Кралски работи и клюки - май 2023

• 140 095
  • 1 997
  •   1
Отговори
# 1 815
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Аз чакам с нетърпение да видя булката и Кейт. И разбира се, всички дами с вечерни рокли и тиари.

# 1 816
Викито и Даниел колко са готини.
Хич не изглежда тясно, все пак са първа класа предполагам Simple Smile

Чакам булката и Максима аз Simple Smile и Мери, разбира се Simple Smile

# 1 817
Булката, майките, Максима и Мери...знам, че никога няма да ме разочароват и ще са супер Purple Heart
За булката не знам, но винаги е била стилна до тук Simple Smile

# 1 818
  • София
...
Хич не изглежда тясно, все пак са първа класа предполагам Simple Smile
...
На снимката ми се видя класата, която познавам като Premium Economy, тя е с показаните седалки - седят на първия ред. Неудобството на точно тези места е, че подлакътниците не се вдигат и също няма къде си изпънеш краката.

ПП След поста на Смърфиетка, проверих кой точно е полета и видях самолета- A320 - там няма такава класа, а седят на първи ред, ядат в порцеланови съдове - това значи, че все пак пътуват в първа/бизнес класа.

Последна редакция: чт, 01 юни 2023, 16:03 от Eiger

# 1 819
Оу, Моза ще е прелюбопитна, винаги е много интересна и стилна. Bowtie

# 1 820
Като стана въпрос за тиарите, чудя се къде е пътувала тази на Виктория шведска - в багажа на самолета или как ?

# 1 821
  • Някъде там
Ще има нова тема, бъдете спокойни.
А колкото до мистериозната дама, ако знаехме коя е, бихме споделили. Тези които са разбрали не от темата, че дамите ще са с дълги рокли, а после щяло да има и някакъв прием с тиари... сигурно са разбрали и че една от дамите е взела две тиари със себе си за всеки случай, но също не споделят коя е.

Първо тук видях инфото за приема с тиари и това, че една от дамите е взела 2 тиари със себе си.

Последна редакция: чт, 01 юни 2023, 15:44 от daviz

# 1 822
  • София
Рания ме изненада - черна рокля.

# 1 823
И мен, не го очаквах.. Предполагам на приема ще е с друга рокля. Иначе ми харесва, че е с вдигната коса.

# 1 824
Рания е елегантна, но цветът е изненада. Може и да се преоблече за самата церемония.

Последна редакция: чт, 01 юни 2023, 22:29 от Не се сърди, човече

# 1 825
Много е елегантна Рания.

# 1 826
  • Някъде там
Страхотна е Рания.Стилна, елегантна, съчетала в роклята традициите и модерното,както е правила винаги. Няма как да засенчи булката с тази рокля но в същото време изглежда много добре.
Още по страхотно е че посрещат всички гости. ♥️
Майката на булката в розово.

Диор

# 1 827
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Рания е като статуетка, хубав грим и прическа. Цветът на роклята не ми харесва, като за сватба очаквах нещо по-светло и жизнерадостно за такова събитие, дано се преоблече.

# 1 828
Много е красива Рания, роклята е с интересен гръб, не е чисто черна и скучна. Heart Eyes

# 1 829
  • София
Интересен избор за Рания, определено изненадващ, но изглежда страхотно!

Бизнес класата на Австойците на А320 е с тройки седалки със средно свободно. Точно така изглежда и на снимката - тройка, само че си седят един до друг Вики и Даниел. Затова казах че не изглежда като бизнес класа - иначе съм далече от мисълта че са летяли икономи, макар че не бих се учудила, ако е така - полетите не са кой знае колко дълги.

Последна редакция: чт, 01 юни 2023, 20:51 от Lana

Общи условия

Активация на акаунт