782
  • Някъде там
Прием с тиари  ще има със сигурност но сега пишат че може и утре след сватбата да е.
Тържествата днес.
https://www.youtube.com/live/z7JBg61JNYI?feature=share

# 1 783
  • в сърцето на един мъж...
https://www.youtube.com/live/z7JBg61JNYI?feature=share

В началото на видеото се появява Уилям как слиза от самолета. Не знам дали е от днес обаче

# 1 784
  • София
Излезе някакво видео, според което принцът и принцесата на Уелс са в Аман.

Общи условия

Активация на акаунт