Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 134 - май 2023)

• 132 411
  • 1 778
  •   1
Отговори
# 1 425
  • София
Здравейте,

Чио как уведомяват за спечелен ваучер? Има име като моето и изгарям от желание да разбера дали съм аз Grinning

# 1 426
Имейл пращат,някое от момичетата спечелили тук беше казала.

# 1 427
Здравейте,

Чио как уведомяват за спечелен ваучер? Има име като моето и изгарям от желание да разбера дали съм аз Grinning

В профила ви на Чио - Награди - би трябвало там да е активна спечелената награда. Миналата година поне беше така. И уведомителен мейл изпращаха с искане на данни за доставка и снимка. Тази година не съм печелила, трудно откривам промо опаковки все още.

# 1 428
Milka теглили ли са за предходната седмица? Според моите сметки не, но пък гледам, че пише в правилата, че теглят до 24 часа след края на периода.

# 1 429
Milka теглили ли са за предходната седмица? Според моите сметки не, но пък гледам, че пише в правилата, че теглят до 24 часа след края на периода.
Да , теглили са. За сега има 16 печеливши ( минали са 4 периода по 4 печеливши = 16 )

# 1 430
Здравейте,

Изпращат мейл, в който пише че печелиш. Вътре има линк, който трябва да се последва, за да се попълнят данните за доставка. Като се отвори линка пише, кой точно код е печелившия.

А в профила на сайта на Чио в секция Награди се вижда на коя дата е изтеглен печеливш код.

# 1 431
Да се похваля първо, днес съм с бутилка от Хел кафе в бензиностанция Петрол.
И да сигнализирам към вероятна измама. Първо да кажа, че съм ограничила кой може да ме тагва, т.е. могат да са само хора, които следвам. Та получавам известие, че са ме споменали в пост:
Отворям, виждам, че ми няма тагнато името в списъка, та се озадачих какво е това.

Разгледах профила и нито следва някого, нито някой го следва. Но приканва да се щракне на линк в сторито.

В този ред на мисли, не се подлъгвайте да щракате на каквито и да било линкове, вероятно са измама (казвам вероятно, защото не съм последвала линк и не мога да го твърдя от опит, но всичко сочи, че е така).
Сигурно повечето от вас вече са запознати със схемите, но на един човек да успея да подскажа, че нещата не са ок, пак си е победа над измамниците.

# 1 432
Coca-Cola качиха печелившите от Седмичните и петъчните награди в приложението

# 1 433
Oole_bole и на мен ми излезе такова съобщение в инстаграм, но без да го отварям направо го докладвах и блокирах. Профила мисля, че беше с друго име. Не отварям нищо, ако не съм играла в съответната игра!

# 1 434
  • София, Дружба 2
И аз съм с бутилка от Хел кафето и Петрол! Simple Smile

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 14:38 от Picky

# 1 435
Oole_bole и на мен ми излезе такова съобщение в инстаграм, но без да го отварям направо го докладвах и блокирах. Профила мисля, че беше с друго име. Не отварям нищо, ако не съм играла в съответната игра!
Точно към това приканвам, да не се отварят линковете. Профилът отворих аз, за да видя за какво иде реч, а той си крещи Измамаа! И аз докладвах този и освен него още един с друго име, но идентичен като съдържание.

# 1 436
  • При децата ми
И аз съм от спечелилите айфон. Докладвах профила и аз.

# 1 437
Аз колкото айфони спечелих от седмица насам магазин можех да отворя ако не беше измама..писна ми да ги блокирам инстаграма хич не прави някакви защити от спам и мошенници.

# 1 438
  • у нас
На мен днес ми звъня този номер +359882756287. Лош беше сигнала, но е за някакво откриване в София. Някой пак е дал номерата ни.

# 1 439
Лелеее, засипват ме тия фалшиви профили, дразнещо е много. И предвид, че последно време почти не съм играла, не зная откъде дойдоха.  Двете игри, в които се включих са в профилите на А1 и Флорина. Оттам нещо трябва да изтича, нямам друго обяснение.

Общи условия

Активация на акаунт